Tulevan kauden kujeet

  • 379 003
  • 1 336
Tila
Viestiketju on suljettu.

d2uce

Jäsen
Pistetään nyt tänne, kun joku jo kertoikin aikasemmin Jesse Joensuun olleen yhteydessä HPK:n kanssa. Nyt on ilmeisesti kuitenkin soppari Ässiin valmis.

Roni Andersson voisi kyllä olla hyvä lisä, vaikkakin vissiin junnuna ollut kurrin roolissa Jori Lehterän rinnalla? Oisko tässä sitten se uusi jonilappalainen jo isompaankin rooliin asti?
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Tuore IS Veikkaaja kertoo myös Anderssonin hämäläistymisestä, eikä edes jätä perinteistä takaporttia verbimuodolla "siirtynee". Joensuuta ei ilmeisesti saatu, vaikka "kuumeisesti" koitettiinkin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Täällähän oli Petréstäkin juttua eli hän siirtyy Ässiin ja Joensuu todellakin jatkaa Ässissä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Pronssipeli jäljellä vielä tästä kaudesta ja sitten odottelemaan vain seuraavan kauden alkamista. Valitettavasti kesä välissä, joka pidentää odotusaikaa...

Mutta minkälainen on siis HPK:n joukkue tulevaksi kaudeksi:

Ensinnäkin olisi mahtava juttu, mikäli Chiodon kanssa saataisiin neuvoteltua jatkosopimus, mutta enpä jaksa uskoa. Mies pelasi kyllä niin hyvät pleijarit, että ottajia varmasti piisaa, jopa Isonmeren tuollapuolen. Mutta ykkösmaalivahti tarvitaan ehdottomasti, sillä nyt HPK:llahan ei siis ole sopparit kuin Tolvasen ja Toivosen kanssa. Eihän noilla ny kauteen voi lähteä... Mutta ketä on heitelty nimiksi täällä ykköseksi? Lassilaa, Leinosta? Noista nimistä ainoastaan Tero Leinosen kelpuuttaisin ykkösmaalivahdiksi. Lassilasta ehkä hyvä kakkonen. Kakkosena saattaisi onnistua myös Sasu Hovi? Entäs mikä on Mika Oksan tilanne?

Pakistossa jatkamassa vain Risto Korhonen, Jussi Ruohola, Mikko Mäenpää ja Vellu Laitisella on optio tulevasta kaudesta. Harri Tikkanen tulee vahvistukseksi, mutta lisää tarvitaan... Onko nimiä? Teemu Kesä?
Puolustus huutaa kyllä kovasti lisävahvistuksia, niin kiekollisia kuin fyysisiäkin.
Tällä hetkellä pakkiparit äkkiseltään laitettuna:
Mäenpää-Korhonen
Laitinen-Tikkanen
Ruohola- Palomäki

Tolla ei kyllä kuuhun asti mennä.

Hyökkäyksessä senttereistä jatkamassa siis Aki Uusikartano. Muiden kanssa ei vielä jatkosopimuksia. Voi tsiisus. Tilanne ei missään nimessä ole valoisa. Mistä tänne nyt revitään sekä 2-3 tasokasta keskaria että noin 3 tasokasta pakkia? Yksi loistava maalivahti? Tällä hetkellä seuraava kausi näyttäisi taas siltä välikaudelta, mutta onhan HPK ennenkin onnistunut kasaamaan joukkueen samoissa tilanteissa. Joskin tämä tilanne tuntuu nyt huolestuttavammalta kuin aikoihin.

Laitureista jatkamassa Jani Hassinen, Jari Sailio, Joona Karevaara, Joonas Vihko, Antti Pihlström. Itseäni ainakin miellyttää, että etenkin kolmikolla Sailio, Vihko ja Pihlström ovat jatkosopimukset HPK:n kanssa. Näistä pelaajista on varmasti ensi kaudella vielä enemmän iloa ja hyötyä kuin tällä kaudella. Lisäksi Joona Karevaara on tulevaisuuden nimiä. Mutta kasassa ei tällä hetkellä varmasti ole kuin yksi valmis kenttä. Ei näytä valitettavasti hyvältä.

Mutta sittenhän kyllä huhut ovat tuomassa Roni Anderssonia, Toke Virtaa tänne, mutta allekirjoittaneelle tämä tilanne näyttää huolestuttavalta, mutta toivottavasti HPK onnistuu löytämään tarpeeksi hyvät paikkaajat lähtijöiden tilalle, vaikka Janne Lahden ja Ville Leinon tilalle tuskin samantasoisia mistään saadaan.

Hyökkäys tällä hetkellä:

Vihko-Uusikartano-Pihlström
Hassinen- Virta- Sailio
Karevaara- Andersson

Tällä hetkellä haiskahtaa välikaudelta? Uusi päävalmentaja, remonttiin lähes tyystin menevä joukkue??? Ei edes sitä runkoa, kuin yhden kentän verran? SM-liigalla huono kilpailutilanne muiden maiden sarjojen kanssa? Pelaajat vähissä? Uhkakuvia on liiankin kanssa.
 

Piiskuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oranssi, sympatiat sinisille
Pillu

Minäpä veikkaan, että Pillu ei jatka kerhossa. Pikkulinnut eivät ole laulaneet enkä ole edes sammakonreisistä ennustellut, mutta mielestäni on ihme jos tuon tasoinen ja ennen kaikkea tuon tyylinen kaveri ei lähde rapakon taakse. Saatte syyttää minua pirujen maalaamisesta seinälle, mutta mielestäni Pillun lähtöön on syytä varautua, sillä jos ja kun tuo tapahtuu, ei nähdäkseni kukaan voi väittää sen tulleen puskista. Todennäköisesti Kerhon johto on tosin jo ainakin yrittänyt löytää korvaajaa. Toivottavasti.

Pillun Kerhoon jäämisen puolesta puhuu nähdäkseni oikeastaan ainoastaan se, että kaveria ei ole draftattu. Käyttääkö joku seura ensi kesänä vuoron "jo" 22-vuotiaaseen, pienikokoiseen eurooppalaiseen? Jos käyttää, varma tieto lähdöstä tulee Kerhon kannalta kiusallisen myöhään.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pallokorva kirjoitti:
Pillun Kerhoon jäämisen puolesta puhuu nähdäkseni oikeastaan ainoastaan se, että kaveria ei ole draftattu. Käyttääkö joku seura ensi kesänä vuoron "jo" 22-vuotiaaseen, pienikokoiseen eurooppalaiseen? Jos käyttää, varma tieto lähdöstä tulee Kerhon kannalta kiusallisen myöhään.

En nyt muista ihan tarkkaan, mutta eikö uudessa CBA:ssa määritelty että 21-vuotta täyttäneitä pelaajia ei tarvitse eikä saakaan varata (vai oliko se ikäraja 22-vuotta?). Eli Pihlström voisi neuvotella ja tehdä sopimuksen ihan vapaasti minkä tahansa NHL-seuran kanssa.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Loikaksen kanssa P_I_T_Ä_Ä saada jatkopahvi aikaiseksi. Muuten on tehty suuren luokan töpeksintä. Ja isompi rooli kuin aiemmilla kausilla. Juhis osoitti pudotuspeleissä ansaitsevansa mahdollisuuden.

Muuan mielestäni erittäinkin potentiaalinen liigatason kiekollinen pakki on lisäksi tulossa. Hietasen korvaajaksi?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Fossey kirjoitti:
Loikaksen kanssa P_I_T_Ä_Ä saada jatkopahvi aikaiseksi. Muuten on tehty suuren luokan töpeksintä. Ja isompi rooli kuin aiemmilla kausilla. Juhis osoitti pudotuspeleissä ansaitsevansa mahdollisuuden.

Ilmeisesti Loikaksen kanssa on jo tehty sopimus mikäli nimimerkki Desperaadon lähteet pitävät paikkansa.

Desperaado kirjoitti 13.3 kirjoitti:
On sorvattu. pituudesta ei ollut puhetta mutta on jokatapauksessa ja jatkaa HPK:ssa.
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
Antin lähtö olisi kyllä kova isku HPK:lle. Aivan loistava pelaaja, tuollaisia ei ole kauheasti kerhossa pelannut ja minä ainakin haluan uskoa, että hän ei lähde änäriin. Mutta sillehän ei sitten voi mitään jos lähtee...
 

#17:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
vilperi kirjoitti:
Entäs mikä on Mika Oksan tilanne?

Kalpaanhan Oksaa on suht varmana huhuttu, mutta mikä lie oikea tilanne liekkö sopimusta ensi kaudeksi minnekkään, kertokoon ken tietää. Kelpais kyllä Kalpaan, toivottavasti pitää paikkansa.
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
Bosco kirjoitti:
Ilmeisesti Loikaksen kanssa on jo tehty sopimus mikäli nimimerkki Desperaadon lähteet pitävät paikkansa.

Toivottavasti pitää. Markkinointipäällikön suusta sana sanoo niin, mutta tänään yhden pelaajan kanssa keskusteltuani en oikein tiiä mitä sanoa, koska Loikas oli kuulemma sanonut viikko sitten ettei ole vielä jatkosopimusta, mutta taas toimistolta sanottiin että on. Ota nyt sitten selvää.

Pillu lähtee ilmeisesti meren taa. jos ei änäriin niin ahl:n ainakin. Pitäisi olla sinettiä vaille valmis, mutta en sitten tiiä enään siitäkään varmaksi. pääni annan pantiksi että oksa menee kalpaan. ja vellu jatkaa kerhossa. Mutta kyllä uskon että Loikas kerhoon jää, en nyt ihan hatusta noita juttujani heittele.. Kahtotaan tilannetta, mutta kyllä kerholla on jo 10sopimuspelaajaa ainakin, nimistä ei oo mitään hajua ja muutamia neuvotteella. Että näin.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Desperaado kirjoitti:
Kahtotaan tilannetta, mutta kyllä kerholla on jo 10sopimuspelaajaa ainakin, nimistä ei oo mitään hajua ja muutamia neuvotteella.
No tuossa Jatkoajan listauksessahan on jo 12 pelaajaa sopimuksen alla, jos/kun lasketaan vielä Pillu ja Vellu mukaan. Vai tarkoititko uusia sopimuksia, joita ei listassa ole?

Pihlströmmin menetys olisi kyllä enemmän kuin perseestä. Jotenkin tuohon terävimmän kärjen, jolta sopimus loppuu, lähtöön on tottunut, mutta sopimuksenalaisia pelaajia on vittumaista menettää.

Sitten noista korvauksista änäriin/ahl:ään siirtyvistä pelaajista. Onko nyt mitään yksiselitteistä korvaus"taulukkoa" vai joutuuko jokaisesta vääntämään erikseen, ja lähteekö osa jopa ilmaiseksi?
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
NHL:n ja IIHF:n välinen siirtosopimus loppuu kauden päätteeksi, joten eiköhän maksut hoideta sitten sen uuden sopimuksen mukaisesti. Neuvottelut piti aloittaa maaliskuun puolivälin jälkeen, mutta NHL:n pelaajayhdistys ei kyennyt lähettämään edustajaa pelaajayhdistyksen sekavan tilanteen takia, joten neuvottelut peruuntuivat ainakin siltä osin. Vielä kun venäläiset eivät ole suostuneet NHL:n ehtoihin niin tilanne on enemmän kuin sekava.

Pari aloituksia voittavaa sentteriä olis kiva saada, kiitos.
 

Huruttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Dallas Stars
Loikakselle ja Pilulle pitäis saada ehdottomasti jatkopahvit. Äijät on pelannu miltei ainoina jaskan ohella itsensä yli kevään. Joku puhu että Pilu lähtis meren taa, mut en oikein usko että sillä koolla pystyis pelaamaan samaa roolia kun kerhossa. Mene ja tiedä..

Pakisto näyttää aika vajaalta myös. Vellu vois olla vielä ihan tarpeellinen kokemuksellaan. Nuorista en luottaisi korhoseen ihan hirveästi. Onhan se iso, mutta liigakädet puuttuu, eikä oikein pysty niitä liikkeellä korvaamaan senkään vertaa mitä ruohola.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Huruttelija kirjoitti:
Loikakselle ja Pilulle pitäis saada ehdottomasti jatkopahvit.
Pilulla se pahvi onkin, mutta taitaapi lähteä rapakon taakse. Eli on liigassa Kerhon miehiä, jos ei farmiin tai änäriin päädy.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Svea-mamman lihapullat

Ronning kirjoitti:
...varsinkin tilanteessa jossa Keinänen ei välttämättä jatka joukkueessa..

Niin, Keinänen on suuntaamassa, tai ainakin herraa on kosiskeltu, Ruotsin suuntaan, eli tyhjää näyttäisi olevan täytettäväksi tälläkin saralla.

Täältä tähän
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Kivaa muuten olisi, jos saataisiin joku sentteri, joka osaa aloittaa. Aika surullista katsottavaa aloitustilastojen osalta runkkarissa. Mielenkiintoisin yksityiskohta on Leino, jonka prosentit puolustus-/hyökkäyspäässä ovat 42,8/51.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Fossey kirjoitti:
Muuan mielestäni erittäinkin potentiaalinen liigatason kiekollinen pakki on lisäksi tulossa. Hietasen korvaajaksi?

Jos viittaus osuu Heikkiseen, saa HPK-johto luvata aika lailla mojovan roolin (mikä tietysti olisikin tarjolla) ja kelpo palkkapussin, että Lukon sopimuksen päihittää. Sinänsä olisi kyllä mielenkiintoinen hankinta, ja erittäin tervetullut.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
vilperi kirjoitti:
Kerhoonkin huhuttu Arsi Piispanen Tapparaan. Eli nämä spekulaatiot voidaan unohtaa.
http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=6815

Hämeen Sanomat taas tietää kertoa ettei Juuso Hietanen huhuista huolimatta ole vielä päättänyt ensi kauden seuraansa.

http://www.hameensanomat.fi/telegram.jsp?article=53026

Lainaus"Hyvän kauden HPK:ssa pelanneesta Hietasesta on kiinnostunut monikin seura.

- Ruotsin suunnasta olen saanut montakin aika hyvää tarjousta. Myös nykyinen seurani HPK on kiinnostunut uusimaan sopimukseni, kertoo Juuso Hietanen"

Olihan uutinen tuo että Hpk on kiinnostunut uusimaan sopimuksen.Joskus saisi toimittajatkin miettiä mitä kirjoittaa ettei itsestään selvyyksiä tarvitsisi kirjoitella.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Eliteprospectsin mukaan muutama mielenkiintoinen nimi olisi seuroissaan lähtökuopissa: Jason King (Skellefteå) ja Rastislav Pavlikovsky (ZSC Lions). Jälkimmäinen toisi ykkössentterin pallille sitä paljon puhuttua kokemusta, jamppa on nähnyt Slovakian maajoukkueessakin kovan pelin poikineen.

Ei siis huhuja, ihan vaan fiilistelen. En sitten tiedä, kuinka kuumaa kamaa nuo Euroopan markkinoilla nykyisellään on...
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
No siinä olisi joo ihan mukavia vahvistuksia kummatkin. Toisaalta luulen, että kummankin herran hintalappu on yhtä kova kuin esim. Moravecin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös