Tule apuun Ismo...

  • 1 009
  • 22

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hassuinta on, että alemmaksi voidaan vielä vajota. Ainakin muutama sija. Ei tätä kyllä oikein tahdo edes uskoa. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_confused.gif">
<BR>
<BR>Toivottavasti syynä oli valmistautuminen torstain peliin. Pakko on olla. Onhan. Onhan..... onh...
<BR>
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mitä luulette HIFK:n odottavan playoffseista, jos kauden tärkeimmäksi tavoitteeksi on yht\'äkkiä tullut Ässien kaataminen? Tais tulla noutaja...
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Tuskinpa Lehkosen alaisuudessa HIFK olisi tällaiseen surkeuteen vajonnut... Ainakin Kokkolassa Hermeksen peräsimessä Ika vaati nuorilta pelaajilta todella kovaa asennetta, koska itsekin latasi kaikkensa peliin. Nyt IFK:ssa on liikaa tähtiä, joita ei työnteko näytä huvittavan... Tähtisikermälle Lehkonen oli liian \"duunari\". Noloa, että ammattipelaajat pistävät itsensä likoon vain näennäisesti. Vain työn teko ja hiki nostavat IFK:n takaisin jaloilleen... Purkka-Pena ei siihen pysty, kutsukaa Ika takaisin! Tai sitten Frankie-boy ykköskoutsiksi, Pena kakkoseksi, Jönni kolmoseksi ja Kaakku neloseksi...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuten jo viime viikolla kerrottiin, oli Ismo Lehkonen torstaina seuraamassa Lukon ja Ässien peliä. Uuden Rauman toimittaja Janne Rantanen haastatteli Lehkosta lauantain lehteen ja kysyttäessä HIFK:n konttaamisesta, vastasi Lehkonen näin:
<BR>
<BR> -En voi sanoa, että sydämeni itkisi verta, mutta tosi paha fiilis mulla on poikien puolesta. En voi käsittää, mihin kaikki fiilis ja peli-ilo on kadonnut. Erikoinen valli on Hifkillä nyt murrettavana.
<BR>
<BR>Fiksu mies, kun ei hauku entistä seuraansa.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Laskin tuossa aivan piruuttani,jotta voitto Ässisstä ratkaisee Hifkille pleijaripaikan!Kovasta yrittämisestä huolimatta en löydä yhtään tuloskuviota,jossa näin ei kävisi.
<BR>
<BR>Jos Hifki onnistuu munimaan Ässäpelin ja Blues sekä HPK omat vastaavat pelinsä voidaan joutua syvemmän matematiikan eli ynnälaskun alueelle.Silloin on jopa todennäköistä,että Hifki joutuu maalisuhdevertailuun,jossa se ei tämänillan jälkeen enää ole edes vahvoilla.
<BR>Hifki menee pleijareihin vieläkin noin 80% todennäköisyydellä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mä oon tossa laskeskellut, että HIFK tarvitsee 2 pistettä jatkoonmenoon. Vähempi riittää ainoastaan kesälomalle.
<BR>
<BR>Ässillä on vain 1 vierasvoitto. Torstaina taitaa tulla se kauden toinen.
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Henkka 2001-03-13 23:38 ]</font>
 

Huuhaa

Jäsen
HIFK:n alamäki on MTV3:sen sabotaasion syytä! Kautonen on väittänyt, että MTV3 editoi noutajahuudon jotenkin, että sillä taklauksella/tappelulla ja huudolla oli muutaman minuutin väli.
<BR>
<BR>No, joka tapauksessa. HIFK:n peli luisti, kunnes tuli HIFK-JYP -peli, josta Lehkonen sai kohtuuttoman kovan tuomion, ja juuri tuo sama kyseinen ottelu oli myöskin Calounin paluuottelu, että siitäkin voi vetää jotakin johtopäätöksiä. Joukkue ei voi pärjätä, jos siinä on Calounin, Niemisen ja Pirjetän tapaisia surffailijoita, joita kiinnostaa vain raha (Eritoten Veikko:a), ja tällä hetkellä näyttää siltä, että henki ei oikein kulje HIFK:n sisällä. Valitettavasti....
<BR>-----------------
<BR>\"Sellast elämä on\".
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Huuhaa 2001-03-13 23:57 ]</font>
 

Jantta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tollaisilla esityksillä Hifk:lla on aivan sama monesko se on liigassa. Pleijareissa tulee noutaja kuitenkin. Noi valmentaja sotkut olivat aivan käsittämättömiä. Ajatelkaa nyt. Potkut Ismolle ja tilalle Kaarela ja Blugwisti. Sitten lisäksi joku naurettava Matikainen.Kyllä on naurussa pitelemistä.. :D
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Monellakin on tietoa niistä Matikaisen meriiteistä. Ne vain sattuvat olemaan aika kaukaa. Ei haittaisi Fööniäkään käydä pari pääkaupungin alueen kouluttajan Arto Siepin vetämää kurssia nykyjääkiekosta.
<BR>
<BR>Mutta tässä ajassa mitä Penalla on käytettävissään, ei ehdi käydä kursseja eikä ylipäätään saada mitään jakeluun laiskoille pelaajille.
<BR>
<BR>Noutaja tulee.
 

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Moberghan myönsi jo pari viikkoa sitten, että oli virhe erottaa Lehkonen. On sääli, että jääkiekon grand old man antoi, herra Takatukan naruttaa itsensä eläkkeelle lähdön kynnyksellä tähän typeryyteen.
<BR>
<BR>Hengen nostamiseksi saattaisi auttaa, jos vaikka Calounille annettaisiin kunnon keritsimet, joilla hän julkisessa tilaisuudessa keritsisi herra Takatukan niskavillat. Olisihan Calouninkin syytä tehdä jotain palkkansa eteen, koska HIFK maksaa hänelle niin hyvin, että rahaa on pojalla kuin rosvopäälliköllä.
<BR>
<BR>Jos HIFK putoaa pois pudotuspeleistä, mitä en vielä suostu uskomaan, vituttaa herra Takatukkaakin niin, ettei veri kierrä. Kannattaisiko hänen sittenkin nöyrtyä ja pyytää Lehkonen takaisin? Ika tulisi varmaan mielellään.[addsig]
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Minäkin uskon, että Lehkonen tulisi mielellään omiensa avuksi ilman ivaa ja taka-ajatuksia. Sen verran tyylikkäästi ja ammattimaisesti hän on esiintynyt. Mitenkähän muuten IFK:n käy Mobergin ajan jälkeen? Ei tämän kauden sekoilut paljon lupaa, Frankie on kuitenkin ammattimies... IFK:ssa on kyse nyt työmoraalista tai paremminkin sen puutteesta tiettyjen pelaajien kohdalla... Sen takiahan Lehkonen saikin potkut: hän ei kuvia kumarra vaan vaatii kaikilta samanlaista panosta ja uhrautumista joukkueen eteen. Kaikille tähdille se ei sopinut, joten ei kun monoa vaan ja tässä on lopputulos!
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Potaichuk #67: Onko sinulla tietoa Matikaisen meriiteistä? Calgaryssa mies voitti Korven Ranen edelliskaudella kasaamalla joukkueella ja silloinkin kaverit Blomqvist ja Ruotanen olivat töpeksiä koko homman.
<BR>
<BR>Mies on laittanut HIFK:n sekaisin. Siinä on Matikaiselle meriittejä kylliksi. Ja meinasi unohtua: Lukon aikanakin mies hoiteli Peltolan Mikon maineen pilaamisen oikein mainiosti; perättömät jutut paikallisille lehdille ym.
<BR>
<BR>Ja kaverit kulkevat mukana. Nyt ja aina.
<BR>
<BR>Kuten joku HIFK:n kannattaja tuossa kirjoittikin: äkkiä Matikaisesta eroon.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Koittakaa nyt hyvät Hifk fanit jo päättää ketä te kannatatte...........!
<BR>Ei ole kauan aikaa kun Matikainen kehuttiin ainoaksi oikeaksi jatkajaksi Frankin jälkeen ja nyt sitten eikun äijää pihalle ja silleen!
<BR>Aikuistukaa jo hyvät miehet ja päättäkää ketä te kannatatte.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
polvipetteri, mitähän se Matikainen VOITTI Calgaryssä? No, Suomessahan varsin yleisesti pidetään myös toiseksi jäämistä jonkinlaisena voittona ja kiistatta tuo hopeakin taisi sittenkin olla Suomen jääkiekolle jonkinlainen kynnyskysymys ja siten eräänlainen voitto. Ainakin minä aikanani iloitsin siitä.
<BR>
<BR>Se ei silti muuta sitä tosiasiaa, ettei Matikainen ole koskaan voittanut yhtään mitään, vaikka resursseista ei ainakaan IFK-aikana ollut pulaa.
<BR>
<BR>Eikä ole alkanut Matikaisen ura (vara)toimitusjohtaja kovin vakuuttavissa merkeissä, ei. Matikainen on itse sanonut olevansa vastuussa sopimuksista, jotka jatkuvat tämän kauden yli. Matikaisen pelaajavalinnoista ja scouttaustaidoista antanee hyvän kuvan se, että signattuihin pelaajiin kuuluu sellaisia suuruksia kuten Nieminen, Nielikäinen ja Eskelinen. Upea aloitus, kerta kaikkiaan...
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: rossoblu 2001-03-14 11:10 ]</font>
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Niin me kannatetaan IFK:ta , mutta kyllä perusteltu kritiikki on aina hyvä asia. Eikö ? Eiköhän teillä siellä Kärpissäkin ollut tämä \" Kuningas on kuollut! Kauan eläköön kuningas !\" - ilmiö. Muisteles vaan samalla , kun pyytelet meitä aikuisia aikuistumaan.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
rossoblu: No, oikeassa sikäli, että ykköspalli jäi tuolloin(kin) saavuttamatta. Toisaalta, piti Suomen muutama peli voittaakin päästäkseen tuolle kakkossijalle. Viimeisimpänä Neuvostoliitto. Maalintekijöinä kunnostautuivat tuolloin muuten Janne Ojanen ja Erkki Lehtonen (Seurasta ei liene epäilystä). Ja tuohan oli Suomen A-maajoukkueelle ensimmäinen arvokisamitali, eli voitettu mitali niinkin päin.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuten polvipetteri oikein tässä huomauttaa, niin Suomi voitti Calgaryssa Koneen. Mitali sitten sinne tai tänne, mutta sitä ei tapahdu joka päivä. Vieläkin sitä videota katsoessa koko homma tuntuu aivan epätodelliselta Antero Karapalon laukoessa nimiä tyyliin Larionov, Krutov, Makarov, Fetisov, Kasatonov. (Mutta ei Tretjak koska ilman Mylnikovin avustusta ei olisi ainakaan voitettu...)
<BR>
<BR>Toinen juttu on tosiaan sitten se mikä oli Matikaisen osuus tässä voitossa. Paikalla Fööni oli, mutta miten mahtaa muuten olla.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Breverille:
<BR>Kyllähän teidän suureen kannattaja joukkoon varmaan mahtuu jo aikuisiakin, mutta en viitsi tänne nimimerkkejä luetella jotka niitä pahimpia takin kääntäjiä ovat viime aikoina olleet ja nimenomaan heitä tarkoitan aikuistumisella.
<BR>Mutta kuitenkin on aika painaa Hifk:n päämajassa isoa punaista nappia ja tehdä jotain tarpeeksi radikaalia herättääkseen pelaajat vielä taisteluun.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Olen kannattanut IFK:ta vuodesta 1969 , eikä ole tullut edes mieleen vaihtaa / kääntää takkia. Tänä aikana olen vaihtanut opinahjoa 3 kertaa , työpaikkaa 4 kertaa , asuntoa 8 kertaa , autoa yli 10 kertaa ja vaimoakin kerran , mutta IFK on aina pysynyt ( niin ja ARSENAL Englannin liigassa ) , että se siitä \" tuuliviireilystä \" .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös