Treidispekulaatiot ja huhut 2021–2022

  • 250 110
  • 1 077

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tampa oli myös kaudella 16-17 ihan kivasti mukana taistelu playoffeista ja edellisiltä kausilta kuitenkin samalla rungolla oli saaliina finaalit ja konferenssifinaalit. Treideissä lähti silti mäkeen Filppula, Boyle ja Bishop. Toki osaltaan tämä oli varmaan myös sitä, että annetaan nuorille enemmän tilaa, kun taustalta tuli Point ja Vasilevski. Lisäksi Stamkos oli pitkään loukkaantuneena. Filppulan sopimus ei myöskään olisi muistaakseni mahtunut seuraavalla kaudella kuvioihin, mutta lopulta sitten jäätiin pisteen päähän suorasta paikasta playoffeista ja tuo kevät oli kyllä semmoinen, että tuolla rungolla olisi ihan mitä tahansa voinut kyllä tapahtua, kun tuona keväänä ei kyllä mielestäni mitään ihan ylivoimaista Penguinsia nähty.

Yzerman oli yllättävän paljon myynyt porukkaa, kun tuota historiaa katsoi. Vaikka jengi oli playoff-kisassa mukana, ja pitäisi olla ns. "ostaja", useina kausina. Mutta kaikissa tapauksissa oli Syracusen jannut juurikin vapaana hyppäämään tilalle ja lähinnä "turhake" lähti ulos. Tai sitten paikattiin aika lailla 1 vs. 1 treidillä jotain pelipaikkaa, missä itsellä oli ylitarjontaa. Järki edellä.

Yzerman tuntuu tekevän noita kauppoja tilanteesta välittämättä, jos vain saa hyvän hinnan ja ostajat on hövelillä tuulella nimenomaan trade-deadlinella. Kalenterivuoden pöljimmät kaupat (pitkässä juoksussa katsottuna) tehdään juuri siellä. Ne toki voi olla hyviä kauppoja lyhyellä tähtäimellä ostajalle. Muut assetit hän hankkii "ilmaiseksi" UFA-markkinoilta, tai muhittaa hitaasti farmissa/muualla.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Eikös Euroopasta tulevien pidä läpäistä waiverit, mikä ei varmaan Krejcillä toteutuisi?
No eikös tässä pari kautta sitten Spezza läpäisi waiverit kun vaan ilmoitti että jos joku ottaa hänet niin lopettaa uransa.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Sopimus päättyy tähän kauteen ja Husso voi kävellä ilmaiseksi ulos odottamaan uutta isoa sopimustarjousta kesällä.

Husson tilanne on mielenkiintoista seurattavaa. Olkoonkin, että hän löytyy mv-tilastojen kärkipäästä, niin totuus on myös se, että hän on 27-vuotias, kokonaiset 35 NHL-ottelua pelannut vahti, jonka ykkösveskarikokemus on n. 2 kuukauden mittainen. Bustin mahdollisuus on kyllä erittäin suuri, jos joku ihan oikeasti ison lapun eteensä lykkää kesällä. Omistavalta seuralta sellaista voisi normaalisti odottaa, mutta taitaa Binningtonin soppari torpetoida Bluesin mahdollisuudet signata Husso.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Voi muuten potentiaalisesti tulla aika tykki deadline tällä kertaa, toki aina kun vähän alkaa hype nousemaan niin todennäköisyydet täydelle pannukakulle kasvavat ja kun mitään ei odoteta niin sieltä sitten treidataan Weber, Subban ja Hall samalla sekunnilla (toki tämä oli kesällä, mutta kuitenkin).

Selkeästi myyjien kelkassa pitäisi olla kuitenkin Flyers, jolta löytyy sitten aika iso nimi, eli Giroux. Pakistosta löytyy myös muutama isompi nimi ainakin paperilla, Ristolainen tuskin haluaa jatkaa tarpomista tuolla ja mikäli Flyers alkaa enemmänkin tyhjentämään pajatsoa niin pitkään loukkaantuneena ollut Ellis saattaisi olla liipaisimella. Lisäksi tuolta löytyy useampi vähän pienempi nimi, joilla sopimus on katkolla, eli potentiaalisesti saattaa aika kiireinen deadline tulla.

Islandersin tilanne myös varsin mielenkiintoinen, varsinaisia rentaleita sieltä löytyy vain tuolta pappa-osastolta, kun Parise, Chara ja Greene ovat kaikki vuoden lapuilla. Charalle varmasti on kysyntää vielä, mutta näistä sitten teidä kuka edes haluaa lähteä pakkaamaan kamojansa ja asumaan hotelliin, kun ikääkin alkaa olla mittarissa. Muuten Lou voi olla aika villi kortti deadlinella, Lou on tosin yleensä nähty enemmänkin ostohousut jalassa.

Lännessä siellä taas on Dallas, jolla omasta mielestä kyllä semmoiset palaset tarjota, että pitäisi ehdottomasti tässä tilanteessa liipaisinta painaa. Nill ei vaan ole hirveästi treideissä kunnostautunut, eli varmaan se lopputulos on, että mitään ei tapahdu. Pavelskista ja Klingbergistä pitäisi kuitenkin semmoinen saalis tulla, että palikoita olisi rakentaa oikein mukavaa retoolia Hintzin ja kumppanien ympärille. Pienemmistä palasista sieltä löytyy vielä pirteästi pelannut Holtby ja Raffl, joista ei nyt kummoisempia vuoroja varmasti kuitenkaan saa.

Muista seuroista Canucks ja Jets molemmat ovat ihan muualla missä kuvittelivat olevansa nyt, mutta varsinaisia rentaleita ei siellä kummallakaan oikein ole. Statsny ei todennäköisesti halua lähteä yhtään mihinkään ja Copp varmaan halutaan pitää hieman ylihintaisellakin sopimuksella seurassa. Canucksissa taas treidit liittynevät enemmän retooliin, huhuissa on toki isoja kaloja ollut, mutta mikään pakkohan näistä ei ole vielä nyt luopua. Hawks kuvitteli myös taistelevansa paikasta playoffeista, kun pitäisi luultavasti vetää puhdasta rebuildia. Palasia sielläkin olisi mitä kaupata, mutta ei vielä uutta manageria ja ne arvokkaimmat palaset tuskin lähtevät ikinä mihinkään Chicagosta. Seattle myös kaukana playoffeista, ehkä eniten huolestuttaisi Franchis kun on ihan pirun konservatiivinen treidien tekijä. Aika paljon olisi rentaleita kuitenkin kauppatavaraksi.
 

Ralph

Jäsen
No eikös tässä pari kautta sitten Spezza läpäisi waiverit kun vaan ilmoitti että jos joku ottaa hänet niin lopettaa uransa.
Jos tarkoitat, että Krejci uhkaisi myös lopettaa uransa jos joku hänet poimii, niin joku muu joukkue voisi hyödyntää tätä ja noukkia Krejcin vain siksi, ettei menisi Bruinsiin. Ei muut joukkueet halua kilpailijan vahvistuvan ja/tai sitten vain Canadiens tahtoo tehdä kiusaa Bruinsille.
 

Nadchal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuinka usein selkeä playoffjoukkue on edes toiminut aktiivisena myyjänä siirtorajalla? Väittäisin, että äärimmäisen harvoin. Ainakin ykkösmaalivahdin myyminen antaisi jonkinlaisen signaalin luovuttamisesta ja se ei kuulu pohjois-amerikkalaiseen urheilukulttuuriin. Lisäksi se olisi katastrofi markkinointipuolella. Tankkausporukat erikseen, mutta kaikki playoffjoukkueet menevät sinne voittamaan Stanley Cuppia.
Tuossa toinen kirjoittaja muisteli Bluessin treidanneen Stastnyn mutta ainakin kaudella 2016-2017 Blues treidasi Kevin Shattenkirkin Washingtoniin siirtorajalla kun ei saanut tehtyä jatkosopimusta ennen UFA:ksi päätymistä. Tuolla kaudella Blues selvisi playoffseihin 12 pisteen marginaalilla joten melko samankaltainen tilanne sarjataulukossa.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Jos tarkoitat, että Krejci uhkaisi myös lopettaa uransa jos joku hänet poimii, niin joku muu joukkue voisi hyödyntää tätä ja noukkia Krejcin vain siksi, ettei menisi Bruinsiin. Ei muut joukkueet halua kilpailijan vahvistuvan ja/tai sitten vain Canadiens tahtoo tehdä kiusaa Bruinsille.
Ei mikään joukkue lähde NHL:ssä tällaiseen kiusantekoon. Tämä olisi aivan next-level -tason liike esimerkiksi offersheettiin verrattuna, joita ei koskaan käytetä, koska "se on vähän ikävää toisille". Jos Krejci haluaa Bruinsiin palata, niin 100% varmuudella myös sinne päätyy.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ei tainnut kukaan ennustaa niitä realistisesti 2019 kannuun.

Änärin pleijareissa tapahtuu kaikenlaisia ihmeellisyyksiä etenkin ykköskiekalla, mikä tasoittaa sitten näiden yllättäjien tietä loppuun asti.

Ei kai parasvireistä pelaajaa lähdetä myymään, ei käy mitenkään järkeen. Kun tuo caphittikin on niin pieni, ettei mitään korvaavaa saa oikeen edes tilalle, jos nyt ajattelisi jotain muuta paikkaa Husson valuella vahvistavan.
Taisi Blues olla playoffeihin mentäessä jonkinlaisessa ennakkosuosikin asemassa kun kevätkausi oli mennyt todella kovalla tasolla. Joukkueen pisteprosentti oli vuoden 2019 puolella koko NHL:n kolmanneksi paras edellä vain historiallisen kova Tampa Bay ja Boston Bruins. Maaliodottama oli NHL:n toiseksi kovin 56.07% (edellä vain Vegas) ja maalisuhde 5vs5 pelissä oli parasta koko liigassa. Toki Vegasin ja Tampan tippuminen ensimmäisellä kierroksella avasi hyvin tilaa Bluesille ja Bruinsille.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
ainakin kaudella 2016-2017 Blues treidasi Kevin Shattenkirkin Washingtoniin siirtorajalla kun ei saanut tehtyä jatkosopimusta ennen UFA:ksi päätymistä. Tuolla kaudella Blues selvisi playoffseihin 12 pisteen marginaalilla joten melko samankaltainen tilanne sarjataulukossa.

Tuo oli aika mielenkiintoinen treidi.

Pleijareissa pakisto oli:

Bouwmeester - Pietrangelo
Edmundson - Parayko
Gunnarsson - Bortuzzo
(Schmaltz)

Kolmospari pelasi niukasti päälle 11min. Joten sinänsä kova linjaveto pistää Shatty pihalle, oli toki kolmsparin pakiksi vajonnut. Paraykon kehitys taisi mahdollistaa tuon.

Shattenkirk pelasi runkosarjassa 19:51 peliajalla, noinkin paljon, mutta vasta kolmanneksi eniten rightin pakkien porukasta Pietron ja Paraykon jälkeen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Onko Bluesilla aidosti realistiset mahdollisuudet kävellä Coloradon tai Vegasin yli? Kyllä siellä varmaan ynnätään tällä hetkellä plussia ja miinuksia toimistolla.

Tuskin ynnätään. Mitä Blues voisi edes saada Hussosta, ehkä hyvällä lykyllä kakkoskierroksen varauksen? Miehen arvo joukkueelle on tällä hetkellä paljon suurempi.

Blues pelaa ihan hyvää kautta ja kotietu on aivan käden ulottuvilla. Cup-saumoista voi olla montaa mieltä, mutta tässä tilanteessa ykkösmaalivahdin myynnillä ja pyyhkeen heittämisellä kehään voisi olla aika arvaamattomia seurauksia organisaation tasolla.

Shattenkirk oli treidihetkellä ehkä Bluesin nelospakki ja oikealla puolella kolmas eli ei läheskään yhtä tärkeä palanen kuin Husso. Lisäksi tuolloin oli taustalla tuore valmentajavaihto eikä joukkue suoraan sanottuna ollut läheskään yhtä hyvä kuin nyt, mm. 48 pelin jälkeen pisteitä oli 9 vähemmän, vaikka erinomaisen loppukauden myötä pudotuspeleihin lopulta kampesikin.
 
Viimeksi muokattu:

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Taisi Blues olla playoffeihin mentäessä jonkinlaisessa ennakkosuosikin asemassa kun kevätkausi oli mennyt todella kovalla tasolla.
Ei kyllä varmasti ollut, Bluesin menestys oli myös aikaisempina playoffeina suhteellisen vaisua ajoittain koviin odotuksiin nähden, mikä entisestään laski odotuksia. En tiedä mitä kautta vaikka vedonlyöjien kertoimia saa, mutta ihan varmasti on Blues ollut korkeintaan siellä pakan keskellä. Ei tuo myöskään ollut ensimmäinen kerta, kun kuuma veska kantoi playoffeihin saakka, niin muistelen itse ainakin olleen skeptisyyttä Binningtonin tasosta. Tässä ainakin jotain veikkauksia ennen playoffeja ja pari kirjoittajaa valinnut Bluesin finaaliin ja yhden alle puolet valitsi Jetsin jatkoon ekalta kierrokselta: Stanley Cup Playoffs first-round predictions
 

Moritz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars
Onko Bluesilla aidosti realistiset mahdollisuudet kävellä Coloradon tai Vegasin yli? Kyllä siellä varmaan ynnätään tällä hetkellä plussia ja miinuksia toimistolla.
Kyllä Vegas ainakin on ihan mahdollinen. Montreal teki sen viime vuonna aika helposti, kuten myös Stars sitä edellisellä. Suuri suuri kysymysmerkki miten Vegasin kausi tulee menemään, vaikka toki potentiaali menestyä on erittäin suuri. Vegas on jatkuvasti kärsinyt loukkaantumisista, ja joo, siellä on nyt Eichel, mutta sekin vielä ihan kysymysmerkki miten tämä loppukausi tulee sujumaan. Sen verran pitkästä paussista kyse kuitenkin.

Ja kuten joku tuossa jo mainitsi, ei Hussosta mitään suurta saalista olisi takas tulossa, ja ihan mahdollinen on jatkosopimuksin Bluesin kanssa.
 
Viime tai tällä viikolla näin jonkun listauksen missä Bluesin 5vs5 puolustus oli rankattu jollekin sijalle 26. päästettyjen maalien odottaman perusteella. Jos ei siellä joku lamppu syty aika nopeasti ja hommaa saada jiiriin, niin vaikea Bluesille on mitään suuria yllätysmahdollisuuksia edes antaa kevättä ajatellen.

Kaikkeen löytyy tilasto puolesta ja vastaan. Jos pelkästään tuolla mittarilla (päästettyjen maalien odottama 5vs5-pelissä) lähtee joukkueiden mestaruusmahdollisuuksia kaatamaan, niin Bluesin lisäksi mm. Carolina, Vegas, Florida ja Rangers voidaan laskea ulos kannujahdista. Vastaavasti listan kärjestä löytyy Seattle, jolle en kyllä pitkää runia povaisi.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Ei kyllä varmasti ollut, Bluesin menestys oli myös aikaisempina playoffeina suhteellisen vaisua ajoittain koviin odotuksiin nähden, mikä entisestään laski odotuksia. En tiedä mitä kautta vaikka vedonlyöjien kertoimia saa, mutta ihan varmasti on Blues ollut korkeintaan siellä pakan keskellä. Ei tuo myöskään ollut ensimmäinen kerta, kun kuuma veska kantoi playoffeihin saakka, niin muistelen itse ainakin olleen skeptisyyttä Binningtonin tasosta. Tässä ainakin jotain veikkauksia ennen playoffeja ja pari kirjoittajaa valinnut Bluesin finaaliin ja yhden alle puolet valitsi Jetsin jatkoon ekalta kierrokselta: Stanley Cup Playoffs first-round predictions

Bluesilla oli koko liigan paras rekordi (30-10-5) 2019 vuoden puolelta tultaessa pudotuspeleihin. Alkukausi oli varmasti monella muistissa veikkauksia tehdessä, mutta nykyisen kunnon perusteella olisi ainakin pitänyt olla yksi ennakkosuosikeista.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ei kyllä varmasti ollut, Bluesin menestys oli myös aikaisempina playoffeina suhteellisen vaisua ajoittain koviin odotuksiin nähden, mikä entisestään laski odotuksia. En tiedä mitä kautta vaikka vedonlyöjien kertoimia saa, mutta ihan varmasti on Blues ollut korkeintaan siellä pakan keskellä. Ei tuo myöskään ollut ensimmäinen kerta, kun kuuma veska kantoi playoffeihin saakka, niin muistelen itse ainakin olleen skeptisyyttä Binningtonin tasosta. Tässä ainakin jotain veikkauksia ennen playoffeja ja pari kirjoittajaa valinnut Bluesin finaaliin ja yhden alle puolet valitsi Jetsin jatkoon ekalta kierrokselta: Stanley Cup Playoffs first-round predictions
Ennakkosuosikki on ehkä liioittelua, mutta ei Bluesin menestyminen niin iso yllätys ollut enää pudotuspelien alkaessa. Tai ei ainakaan olisi pitänyt olla. Ehkä muistikuvat olivat hieman vääriä tuon suhteen.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Bluesilla oli koko liigan paras rekordi (30-10-5) 2019 vuoden puolelta tultaessa pudotuspeleihin.
Varmaan Senatorsilla oli kanssa sen 14-15(?) suonenvedon aikana, joka päättyi sitten heti ekalla kierroksella. En kyllä itse muista silti, että puhetta olisi ollut Bluesin kohdalla mistään todellisesta contenderista ja tuona aikanahan Jetsin ympärillä oli kovaa hypeä, kun olivat juuri menestyneet playoffeissa. Jälkikäteen näitä voi toki haistella, olihan Capitalsillakin muistaakseni oikein mainio recordi runkosarjassa kun voittivat, mutta eipä sieltä mitään odotettu ennen playoffeja.

Ennakkosuosikki on ehkä liioittelua, mutta ei Bluesin menestyminen niin iso yllätys ollut enää pudotuspelien alkaessa.
Njuu tuon voin paljon mielummin ostaa omiin muistikuviin nähden. Sen ainakin muistan, että kolme liigan kovinta jengiä oli "paperilla" Atlanticista.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tuskin ynnätään. Mitä Blues voisi edes saada Hussosta, ehkä hyvällä lykyllä kakkoskierroksen varauksen? Miehen arvo joukkueelle on tällä hetkellä paljon suurempi.
Ellei sitten yritettäisi jotain isompaa kauppaa johon lyödään vaikka Scandella mukaan ja vastineena saadaan se "parempi versio Scandellasta" ja joku maalivahti. Varausvuorot kylkeen ja palkan pidätykset yms. suuntaan tai toiseen sitten tilanteen mukaan. Toki silloin lyödään homma sen varaan että Binnington löytää oman tasonsa. Vaikka Binningtonin tasonnostoon on vielä ns. pakko uskoa niin olisin hyvin yllättynyt jos Blues kauppaisi Husson pois. Itse pidän todennäköisempänä jonkinlaisen "all in" ajattelun jossa se yksi pakki hankitaan lisää ja Husson kanssa katsotaan sitten kesällä miten kävi. Hyökkäyksessähän leveyttä on kyllä riittävästi ja lisäksi tämän ja ensi kauden tuo runko säilyy vielä hyvin kasassa, sen jälkeen tuleekin sitten isompi pohdinnan paikka.
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Onko Bluesilla aidosti realistiset mahdollisuudet kävellä Coloradon tai Vegasin yli? Kyllä siellä varmaan ynnätään tällä hetkellä plussia ja miinuksia toimistolla.
Varmasti mielenkiintoista ynnäilyä, mutta uskon pohdinnan pyörivän enemmän Bluesin oman rungon ympärillä. Nykyrungolla on vielä vuosi-pari potentiaalista contender aikaa, jonka jälkeen jonkin tason retool taitaa olla paikallaan O'Reillyn ja Tarasenkon sopimusten päättyessä. Samaan aikaan Kyrou ja Thomas tulevat saamaan roimat palkankorotukset kaudelle 23-24. Tässä kohtaa siis sarjan kuumimman veskarin kauppaaminen kuulostaisi melko typerältä liikkeeltä, etenkin kun pleijareissa pitäisi Avs tai Knights saada kaadettua matkalla aurinkoon.

Toki Bluesin kannalta hankala tilanne, että Binningtonin uuden sopimuksen astuessa voimaan hän on organisaatiossa kutakuinkin ainoa veskari joka ei saa edes silmiä kiinni. Silti menisin menisin nyt Husso-Binnington kaksikolla kevään läpi (ellei jollain ihmeellä Binningtonin saisi vaihdettua pätevään kakkoskassariin) ja kesällä siltasopparia Villelle tarjolle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ennakkosuosikki on ehkä liioittelua, mutta ei Bluesin menestyminen niin iso yllätys ollut enää pudotuspelien alkaessa. Tai ei ainakaan olisi pitänyt olla. Ehkä muistikuvat olivat hieman vääriä tuon suhteen.

No mutta, onhan tuo vähän huono tarkasteluhetki ottaa joku listaus Huhtikuun 9.päivältä, vähän ennen playoffsien alkua.

Täällä on keskustelu kauppa-takarajan tilanteista. Ja silloin nuo ennakkoarviot pitäisi olla kauppa-takarajalta. Koska siellä tehdään ne päätökset, että ollaanko contenderi vai ei - ja ostetaanko vai myydäänkö? Ne helmi-maaliskuun päätökset on sitten jo oleellisesti vaikuttaneet huhtikuun alun tilanteeseen.
 

Ferris

Jäsen
Ihmettelin, että miksei kukaan ole vielä maininnut Montrealin kyselleen Capsien Samsonovin perään, mutta sitten tajusin, että eihän tää tuu tapahtumaan kun puhuuvat, että kaupassa ois tulossa Artturi Lehkonen vaihdossa....
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Canucksista on treidihuhuissa suunnilleen koko joukkue, lukuun ottamatta Demkoa, Hughesia, Petterssonia ja Horvatia. Aikaisemmin huhuissa olivat Miller ja Garland, sitten Boeser, nyt Höglander ja Myers. Tosin Höglanderin kohdalla kyse taisi olla "ottaa puheluja vastaan" -tyylisestä höpinästä, eli lähes yhtä tyhjän kanssa. Aikaisemmin tuli myös vastaan twiitti, jonka mukaan joukkue etsisi Chychrunin kaltaista nuorta puolustajaa, jonka hinta tosin olisi vähän matalampi.











The Fourth Period, joka ei ole ehkä se kaikista vakuuttavin lähde, kertoilee myös, että Yzerman ottaa puheluja vastaan Bertuzzista.


Myös Charalle on yhä kysyntää, jos tämä on kiinnostunut vaihtamaan siirtotakarajalla joukkuetta. Charalla ei ole siirtoa estäviä pykäliä, mutta uskomus on, että Lou ei kauppaa häntä muualle ilman suostumusta.



 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Nyt kun Binner sai Bluesin maalilla vaihteeksi yhden säädyllisen ottelun alle niin jos olisin Colorado tai Edmonton olisin hanakasti Husson perässä, ehkä jopa nyt siirto-takarajalla, viimeistään kesällä…
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tuolta voi käydä kurkistelemassa, ketä siellä siirtotakarajalla saattaa olla kaupan.

 

Ralph

Jäsen
Nyt kun Binner sai Bluesin maalilla vaihteeksi yhden säädyllisen ottelun alle niin jos olisin Colorado tai Edmonton olisin hanakasti Husson perässä, ehkä jopa nyt siirto-takarajalla, viimeistään kesällä…
Miksi ihmeessä Avalanche havittelisi Hussoa siirtorajalla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös