Tulevan kauden kujeet

  • 378 788
  • 1 336
Tila
Viestiketju on suljettu.

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Siirtosopimukset?

Tuossa aiemminkin oli jotain pohdintaa, mutta olisikohan jollakulla heittää faktaa pöytään tuosta NHL-siirtokorvausjärjestelmästä? Eli miten se toimii nyt, ja miten toimii OLETETTAVASTI kauden jälkeen sorvattava uusi sopimus. Vai kähmitäänkö kaikki kabinetissa ja loppupeleissä kaikki häviävät... Kerhon kannalta kovin oleellista, koskapa koko joukkue on rapakon taakse lähdössä, ilmeisesti.

Saadaanko "ostettua" miehiä tilalle? Vai käykö vittumaisesti, ja kun siirtosopimus raukeaa, pelaajat häipyvät ennen uuden sopimuksen solmimista ja kertsi jää ns. nuolemaan pallojaan?

Tietoa, perkele.

Ja ei, ystävämme google ei tyydyttänyt tarpeitani. EVO.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ei pöölömpää..

Pillu-AUK-Vihko
Mäenpää-Tikkanen

Hassinen-Loikas-Andersson
Laitinen-Palomäki

Tuominen-?-Virta
Korhonen-Harikkala

Sailio-Hokkanen-Karevaara
Ruohola?

Chiodo?-Oma junnu?

Ei ihan hirveää, jos nyt kaikki edes muistin, Väiski ja Lappalainen. Kokoa ja ilkeyttä tuo huutaa..Loikas ja kova kanukki voi vaihtaa paikkaa. Pakisto on hiukan hilpeä.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Paitsi että eikös Tuominen ole keskari, vai muistanko väärin. Joka tapauksessa joukkue uudistuu rajusti, ja myös tulopuolella tulee olemaan (ellei jo olekin) kovempiakin nimiä kuin palomäet ja tuomiset.

Tuominen tullessaan korvannee Keinäsen kivasti, eipä se ensi kauden joukkuetta rakennettaessa harmaita hiuksia leveys ja laajuus aiheutakaan, vaan se kärki. Suurella todennäköisyydellä joukkueesta livahtaa niin ykkössentteri (Leino) kuin ykköspakitkin (~Schneider/Jokela/Hietanen), joista vain Mäenpää jäänee Hämeeseen.

Mitä enemmän höristelee lähtöhuhuille korviaan, sitä enemmän alkaa kaivata Josh Holdenia palaavaksi! Jos Josh palaa, mulle on ihan sama ketä muita on tulossa. Luotto on perhanan kova, as usually. Pelimiehiä sieltä tulee, ja jos ei, sellaisiksi kuitenkin kasvavat.
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Maple Leafs & Spurs + Chairboys
Jakub kirjoitti:
Jos vedetään hieman yhteen se mitä on huhuiltu tuleviksi vahvistuksiksi:

.
.
Teemu Lassila ??
Jokerijunnu ???
.
.

Tämän päiväisen Aamulehden tietojen mukaan Lassila on palaamassa Suomeen, mutta Tampereelle. Ruotsalaistietojen mukaan Lassilan uusi osoite on "kohta SM-Liigan pudotuspeleistä putoava joukkue". (saattaa siis olla Raskin korvaaja)

Samaisen lehden tietojen mukaan, muistaakseni tälläkin palstalla kerhoon huhuiltu, Jori Lehterä olisi siirtymässä myöskin Tampereelle.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
puuha-pete kirjoitti:
Chiodo?-Oma junnu?
Edelleen olen sitä mieltä, että Andyn loukkaantumishistorian muistaen olisi syytä kiinnittää esim. Oksa(ntynkä), ettei käy niinku tän kauden alussa kun Weakman sanoi poks...
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Ei todellakaan mitään johannesalasia tänne, siihen rooliin löytyy jo tarvittaessa Hannu Väisänen omasta takaa. Arsi Piispasta ei onneksi enää tarvitse pelätä, on näillä näkymin menossa Tapparaan kolmen vuoden sopimuksella. Josh Holdenia kaipaileville huonoja uutisia, koska hän tulee jatkamaan Sveitsissä ainakin seuraavan kauden Langnaun riveissä. Olisi toki kelvannut meikäläisellekin.

Ensi kaudelle paletti tulee tosiaan muuttumaan aika radikaalisti. Nykyisistä pelaajista olisin mielelläni nähnyt varsinkin Lahden ja Hietasen jatkavan. Miksei myös Jokelan, Mäkkärin ja Lappalaisenkin, mutta minkäs teet. Toivon mukaan nyt ainakin Hokkanen jatkaa, koska on osoittanut pelimiehen merkkejä loppukaudesta. Sellanen kolmen vuoden lappu olisi ihan mukava. Onneksi sentään Loikas ja Laitinen jatkaa. Tähän lisättynä Palomäki ja Tikkanen niin ensi kaudeksi on jo tässä vaiheessa ihan ok runko. Jos nyt oikein laskin niin miesvahvuus on (nyk. sopimuspelaajat+jatkajat+"varmat"tulijat) 15 pelaajaa ensi kaudelle.

Joukkueesta häviää lähtijöiden myötä monelta osa-alueelta paljon tekijöitä. Fyysisyyttä, taitoa, kokoa, melkein kaikki parhaimmat playoffpelaajat... mutta ennen kaikkea kokemusta ja johtajuutta. Mäkkäri, Schneider, Jokela, Moravec, Leino, Keinänen ja Lahti(ja jopa Ströba...) vie mukanaan ison kasan ratkaisupelaajia ja vastuunkantajia. Näille pitäisi löytää korvaajat. Osalle on jo löydetty, toisille etsitään ja kolmansille tulee kasvamaan seuraajat. Esim. Korhoselta odotan ja uskon, että ensi kaudella mies menee taas kunnolla eteen päin. Mäenpää ja Pillu ovatkin jo osoittaneet, ettei pää hajoa ja kädet vapise hieman tiukemmissakaan paikoissa ja tulevatkin olemaan suuressa roolissa tulevaisuudessa. Virran rekrytointi takaisin olisi loistava homma henkisen puolen kannalta. Kokenut soturi tietää miten voitetaan ja paineen alla toimitaan. Tuomisesta en sitten vastaavasti syty. Kokemusta on, mutta liigassa yksi hyvä kausi Jason Williamsin vanavedessä. Toki on hyvä vääntäjä ja kätisyys kohdillaan, mutta eiköhän hinta-laatu -suhde ole pikkasen viturallaan. Eikä Tuominen ole sentteri vaan laituri, kun sitä joku ylempänä ihmetteli.

Maalivahtiosaston tilanne on mielestäni varsin yksinkertainen. Tällä hetkellä käsissä on timantti, jonka yrittäisin saada pitemmän sopimuksen alle, maksoi mitä maksoi. Ei nyt toki liikaa, mutta kunnolla. Kunnon ykkösmaalivahti on sellainen asia, mistä menestyvän joukkueen ei auta tinkiä, ellei muu materiaali ole sitten ylivertainen. Toinen skenaario olisi yrittää saada Toivosen Hanskia palaamaan yhdeksi kaudeksi takaisin maalivahtien hautausmaalta hakemaan vauhtia, kun ei ura ole oikein ottanut tulta alleen ison lätäkön tuolla puolen. On kyllä niin utopistinen ajatus, että taidan vaan todeta että Chiodo ykköseksi, Toivonen päätoimiseksi kakkoseksi, Tolvanen Mestikseen ja Rinne A:n ykköseksi. Kyllä noilla kelpaa alkuun lähteä, joskin Chico on vähän riskialtis tapaus.

Puolustuksesta suurin osa paikoista onkin jo täytetty. Tikkanen korvannee Hietasen/Schneiderin saapaat ainakin joten kuten, Palomäestä en osaa sanoa. Mäenpää on selkeä ykköspakki sekä Laitinen ja Korhonen hyvää liigatasoa. Puutteet on selkeät. Laitinen, Tikkanen ja Mäenpää osaa liikuttaa kiekkoa, joten yksi fyysinen peruspakki on hyvä olla (esim. Harikkala tai joku muu, kotimainen joka tapauksessa) sekä yksi todellinen profiilipakki, sellainen kun Jokela on parhaimmillaan. Joku jota voi käyttää kaikissa tilanteissa, av:lla maalinedustan siivoajana ja yv:lla siniviivalla. Koska pakistossa ei ole kuin yksi rightilta pelaava, joten myös tämän hankinnan olisi hyvä olla rightilta ampuva. Pari nimeä tulee mieleen ketä mielellään katselisi: Sheldon Brookbank, joka tällä kaudella lyönyt itsensä lopullisesti läpi(=kallis), jo aikaisemmin mainostamani Joe Rullier, josta on tullut loukkaantumisten ja veteraanikiintiön takia matkalaukkumies tällä kaudella sekä Minnesotan organisaatiossa paikalleen junnaamaan jäänyt Erik Reitz. Oikean ikäisiä, suht kookkaita ja fyysisiä. Moisten hankintojen jälkeen pakisto olisi hyvää tasoa. Ruohola voi pelata hätävarana Mestiksessä.

Hyökkäyskin on taas ainakin nopea laidoilta Vihkon, Hassisen ja Pihlströmin takia. Tärkein homma on löytää laadukas sentteri ja laituri. Parin täsmähankinnan jälkeen materiaali on taas leveä ja neljän kentän prässillä voi päästä taas ainakin pronssipeliin asti. Mäkiahon ja Lahden myötä taklaus- & vääntövoimaa katoaa aikalailla, joten tulevien vahvistusten on hyvä vahvistaa sitäkin osastoa. Zenon Konopka olisi todella täysosumahankinta sentterin paikalle, koska luonnistuu niin fyysinen peli, aloitukset kuin pelintekeminenkin. Tärkeintä on kuitenkin se, että asenne on huippuluokkaa. Konopka ei paljon kuvia kumartele. Sitä en tiedä haluaako vielä tässä vaiheessa tulla Eurooppaan, mutta ainakaan tähän mennessä ura ylhäällä ei ole auennut kunnolla. Muita mieluisia sentterikandidaatteja on martinsonnenbergimainen Derek MacKenzie, joka on yksi AHL:n parhaimpia aloittajia ja joukkueensa kapteeni. Euroopassa pelaavista nimistä Petr Taticek oli joulukuussa ilmeisesti jo Kerhon haarukassa, mutta johto päättikin ottaa ennemmin Moravecin. Sittemmin Taticek siirtyi Davosin riveihin. Lahden saappaisiin parhaiten sopisi tietty kotimaisena Tuomas Pihlman, mutta jyväskyläläiset ovat jo vakuuttuneet siitä, että Pile pelaa tulevana kautena JYPissä. Täten esim. Matt Foy -niminen rymistelijä olisi loistava hankinta voimahyökkääjän rooliin. Jesse Joensuun hankinta HPK:hon olisi melkoinen kuseminen Ässiltä. En pistäisi vastaan mikäli yksi valtakunnan lupaavimmista kasiseiskoista vetäisi ritaripaidan päälleen. Muita mielenkiintoisia nimiä on jo useampaan kertaan mainittu Seitsonen ja esim. Tomi Mäki. Tiedä mitä Mäestäkin pystyttäisiin täällä jalostaan, kuten on tehty parista muustakin jokerilähtöisestä pelaajasta. Nyt tämä nimien heittely saa loppua, mutta sen verran täytyy sanoa, että Valtteri Skytän nimeä en ole nähnyt missään spekulaatioissa. Kyseessähän on yksi ikäluokkansa lupaavimmista keskushyökkääjistä ja Kouvolassa ollaan varmoja siitä, että Skytällä on taskussaan liigasopimus. Jotenkin on sellainen fiilis, että se sopimus on Hämeenlinnaan. Ehkä se fiilis johtuu vain siitä, että Kookoo on HPK:n "farmiseura", mutta kuitenkin.

Miten sitten tällaiset hankinnat sopisivat Alatalon pelitapaan? Aika paljon on fyysistä osaamista, koska olen fyysisen kiekon ystävä siinä missä taitokiekonkin. Kiekollista taitoa jää lähtijöiden myötäkin, mutta fyysiseltä osastolta karisee minun nähdäkseni paljon. Alatalo on mun silmissäni profiloitunut vuosien saatossa aika HMV-kiekon peluuttajaksi, mutta johtuneeko se vain vuosien varrella olleesta materiaalista? Työsulkukaudella oli vaihe, jolloin JYP taisi olla liigan fyysisin joukkue kun Shelley saapui kokoonpanoon. Silloin ne kaikkein pienimmätkin miehet vetivät miestä katolleen joka puolella kaukaloa. Jalosen pelitapa on parhaimmillaan sellaista, joka on vedonnut meikäläiseen todella paljon eli ollaan kiekollisessa pelissä hallittu kenttätapahtumia taidolla, mutta samalla ajettu miestä seinälle ja väännetty asenteella jokaista vastustajaa vastaan. Toivon mukaan Alatalo ei peluuta mitään virkamiesmäistä hmv-puolustuskiekkoa vaan uskaltaa antaa pelaajien pelata omilla vahvuuksillaan Jalosen tapaan.

Tulipas näin yön tunteina iso kasa paskaa, jonka seurauksena teksti on varmaan pelkkää isoa kirjoitusvirhesumaa, mutta en nyt jaksa todellakaan oikolukea sitä, joten en ota vastuuta virheistä.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Rattlehead kirjoitti:
Eikä Tuominen ole sentteri vaan laituri, kun sitä joku ylempänä ihmetteli.

My bad... Siinä missä joukkueesta lähtee valtava määrä tehoja, taitoa ja johtajuutta, siinä myös vapautuu valtava määrä potaatteja, joten seurajohto on siitä onnellisessa tilanteessa, ettei seuraa tarvitse kasata taskurahoilla jämäjätkistä. Toki se on niin, että HPK:ssa pelaajat yleensä ovat palkkapussiaan suurempia kentällä, mutta edelleen joukkueessa on imua, joka tehostuu taas mitalin (?) myötä. On siis selvää, ettei nykyisiä tähtiämme korvata pelkillä johannesalasilla...

Holdenista olin märkiä unia katsellut jo muutaman viikon, kun huhut kävivät suht kuumina. Mitä puolustukseen tulee, tuo Rattleheadin kaipaama joka tilanteen johtaja saattaisi hyvinkin vapautua Bluesista - Eskelinen korvaisi Jokelan juurikin sopivasti. Onko jo valmis palkan alennukseen parin hiljaisemman kauden jälkeen, en tiedä.

Maalivahtiosasto PITÄÄ rakentaa Chiodon ympärille. On jumalauta niin pasinurmismaista työskentelyä, että oksat pois (ehe). Pakko se Tolvanen/Toivonen on hiljalleen ajaa sisään.

Jos pakistosta lähtee Schneider, Hietanen ja Jokela, tilanne on suht ookoo Tikkkasen, Palomäen ja eskelisen tultua. Petré olisi myös loistava hankinta. Tasonnostoahan vaaditaan sitten muilta, Korhonen etunenässä nostaneekin itsensä liigapakiksi. Ruohola sitä ei tee.

Hyökkääjoistössäkin paikkoja on vapaana uusille ihmemiehille vähintään riittävästi. Snellman ei sitten huhuista huolimatta tullutkaan, mikä ainakin itseäni hitusen harmittaa. Saattaapi hyvinkin olla, että ulkomaalaisrintamaa vahvistetaan ainakin yhdelle toisesta liigaseurasta tulevalla pelaajalla. Kenties joku kolmikosta Petre, McDonell, Sonnennerg.

Eiköhän kohta ala tietoja tihkua, kun vihulaiskentillä rantapallot kahahtelee jäähän.
 

Fakap

Jäsen
Rattlehead kirjoitti:
Eikä Tuominen ole sentteri vaan laituri, kun sitä joku ylempänä ihmetteli.
Mielestäni Tuominen on kyllä pelannut melkein koko uransa sentterinä. Poikkeuksena ainakin työsulkukausi. Tuskin Kerhon johto Tuomista tänne laituriksi on hankkimassa. Ei mulla muuta.

edit. Otetaan mieluummin Pasi Tuominen Ipan A:sta.
 

Zigismund

Jäsen
Luin tuossa juuri jatkoaika.comin kolumnin "Mälkiä: SaiPan ykkösketju lähdössä"

Lainaus tekstistä:
Näihin ”ykköskentän miehiin” voitaneen Petrén lisäksi laskea ainakin Kimmo Koskenkorva, Emil Lundberg ja Harri Tikkanen.

Harri Tikkanenhan sieltä on siis tulossa, mutta kanattaako HPK:n suunnata katseet muihinkin pelaajiin? Kimmo Kosenkorva olisi kova sana.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Jäähykunkku kirjoitti:
Ei oo vissiin ollu paljon juttua Andrssonin tilanteesta? Mielestäni voitaisiin jatkosoppari tehrä.

Olin jostain kuulevinani, että lappu on edessä ja pallo Anderssonilla. Ilmeisesti kysyntää olisi kuitenkin kotimaassakin, vaikeasta kaudesta huolimatta. Tuollaisella liikkeellä varustettua noinkin kookasta kaveria, jolla on vielä totaalisen terävä kuti kannattaisi mielestäni katsella ensi kaudellakin. Loukkaantuminen tosiaan vei ison osan kaudesta, mutta palasi vähintään yhtä hyvällä liikkeellä geimeihin. Vielä kun saisi pari osumaa alle niin hyvä tulee. Voisi olla arvokas jatkossakin.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Fakap kirjoitti:
Mielestäni Tuominen on kyllä pelannut melkein koko uransa sentterinä. Poikkeuksena ainakin työsulkukausi. Tuskin Kerhon johto Tuomista tänne laituriksi on hankkimassa. Ei mulla muuta.

edit. Otetaan mieluummin Pasi Tuominen Ipan A:sta.
Tuominen on pelannut melkein koko uransa laiturina. Jonkin verran kyllä myös sentterinä, kuten Jokerien nelosketjussa aikanaan.
 

emz1

Jäsen
Jäähykunkku kirjoitti:
Harri Tikkanenhan sieltä on siis tulossa, mutta kanattaako HPK:n suunnata katseet muihinkin pelaajiin? Kimmo Kosenkorva olisi kova sana.

Kimmo Koskenkorva on suuntaamassa ensisijaisesti ensi kaudella ulkomaille.

http://www.saipa.fi/index.aspx/artikkelit?p=haastattelut&id=563

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

"Ei tässä mitään. Sopimusrintamalla ei ole mitään varmaa. Odotellaan ja katsellaan. Sillei suht hyvä kausi ollu, joten ehkä minä jonnekin pääsen... Ei olis huono vaihtoehto jatkaa täälläkään jos kaikki ovet sulkeutuisi, mutta kyllä se nyt näyttää todennäköiseltä, että Lappeenrannassa on pelit toistaiseksi pelattu. Vuosia on kuitenkin jäljellä ja olen miettinyt, että kyllä tänne on helppo tulla joskus takaisin jos sellainen tilanne tulee. Mielelläni tulisin vielä joskus tänne."
 

vanhapak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lämmin kiitos "Rattleheadille" asiantuntevasta ja kiinnostavasta pohdinnasta!

Lisäksi tärkeintä mielestäni olisi tarjota Chiodolle sellainen soppari, että mies varmasti pysyy HML:ssa ja mieluiten terveenä, eli plussana paras mahdollinen fysioterapeutti Andylle mukaan sopimukseen. Alan miehistä ehdottaisin OMT-fysioterapeutti Olli Koivurinnettä Kerhon johdolle tiedoksi, paitsi etteihän ne näitä varmaan juuri lueskele. :(

edit: typo
 
Viimeksi muokattu:

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Torkki

Mikäs mahtaa olla Sami Torkin sopimus tilanne ensi kaudeksi. Olisi mielestäni loistava paikkaaja Mäkkärille jos ja kun siirtyy HIFK:hon. Eikös Torkkia jo joskus puhuttu Kerhoon ennenkin?
 

Zigismund

Jäsen
Kyllä, ehottomasti Chiodolle sopparia käteen!

Selailin tässä hieman sm-liiga seurojen sopimuksettomia pelaajia. Matti Kaltiainen saattaisi olla pätevä kakkosveska, siis mikäli Chiodo jatkaa. Ykkösveskaksi häntä en todellakaan ottaisi. SaiPan Emil Lundberg olisi myös mukava vahvistus hyökkäyspeliin. Anssi Salmela myös pelaaja, jolla saattaa olla kysyntää useammassakin seurassa. Tikkanen-Salmela pakkipari voisi olla tuhoisa. Lukon nuoret pakit Nordlund-Heikkinen olisivat myös kiinnostavia kohteita. 21-vuotias ja 196cm pitkä Nordlund voisi tehdä todellisen läpimurron Kerhossa. Heikkinen nakuttelikin jo mukavat 24 pistettä. Löytyypä Lukosta vielä kiinnostavia hyökkääjiäkin. Toni Dahlman teki 40 pistettä, joka nostaa kysyntää, sekä hintaa. Ehkä realistisempi vaihtoehto olisi Juhamatti Yli-Junnila. Itse ainakin toivoisin vielä näkeväni Juhamatin Kerhossa, sillä Lukon vuodet ovat selvästi kehittäneet pelaajaa. Ilveksen tähtihyökkääjä Jussi Pesonen olisi todellinen vahvistus. 24, 44 ja 31 pistettä kolmena viime kautena.

Siinä oli ainakin muutama nimi, jolla ei ilmeisesti ole vielä sopimusta.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
vanhapak kirjoitti:
Lisäksi tärkeintä mielestäni olisi tarjota Chiodolle sellainen soppari, että mies varmasti pysyy HML:ssa ja mieluiten terveenä, eli plussana paras mahdollinen fysioterapeutti Andylle mukaan sopimukseen. Alan miehistä ehdottaisin OMT-fysioterapeutti Olli Koivurinnettä
Tai mieluummin OMT-fysioterapeutti Mauno Lahtista. On kovempi jätkä ja appiukko...

Andystä sen verran että jatkopahvia vaan, mutta sitten sietää kakkosena olla vähän perus a-junnu kassaria kovempi jantteri. Luotto Chiodon nivusiin ei ole niin vahva.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Jäähykunkku kirjoitti:
Juhamatti Yli-Junnila. Itse ainakin toivoisin vielä näkeväni Juhamatin Kerhossa, sillä Lukon vuodet ovat selvästi kehittäneet pelaajaa.


Yllille löytyisi käyttöä, varsinkin tilanteessa jossa Keinänen ei välttämättä jatka joukkueessa. Loikas ottanee nousun kolmosen keskelle, joten isoa miestä vaan neloseen tökkimään.
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
H P K kirjoitti:
Mikäs mahtaa olla Sami Torkin sopimus tilanne ensi kaudeksi. Olisi mielestäni loistava paikkaaja Mäkkärille jos ja kun siirtyy HIFK:hon. Eikös Torkkia jo joskus puhuttu Kerhoon ennenkin?

Play Offien Toni Mäkiahon korvaaja on lähempänä Max Kenigiä kun Sami Torkkia. Mäkkäri on pelannut itsensä tähän asti, huom. nämä edelliset 4 peliä todella löysästi ja todella ämmäillen. Kaatuilee eikä mene tilanteisiin. ei, ei, ei.. jospa nyt saataisiin normaali Mäkkäri, ei mitään kultakypäräistä taiteilijaa. Kusi pois päästä ja nyrkki päähän. Vii aaar skaming!

Lähde: keksin ihan omasta päästäni kaiken.
 

Lora

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Stars, Ducks, Leijonat
Chiodon haluan ehdottomasti pitää kerhossa, ei vain kävisi loistavien playeriotteiden myötä kutsu kotiin... Wiikmanko on siis kokonaan poissuljettu vaihtoehto kakkoskassarin paikalta?
 

Zigismund

Jäsen
Pahoin pelkään, että Chiodon otteet ovat olleet niin vakuuttavia, että kutsu kotimaahan saattaa olla edessä. Itse toivon, että Kerho ei hevillä luopuisi Chiodosta.

Ensi kauden maalivahdit ovat vielä arvoitus. Chiodo toivottavasti 1.veskari. Jollei käy samanlailla kuin viime kaudella, eli 1.veskari loukkaantuu ennen kauden alkua, voisi olla hyvä hankkia pätevä 2.veskari. Matti Kaltiainen, Jere Myllyniemi tai Mikko Strömberg voisivat olla päteviä maalivahteja 2.veskarin rooliin.

Puolustus on myös vielä valitettavan huonossa hapessa. Mikko Mäenpään sopimus oli loistava juttu. Mutta kenellä muilla on sopimus? Veli-Pekka Laitinen on tärkeä pakki, joten uskon Kerhon käyttävän option. Mäenpään ja Laitisen takana onkin jo hieman heikompi tilanne, Ruohola, Korhonen. Tulevaisuudessa tärkeät miehet, mutta vielä heistä ei ole isoihin saappaisiin. Tosin HPK:n pakistoa on tulossa ilmeisesti vahvistamaan SaiPan kaksikko Mikko Palomäki ja Harri Tikkanen. Huhujen mukaan Kerhon pakistosta ovat lähdössä, Mikko Jokela, Juuso Hietanen, David Schneider. Timo Seppäsestä, Jaakko Harikkalasta ja Mika Strömbergistä ei ole ilmeisesti vielä paljon kuulunut. Mielestäni näistä kolmesta herrasta jatkot vain Strömbergille.

Hyökkäyksessä on sentään jo hieman enemmän sopimuksia. Tärkeät sopimuspelaajat ovat, Pihlström, Uusikartano, Vihko ja Hassinen. Lisäksi Sailiolla ja Karevaaralla on sopimukset. 1.kenttä on siis jo valmis ensi kaudeksi, Pihlström-Uusikartano-Vihko. Hyökkäyksessä ilmeisesti tullaan myös kokemaan kovia menetyksiä, sillä huhujen mukaan Ville Leino, Toni Mäkiaho, Janne Lahti, Jani Keinänen ja Joni Lappalainen lähtisivät uusiin seikkailuihin. Tilanne on avoin vielä Jonas Anderssonin, Iivo Hokkasen, Hannu Väisäsen, Juha-Pekka Loikaksen ja David Moracevin kanssa. Mielelläni näkisin nuo herrat myös ensi kaudella Kerhossa.

No voitetaan kuitenkin Jokerit ja mestaruus ensin =)
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Jäähykunkku kirjoitti:
Timo Seppäsestä, Jaakko Harikkalasta ja Mika Strömbergistä ei ole ilmeisesti vielä paljon kuulunut. Mielestäni näistä kolmesta herrasta jatkot vain Strömbergille.

Vaikka nuorelle miehelle pieni työtapaturma kuningas Alkomahoolin kanssa kävikin, pitäisin Seppäsen enemmän kuin mielelläni pakistossa jatkossakin. Osoitti jo kuluvalla kaudella huimaa potentiaalia liigatason päteväksi kiekolliseksi puolustajaksi, joita ei liikaa tässä maassa ole. Uskaltaa pitää kiekkoa, liike on ok ja silmääkin tuntuu lajille olevan. Jatkoa, kiitos. Hiljalleen lisää vastuuta miesten peleissä, ja Kerholla on hetkessä käsissä uusi juusohietanen.

Harikkalasta en osaa sanoa mitään. En ole körmyä ehtinyt kentällä nähdä kuin vilaukselta. Jos saa liikkeen liigan vaatimalle tasolle, voisi kenties katsoakin, aukeaisiko paikka pelaavaan pakistoon ensi kaudella.

Laitinen näillä näkymin jatkaa, eikä kuluvan kauden näytöillä hirveästi ottajia varmaan olisikaan. Ei ole ollut viime kauden veroinen poke-checkkailija... Korhonen tulee ensi kaudella olemaan kova luu, ja vastuu kasvaa luottopakiksi, sanokaa mun sanoneen... Heittää siinä sivussa seitsemän (7) maaliakin! Ja hanskaa kolmesti...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös