Tukekaamme Kerhoa – osta fanituotteita

  • 18 488
  • 70

J.Petke

Jäsen
Kausi jää siis kesken - jännittäviä pleijareita ei tänä keväänä nähdä - ja hyvästä syystä. Tämä toki vaikuttaa myös HPK:n talouteen isosti ja nyt onkin aika miettiä miksi me kaikki tällä palstalla olemme. Kaikille meistä HPK edustaa jotain erityistä. Jotkut ovat kasvaneet käytännössä Rinkelinmäellä, kun taas toiset ovat löytäneet seuran hivenen vanhemmalla iällä. Nyt kuitenkin on tärkeää, että tuemme HPK:tä siten miten voimme. Tällä kaudella ollaan nähty hieno yleisökeskiarvo, mutta useamman playoff-ottelun peruuntuminen ei voi olla vaikuttamatta talouteen. Me fanit voimme kuitenkin vielä tukea rakastamaamme seuraa ja hankkia nyt ne aiemmin ostamatta jääneet fanitavarat. Jos et ole koskaan osallistunut "mukikampanjaan", niin nyt on sen aika. Mitä aktiivisempia olemme, sitä paremmat lähtökohdat HPK:lla on seuraavaan kauteen.

Toki fani-kaupassa ei tällä hetkellä ole järjettömästi tavaraa ja jokainen toki miettii tarkkaan miten rahansa käyttää, mutta autetaan jokainen sillä tasolla kuin pystytään. Jokainen voi osallistua sen mukaan, mitä on varaa. Itse laitoin tilaukseen yhden hienon mustan mukin, yhden t-paidan ja Oranssia Kultaa -pokkarin.

 

Lilleman

Jäsen
Ylipäätään voisi joku tuon kaupan ostaa tyhjäksi, josko saataisiin järkevämpiä ja tyylikkäämpiä fanituotteita ensi kaudelle, kun on päästy vanhasta varastosta eroon. Eli ostoksille vaan!
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Nyt ois aika hitti, kun olis HPK-vessapaperia mallistossa. Sillä vois imeä rahat muiden joukkueiden kannattajilta.

Saa käyttää, jos ei ole myöhäistä reagoida. En tartte provikoita.
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Olisko arvauksia missä tuotteissa olis Kerhon kannalta parhaat katteet?
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Nettihuutokauppa käytetyistä pelipaidoista, kiitos. Vaikka paita kerrallaan, yksi päivässä. Olisi paljon seurattavaa...
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nettihuutokauppa käytetyistä pelipaidoista, kiitos. Vaikka paita kerrallaan, yksi päivässä. Olisi paljon seurattavaa...

Tässä olis kyl mukavaa ajanvietettä.. ns. pelipäivinä Live-huutokauppa netissä. Joka viides paita arvotaan kaikkien huutaneiden kesken for free, niin saatais ne aratkin huutajat liikkeelle ja pers aukisille jännitettävää. Mukikampanjan kaltainen F5- hurmos linjoille kun ihmiset ovat linnottautuneet koteihinsa.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Tulisi edes pallologo-ikkunatarra ilman mitään tekstejä. Halkaisija 8 cm olisi just sopiva autoon. Siinä nykyisessä pallologo + Kerho-teksti -tarrassa logo on liian pieni.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Jos se "hallitseva" nyt on sitten jonkun mielestä väärä ilmaus, niin otetaanko sitten "johtava"

Johtava mestari HPK
Silloin kun viimeksi joku kruunattu mestariksi, niin se vaan on hallitseva mestari, eikä mikään muu. Sen takia se pitääkin olla hallitseva mestari, koska se näyttää syövän miestä ainakin Oulussa.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Ja tästähän tulee olemaan tulevaisuudessa knoppi kysymys Trviaalissa: "Miten on mahdollista että Hpk on lähtenyt kahteen peräkkäiseen kauteen hallitsevana mestarina, vaikka ei voittanut mestaruutta kuin yhtenä kautena"?
Vastaus: "Coronavirus COVID-19 perui kevään 19-20 pudotuspelit".
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Itse ostin juuri juhlakauden huivin ja teknisen t-paidan vaikka huivia tuskin tulen käyttämään ja paitaankaan ei ollut oikeita kokoja saatana :D
Näillä näkymin HPK kannattajat ovat lähdössä tähän kamppanjiaan mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Laitanpa toivomuksen tännekin:
Hieno ulostulo Toivaselta. Voisiko Kerho järjestää Ässien tapaan lipunmyynnin "kevään 2020 playoff -otteluun"? Vaikkapa maalis-toukokuun ajan jatkuva kampanja, josta saisi esim. sähköisen kiitoskortin? Olisi hieno muisto juhlakaudesta näinä poikkeuksellisina aikoina. Lipun hinnat vaikka 5 euro -> XXX eur, oman fiiliksen mukaan. Yleisörajoitus: limitless. Ostaisin.

Stay safe ja pysykää terveinä! Vamos!

Ps. Vielä vakammin: seuratkaa ja noudattakaa ehdottomasti viranomaisten antamia ohjeita, määräyksiä ja suosituksia. Se on kaikkien yhteinen etu.
"Lippukaupan" järjestämiskulut olisivat käytännössä nollatasoa (paitsi että alvi pitää maksaa aina), joten sillä saisi suoraan ohjattua rahaa hyväntekeväisyystempauksena Kerholle.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
En tiedä, kuinka kallis toteutettava olisi "->" -patch esim. lippikseen, t-paitaan etc. silitettäväksi. Kyllä mä niistä 20 €/kpl maksaisin. Ihan vittuillakseni.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"Trucker-lippis" menee välittömästi tilaukseen. Tuollaista on odotettu!
 

wäbä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tekninen t-paita tilattu!

Nuo HPK-hupparit ei oikein sytytä. Perus musta huppari, jossa logo edessä isolla, olisi tosi jees!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös