Treidispekulaatiot ja huhut 2021–2022

  • 249 922
  • 1 077

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Miksi ihmeessä Avalanche havittelisi Hussoa siirtorajalla?
Saadakseen itselleen hyvän maalivahdin, jonka kanssa voisi tehdä pidemmän sopimuksen… Nykyiset eivät herätä edelleenkään luottamusta ja pahoin pelkään, että Avs kompastuu pleijareissa juurikin tuohon osa-alueeseen.
 

Ralph

Jäsen
Saadakseen itselleen hyvän maalivahdin, jonka kanssa voisi tehdä pidemmän sopimuksen… Nykyiset eivät herätä edelleenkään luottamusta ja pahoin pelkään, että Avs kompastuu pleijareissa juurikin tuohon osa-alueeseen.
Hussoko sitten olisi varmempi kortti pudotuspeleihin kuin Kuemper-Francouz-kaksikko?

Jos Avalanchessa ei luettaisiin Kuemperiin, niin kiikarissa olisi varmasti vähän eri kaliiperin ja kokemuksen maalivahdit kuin 36 NHL-ottelun konkari. Mutta vaikea uskoa, että Avalanche etsisi ketään uutta maalivahtia ellei nyt jotain loukkaantumista tule kuukauden sisään.
 

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Juventus
Tässä kun on vajaa 3 viikkoa trade deadlinelle niin ajattelin vähän tehdä omia pohdiskeluita mitä kaikkea voisi olla liikkumassa, oma veikkaukseni on että pitkästä aikaa voisi olla luvassa vilkkaat hulinat. Varsinaista Trade deadline ketjua nyt ei ole avattuna mutta kai nää mietteet voi ajatella treidispekulaationa.

Hyökkääjät:

Claude Giroux (PHI)

Pelaajasta onkin jo paljon rummutusta ollut mediassa ja kuten on todettu pallo on täysin Girouxilla mihin mennä kiitos full-NMC:n. Eniten huhuiltu Colorado, tosin tämä saattaisi vaatia apuseuraa siirrolle jotta saadaan palkkaa pilkottua tarpeeksi pieneksi.

Oma veikkaus: Siirtyy lopulta Coloradoon kahdella palkanpidätyksellä (3-way trade)

Tomas Hertl (SJS)
Mielestäni jopa kovin vahvistus pleijari jengeille UFA-markkinoita. Hertlin kohdalla lienee kysymys kuuluu että saako Sharks jatkoa aikaiseksi, jos eivät niin tulevat varmasti myymään herran. Mikäli Sharks vielä pidättää 50% palkasta niin mielestäni erittäin kova hankinta ja Sharks tulee myös saamaan hyvän palautuksen.

Oma veikkaus: Siirtyy joko Rangersin tai Wildiin. Jokerikorttina (oma toive) ois sitten Boston.

Filip Forsberg (NSH)
Siirrosta rupesi paljon nousemaan huhuja vaikka Predators on vielä ainakin playoff paikassa kiinni. Poilella on kieltämättä vähän hankala paikka tämä kun viime kesänä vaikutti että pitäisi vetää pieni retool mutta nyt onkin kaudella menestystä tullut selvästi yliodotusten.

Oma veikkaus: Filip tekee lopulta jatkot Nashvilleen jollakin 8,5 millin vuosihinnalla.

Phil Kessel (ARZ)

Vieläkö Phil jaksaa lähteä Stanley jahtiin? Caphit on kyllä kova (6,8), mutta tuosta puolet pidättämällä voisi joku innostua. Ongelmana vain on että Arizonalla ei ole kuin yksi pidätyspaikka jäljellä, joten veikkaan että voisivat olla jopa kiinnostuneita myymään jotakin pickiä vastaan useamman vuoden kestävän sopparin pidätystä (esim. J.T Miller tai Connor Brown).

Oma veikkaus: Siirtyy lopulta johonkin seuraan jossa on paljon palkkatilaa tämän vuoden osalta, esimerkiksi Rangers tai Wild.

Joe Pavelski, Alexander Radulov (DAL)

Niputan tämän kaksikon yhteen (periaatteessa Klingberg menisi myös), koska niin paljon riippuu siitä mitenkä Dallasilla menee lähiaikoina pelit. Huhuja on ollut että Pavelskin kanssa halutaan jatkot tehdä. Lisäksi Jim Nillillä on hieman oma työpaikka myös kortilla joten antaako Dallasin johtoporras vielä siimaa olla myyjänä deadlinella ja hakea playoff paikkaa ensivuonna? Jos on Poilella hankala paikka Forsbergin kanssa niin Nill on kyllä vielä tukalammassa paikassa mielestäni.

Oma veikkaus: Dallas on sen verta voittoja viime aikoina napsinut että lopulta Nill ei myy ketään edellä mainituista (ei edes Klingbergiä) ja yrittää menestystä Playoffeissa.

Nämä ehkä itselle ne mielenkiintoisimmat hyökkääjät trade deadlinen osalta. Listaan voisi myös heittää Stastnyn, Rakellin, Tierneyn, Coppin ja vaikka Namestnikovin joista uskon ison olevan liikkeellä deadlinellä viimeistään.

Puolustajat:

Mark Giordano (SEA)


Uskon että Seattle päästää Markin kannujahtiin johonkin seuraan ja todennäköisesti vielä pidättää puolet palkasta siirrossa. Loogisinta olisi veikata kohteeksi Calgarya mutta siellä on kyllä Toffolin treidin jäljiltä cap-tila aika lopussa, joten vaatisi jonkun isopalkkaisen ukon siirtoa toiseen suuntaankin.

Oma veikkaus: Giordano menee joko johonkin ison cap-tilan jengiin (Wild tai Rangers) tai sitten Floridaan, johon mahtuisi kutakuinkin puolella palkalla. Myös Toronto voisi olla mahdollinen riippuen mitenkä menee Muzzinin aivotärähdyksen kanssa. Lisäksi Boston voisi haikailla myös vasemman puolen pakin perään, joten veikkaus on iso huutokauppa. Tietty voi olla myös että Francis tekee konkarille palveluksen ja treidaa vain hänet sinne minne Giordano toivoo päätyvänsä.

Hampus Lindholm ja Josh Manson (ANA)

Hyvinkin mielenkiintoinen kaksikko Duckseista ja nyt kun näyttäisi Ducksien jäävän pihalle pleijareista niin jännä nähdä mitä tekevät UFA-pelaajien kanssa.

Oma veikkaus: Hampus tekee jatkot Ducksin kanssa vaikka hänestä hyvä vastine tulisikin. Josh Manson taas jahtaa eläkesopparia ja Ducks tekee omat laskelmat ja treidaavat playoff jengiin. Manson lienee kohtuu kovassa huudossa fyysisyyden vuoksi, joten heitetään vaikka Toronto tähänkin kohteeksi koska Muzzinin kunto on mysteeri ja puolustus kaipaa voimaa.

John Klingberg (DAL)

Tätä sivusinkin jo Pavelski & Radulov kohdalla ja veikkaan että playoff paikan kiillossa Jim Nill ei myy ketään vaan päästää enemmin pelaajat vaikka ufina vapaaksi kesällä.

Ben Chiarot (MTL)

Jälleen lihanuijaa puolustukseen ja väittäisin että yksi varmimpia siirtyjiä ja ostaja lista tulee olemaan myöskin pitkä, varsinkin jos Montreal pitää puolet palkasta.

Oma veikkaus: Aivan mahdotonta sanoa mihin menee, varsinkin jos puolella palkalla on liikenteessä kun mahtuu melkein minne tahansa (pientä säätöä vaatii) jo siinä kohtaa. Heitetään nyt hatusta jälleen joko Toronto tai sitten Rangers jossa myöskin vasemman puolen pakkia mahtuu.

Näiden lisäksi tarjolla on UFAna mm. Subbania (ei liiku koska liksa), Leddyä, Ristolaista, Milleriä (Colin), De Haania ja Staalia (Marc) joten myöskin ufissa on valtava määrä tarjontaa.

Maalivahdit

Marc-Andre Fleury (CHI)


En kyllä keksi suoraan oikein muita kiinnostavia nimiä maalivahti markkinoilta kuin Fleuryn ja tämänkin kohdalla voi homma olla niin että ei halua edes siirtyä. Jos mennään ajatuksella että Fleury on avoin siirrolle minne tahansa niin näkisin että Edmonton olisi perässä, vaikka Koskinen onkin nyt ollut kovassa vireessä. Wild voisi myös olla vaihtoehto.

Näin sitä on ajankuluksi jotakin ajatuksen virtaa mahdollisesta deadlinesta puskettu. Tämä setti liittyi ainoastaan kesällä Ufaksi tuleviin pelaajiin. Voisihan tuota ajankuluksi kirjoitella mahdollisista muista huhuissa (Milleriä, Boeseria jne.) olleista omat tarinansa. Lähtökohtaisesti uskon että sekä Wild että Rangers tulee olemaan aktiivisia markkinoilla varsinkin Wild jolla tämän kauden jälkeen alkaa kolmeksi kaudeksi sellainen cap helvetti (kuollutta cappia 12,7 – 14,7 milliä kaudessa) että joutuvat kyllä antamaan turhan paljon tasoitusta. Rangersilla on taas ihan järkyttävän paljon deadline cap spacea jos capfriendlyä on uskominen joten sielläkin voidaan joukkuetta aika huoletta vahvistaa jos siltä tuntuu.

Josko tästä saataisiin myös Jatkoajan NHL-osioon taas virtaa, vaikkakin tällä hetkellä maailmassa on pikkasen isompia asioita ratkaistavana kuin se että mihin kukakin pelaaja siirtyy NHL:n siirtomarkkinoilla.
 
Viimeksi muokattu:

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Ongelmana vain on että Arizonalla ei ole kuin yksi pidätyspaikka jäljellä, joten veikkaan että voisivat olla jopa kiinnostuneita myymään jotakin pickiä vastaan useamman vuoden kestävän sopparin pidätystä (esim. J.T Miller tai Connor Brown).
Yleensä taitaa saada enemmän vastinetta pidättämällä useana vuotena jotain päättyvää sopimusta deadlinehulinoissa vs. useamman vuoden pidätys. Vastine pitkästä palkanpidätyksestä pitää olla oikeasti kova, jotta Arizonan kannattaa kahlita itsensä ulos markkinoilta useammaksi kaudeksi.
 

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Juventus
Yleensä taitaa saada enemmän vastinetta pidättämällä useana vuotena jotain päättyvää sopimusta deadlinehulinoissa vs. useamman vuoden pidätys. Vastine pitkästä palkanpidätyksestä pitää olla oikeasti kova, jotta Arizonan kannattaa kahlita itsensä ulos markkinoilta useammaksi kaudeksi.

Tämä on kyllä totta. Itse ajattelin tässä ehkä lähinnä useammalla vuodella esimerkiksi jotakin J.T Milleriä jolla vielä vuosi tämän kauden jälkeen sopparia jäljellä. Nämä pidätykset auttaisivat Arizonaa pääsemään palkkalattiaan, koska veikkaan että vetovoimaa tuolla joukkueella ei ensi kesänä ole. Tietty ainahan ne voi lyödä Erikssonille ja vaikka Beaglelle eteen vuoden laput jollakin 7 miljoonan liksalla, jolloin organisaation tilalla ei välttämättä olekaan niin väliksi pelaajan mielestä.

Joka tapauksessa pelkästään lattiaan Arizonan pitää tuhlata rahaa ja yksi keino olisi pidättää palkkaa. Todennäköisesti tosin tulevat etsimään loukkaantuneita pelaajia (loppu-ura loukissa) jolloin saadaan tuhlattua cappia, mutta vakuutusyhtiö maksaa palkan.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Calgary ja Montreal olivat hieromassa kauppoja Chiarotista. Eivät päässeet sopuun ja Chiarot painoi pari ml. voittomaali Calgaryä vastaan.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Tämä on kyllä totta. Itse ajattelin tässä ehkä lähinnä useammalla vuodella esimerkiksi jotakin J.T Milleriä jolla vielä vuosi tämän kauden jälkeen sopparia jäljellä. Nämä pidätykset auttaisivat Arizonaa pääsemään palkkalattiaan, koska veikkaan että vetovoimaa tuolla joukkueella ei ensi kesänä ole. Tietty ainahan ne voi lyödä Erikssonille ja vaikka Beaglelle eteen vuoden laput jollakin 7 miljoonan liksalla, jolloin organisaation tilalla ei välttämättä olekaan niin väliksi pelaajan mielestä.

Joka tapauksessa pelkästään lattiaan Arizonan pitää tuhlata rahaa ja yksi keino olisi pidättää palkkaa. Todennäköisesti tosin tulevat etsimään loukkaantuneita pelaajia (loppu-ura loukissa) jolloin saadaan tuhlattua cappia, mutta vakuutusyhtiö maksaa palkan.
On se ihan mahdollista. Pidän kuitenkin todennäköisempänä pyrkimistä palkkalattiiaan vastaanottamalla jonkun Seabrook/Weber -tyyppisen sopimuksen joka muualla olisi LTIR -listalla, tai sitten jollain ihan pelaavassa kokoonpanossa olevan "dumpin" vastaanottamisella. En tosin tiedä ketä tällaisia sielä on ensi kesänä tyrkyllä, ei tuo offseason ole vielä ollut niin mielessä itselläni.
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Lähtökohtaisesti uskon että sekä Wild että Rangers tulee olemaan aktiivisia markkinoilla varsinkin Wild jolla tämän kauden jälkeen alkaa kolmeksi kaudeksi sellainen cap helvetti (kuollutta cappia 12,7 – 14,7 milliä kaudessa) että joutuvat kyllä antamaan turhan paljon tasoitusta.
Huhhuh pakko oli käydä Wildin dead cap tarkistamassa ja näin tosiaan on, että tämän kauden jälkeen tuo vie jo 8 miljoonaa enemmän cap tilaa tähän kauteen verrattuna ja siitä eteenpäin kaksi kautta pari miljoona lisää.

Wildilta löytyy lisäksi täydet pickit (pl. tämän kesän 7th rounder) muutamalle vuodelle, eli eiköhän Guerin virittele paremman seppälän ostohousuja jalkaan.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Carolina on GM Waddellin mukaan puolustajamarkkinoilla hereillä, koska sekä DeAngelo että Smith ovat tällä hetkellä vempassa.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Pojat höpöttelee videolla, että Flyers olisi mahdollisesti kiinnostunut treidaaman Giroux'n Floridaan vaihdossa Owen Tippettiin. Didn't see that coming. Itse ajattelin että Panthers olisi ollut enemmän jonkun solidin pakin perässä, mutta toki Lindbohm voi osua tähän halvalla. Vai olisiko Giroux vaan vaihtonappulana johonkin isomman profiilin pakkiin? En välttämättä näkisi herralle ihan akuuttia tarvetta tuon hyökkäyksen lisäksi..



 
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Pojat höpöttelee videolla, että Flyers olisi mahdollisesti kiinnostunut treidaaman Giroux'n Floridaan vaihdossa Owen Tippettiin. Didn't see that coming. Itse ajattelin että Panthers olisi ollut enemmän jonkun solidin pakin perässä, mutta toki Lindbohm voi osua tähän halvalla. Vai olisiko Giroux vaan vaihtonappulana johonkin isomman profiilin pakkiin? En välttämättä näkisi herralle ihan akuuttia tarvetta tuon hyökkäyksen lisäksi..



Ei Giroux ainakaan vaihtonappulana sovellu sopimuksensa NMC:n takia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Kaipa noissa Florida-huhuissa on ideana se, että Giroux sovitettaisi Barkovin viereen. Muuten koko rentalissa ei ole mitään järkeä. Eri asia on se, haluaako Giroux Floridaan ei luopuuko NMC:stä tämän siirron vuoksi. Tippettin voi kyllä hyvin antaa vastikkeeksi, hän on tällä hetkellä syvyyspelaaja eikä mahdu vakituiseen kokoonpanoon. Nuori mies hän on kuitenkin ja ykköskierroksen varaus.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Tuntuisi oudolta, että Florida hakisi vielä Giroux'n tasoista hyökkääjää. Pakistoon enemmän tarvetta kuitenkin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei toimi Giroux siirto ainakaan suorilta mitenkään capin kanssa. Joku Vatrano ainakin lähetettävä pois ja sitten 50% pidätyksellä mahdollinen.

Ei käy kyllä järkeen tuo kauppa. Florida hyökkäys on jo tarpeeksi ylileveä. Pakistoon se hankinta kuuluu tehdä.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Chychrunin perässä kuulemma kahdeksan joukkuetta, joita ovat mm. Florida, LA, Boston, St. Louis, Carolina ja Anaheim.





Middletonista ovat puolestaan kiinnostuneet ainakin Tampa Bay, Boston ja St. Louis.





Kiinnostus Hagelia kohtaan lisääntyy. Saa kyllä maksaa aikamoisen hinnan, että kannattaa luopua.



 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Canucksin beat writer Dhaliwal on ilmeisesti jutellut, että joukkue saattaa olla kiinnostunut Marinosta ja Rodriguesista ja että Pens saattaisi olla Boeserin perässä.




Pakko ihmetellä jos tosiaan Boeser kaupassa vastapalloon olisi tulossa Marino ja Rodrigues. Kummallakin urallaan noin puolikas hyvä kausi. Rodrigues vielä kesällä 29v ja UFA. Ei mitään järkeä vaihtaa Boeseria noihin mainittuihin.
 
Pakko ihmetellä jos tosiaan Boeser kaupassa vastapalloon olisi tulossa Marino ja Rodrigues. Kummallakin urallaan noin puolikas hyvä kausi. Rodrigues vielä kesällä 29v ja UFA. Ei mitään järkeä vaihtaa Boeseria noihin mainittuihin.

Tuskin se tuollaisenaan on tarkoituskaan mennä. Tuossa ovat kenties ne rosteripelaajat, jotka liikkuvat, mutta treidiin kuuluu jotain arvokkaampaakin (prospectit/vuorot).
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Seuraavien huhujen mukaan Pensiin ei välttämättä menisikään Boeser vaan Garland. Toisaalta jos Boeser kaupataan, vastineeksi halutaan ilmeisesti puolustaja.








Toisaalta Marek sovittelee Boeseria esim. Capsin ja Kingsin suuntaan.



 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Meneeköhän Kapanen jossain treidissä toiseen suuntaan? Vähän nihkeää ollut Kassun tekeminen viime aikoina. Helmikuussa sai yhden syöttöpisteen. Hänen peliaika on vähentynyt kauden mittaan joka kuukausi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös