Treidispekulaatiot ja huhut 2021–2022

  • 249 687
  • 1 077

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
…ja kun lopulta joskus onnistut pelaajan kehityksessä (Garland), niin heivaat tämän jonkun onnettoman diilin kylkiäisenä pois.

Ymmärrän oikein hyvin, että Ekman-Larssonin järkkysopimuksesta piti päästä eroon ja onnittelut siitä, että pääsivät, mutta pitikö se Garland tähän heittää mukaan? Se edellinen Ladd-diili oli mielestäni fiksu tapa kerätä ”ilmaisia” vuoroja kuonan ottamisesta, mutta rajansa kaikella.

Ei tämä silti mikään nerokas treidi Vancouveriltakaan mielestäni ole. Tuon OEL:n sopimuksen kanssa ovat vielä korviaan myöten nesteessä. Mutta sopii päivän teemaan: ei huolta huomisesta. Canucksista tuli parempi joukkue kuin vaikkapa vielä eilen.

Eipä ne ole paljoa Garlandia arvostaneet Arizonassa miehen lausunnoista päätellen... tai ainakaan ole ollut aikomustakaan sitoa miestä pidemmäksi aikaa.


“Everybody knows what’s gone on here. We haven’t heard anything from the team since maybe three days after the season ended when they asked for our offer. It’s been a while waiting for that. You just want to go where you’re wanted.”

"It stings. I wanted to be there forever. I guess they’ll never know what they could have got me for, price-wise. They'll never find out. I would have stayed there forever, through the rebuild. It’s too bad, but everything happens for a reason.”
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ja jostain Dreger vielä taikoi ekstravuoden sopimukseen.

Seth Jones on mun suosikkipuolustaja koko NHL:stä ja nyt omassa joukkueessa. Vaikea ymmärtää vielä, mutta olen sanattoman iloinen! Kunhan se vastine ei ole niin paha.
 

Raatelurakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, Jokerit.
Ja jostain Dreger vielä taikoi ekstravuoden sopimukseen.

Seth Jones on mun suosikkipuolustaja koko NHL:stä ja nyt omassa joukkueessa. Vaikea ymmärtää vielä, mutta olen sanattoman iloinen! Kunhan se vastine ei ole niin paha.
Kekäläisen tuntien vastine saattaa olla aivan hirveä.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Monesko väsynyt kommentti? Poikkeuksellisen vuosi menossa.
Silläkö näitä typeryyksiä perustellaan? Samoja virheitä vuodesta toiseen. Nuoria lupauksia pilkkahintaan muualle koska ei viititä avata kukkaron nyörejä, ja toisaalla sitten annetaan sellaisia rahamääriä ettei mitään hemmetin järkeä. Samat vanhat ukot touhuaa samoja hölmöyksiä vuodesta toiseen, osoite saattaa vaihtua välissä.

Itselle tietty kiva (paitsi jos oman jengin kohdalle sattuu) seurata ja naureskella.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Myös Montrealissa vaikuttaa olevan jonkinlaista kiinnostusta Eichelia kohtaan.


Jos Eichel lopulta näistä pukee Rangersin asun päällensä, vastine on jotain mielen (ja seuran) räjäyttävää. Muut joukkueet ovat kaukana lännessä, joita Buffalon ei ole kuin kerran-pari kohdattava, Canadienskin sentään jossain Kanadan puolella, mutta Rangers ihan naapurissa. Ja kun Drury on jo näyttänyt mitä sieltä voi tulla, niin lopputulos on varmasti hirveä, jos hän naapurista on voittanut tarjouskilpailun.

e:Niin, Montrealhan on heidän divarissaan normaalisti, tuskin siis sinnekään halvalla.
 
Viimeksi muokattu:

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Legendaa twitterissä että Jonesin hinta olisi ollut Boqvist, kaksi ekan kierroksen pickiä ja yksi toisen kierroksen.

Heh heh.
Tottahan se lopulta oli.

Ilmeisesti vielä Jones ei suostunut kuin Chicagon tai Dallasin kanssa juttelemaan jatkosta että aika hyvin sai Jarmo nyhdettyä Bowmanilta hintaa kun ei ollut edes kilpailijoita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös