Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
Heitetäänpäs tällä kertaa uusi ketju aluille, jottei asiasta kiinnostuneiden tarvitse selailla montaa ketjua lävitse. Toivottavasti tulee tarpeeseen...

Eli huomenna alkaa jälleen Traverse Cityn turnaus, mihin osallistuu kahdeksan NHL-joukkueen "prospect"-osasto. Osallistuvat seurat ovat tänä vuonna Detroit, Tampa Bay, St. Louis, Dallas, Minnesota, Columbus, NY Rangers ja Carolina. Tarkempi lohkojako ja otteluohjelma löytyy mm. täältä. Eri joukkueista parhaiten tietävät voivat varmasti heittää tarkempia kokoonpanoja.

Aloitetaan Carolinasta, joka puolustaa viime vuoden voittoa. 'Canesin koko pelaajalista löytyy täältä. Carolinan "suurimmat" nimet ovat tämän kesän ykkösvaraus Jeff Skinner sekä NHL-paikasta taistelevat Riley Nash ja Zac Dalpe. Viime vuonna samaisessa turnauksessa loistanut maalivahti Mike Murphy on jälleen myös mukana.

EDIT: Tilastoja turnauksesta löytyy näköjään edellisten vuosien tapaan Pointstreak.comista.
 
Viimeksi muokattu:

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Red Wingsin kokoonpano turnausta varten löytyy täältä. Valmiit ketjut luonnostelisin tähän muotoon, tähdellä merkityt ovat try-outilla:

Tomas Tatar - Landon Ferraro - Mitch Callahan
Brent Raedeke - Joakim Andersson - Andrej Nestrasil
Darren Archibald* - Louis Aubry - Willie Coetzee
Stephen Johnston* - Brooks Macek - Trevor Parkes*
Antonin Honejsek*

Brendan Smith - Brian Lashoff
Gleason Fournier - Sebastien Piche
Alex Cord* - Travis Ehrhardt
Marc Zanetti* - Brenden Kichton*

Thom McCollum
Jordan Pearce
Petr Mrazek

Kovin nimi listassa on puolustaja Brendan Smith. Yliopistosarjassa Smith on tehoillut yli pisteen per peli, joten hän on joukkueen tärkein pelaaja. OHL-puolustaja Alex Cord on todella fyysinen ja hän onnistumisten myötä saattaa hyvinkin saada sopimuksen harjoitusleirin aikana. Samalla tavalla kuin Brian Lashoff syksyn 2008 leirillä. Sopimuksen teon jälkeen Lashoff pelasi OHL:ssä kaksi vahvaa kautta ja oli voittamassa alle 20-vuotiaiden kultaa viime talvena USA:n riveissä. Joten vakuuttamalla Detroitin johtoportaan tässä turnauksessa, on täysin mahdollista päästä mukaan Red Wings -organisaation ytimeen.

Tomas Tatarilta on lupa odottaa maagista peliä. Tatar oli viime vuoden turnauksen pistepörssin jaetulla viidennellä sijalla. Takana on ensimmäinen AHL-kausi, joka alkoi vauhdilla. Jälkimmäisen puoliskon aikana 19-vuotiaalle Tatarille tuli seinä eteen. Turnauksen aikana selvinnee, onko Tatar nousemassa uudelle tasolle vai tyytyykö hän vaan taustaviulun soittamiseen.

Jos ei taitojen perusteella, niin sitten asenteen. Darren Archibald on toinen häikäilemättömistä otteista tunnettu OHL-pelaaja. On luultavaa, että Archibald pyrkii langettamaan varjonsa turnaukseen pudottamalla hanskansa. Ei muuta kuin lauantaina Dallas-ottelun alkulämmittelyssä punaviivalle Luke Gazdiciä hiillostamaan. Tampa on liikkeellä pasifistisellä jengillä, mutta Rangersiltä löytyy valssikavereiksi Randy McNaught, Dylan McIlrath ja Jason Wilson. Kaksi ensin mainittua WHL-jättiä saattavat olla liian kovia vastustajia, mutta mikäpä olisi parempi tapa tehdä vaikutus Wings-päättäjiin kuin haastaa kaukalon isoin ja ylivoimaisin hirmu. Mitch Callahan on toinen, jolta nähtäneen aggressiivista ja mukaansatempaavaa peliä. Eiköhän Callahankin törmää turnauksen tiimellyksessä sopiviin humppakumppaneihin.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
Carolinan taivalta turnauksessa voi seurata tarkemmin esimerkiksi Kyle Hanlinin twitteristä.

'Canes lähtee tämän illan otteluun Minnesotaa vastaan Hanlinin mukaan seuraavalla kokoonpanolla. Hyökkäykseen on näköjään pyritty kasaamaan neljä tasaista kentällistä.

Mike McKenzie* - Cedric McNicoll - Matt Pistilli
Michael MacDonald* - Zac Dalpe - Jared Staal
Chris Collins* - Riley Nash - Justin Shugg
Matt Caria* - Jeff Skinner - Matt Kennedy (C)

Austin Levi - Michal Jordan
Rasmus Rissanen - Kyle Lawson
Jordan Hill* - Tyler Stahl
(Derek Claffey*)

Mike Murphy
Troy Passingham*

*tryout

Ottelun tilastot tosiaan täältä.
 
Viimeksi muokattu:

Lecavalier4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts
Valmiin pelaajalistan pohjalta linkaisisin ensimmäiseen otteluun tällaisen kokoonpanon:

Ashton - Tyrell - Connolly
Hutchings - Panik - Wright
Agozzino* - Fadden - Hynes*
Lessard* - Rogers* - Vachon*

Barberio - Beukeboom
Gudas - Janosik
Schemitsch - Zahn

Tokarski
Janus

* try-out

Huomenna kirjoittelen ehkä tarkempaa analyysiä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mitch Callahan on toinen, jolta nähtäneen aggressiivista ja mukaansatempaavaa peliä. Eiköhän Callahankin törmää turnauksen tiimellyksessä sopiviin humppakumppaneihin.
Toivon, että parin kauden sisällä Mitch Callahan saa näytönpaikan ylhäällä ja onnistuu vakuuttamaan muutkin kuin fanit. Uskoisin, että fanien sydämen tämä taistelija saisi puolelleen hyvin helposti. Tulevaisuudessa Red Wingseistä tuskin värikkyyttä puuttuisi jos joukkueessa pelaisivat Justin Abledkader ja Mitch Callahan. Mitä nyt olen Callahanin otteita ruvennut seuraamaan niin hanskat ja fyysinen peli on pysynyt tasollaan mutta myös muutoin kehitys on kulkenut eteenpäin, osoituksena viime kaudella Kelowna Rocketsissa 72 ottelussa 20+27 ja 165 pim. I love!

vlad.

P.S. Vielä kun puolustukseen saataisi samanlainen pelaaja niin joukkue olisi täydellinen...
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
No eipä näytä tilastot eikä paljon mitkään muutkaan toimivan tällä hetkellä.

Mutta siitäkin huolimatta Minnesota voitti avauspelin Carolinaa vastaan lukemin 2-1. Wild iski avauserässä kahdesti, maalit Tyler Johnsonille (yv) Joel Brodalle. Laukaukset 1.erässä Wildille 11-6. Mike "Bobin poika" McKenzie kavensi päätöserässä ja 'Canes vei koko ottelun laukaukset 30-22, mutta eipä riittänyt.

Nämä tiedot siis Kyle Hanlinin osittain toimineesta twitteristä.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Blues aloitti mukavasti turnauksen. Tampan junnut kaatuivat 4-2. Maaleista vastasivat Brett Sonne kahdesti, Anthony Peluso ja Tyler Shattock. David Shields pääsi pakin paikalta kahteen pisteeseen syöttämällä pari.

Tampan maaleista vastasi kesä draftista kuudentena nykäisty Brett Connolly.

Laukaukset meni Bluesille 35-26. Nuottipaitojen maalissa pelasi Jake Allen, Tampalla Dustin Tokarski.

Ja yksi myllykin tilastojen mukaan nähtiin, Cody Beach (STL) ja Teigan Zahn (TBL) ottivat heti ajassa 2.55 valssit.
 

Hetenyi#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Zoltan, Jokerikasvatit, Zoltan, Zoltan
Columbuksen junnut joutuivat nöyrtymään Rangersin janttereille loppulukemin 5-4. Peli oli kohtalaisen tasainen (laukaukset 29-24), ainut ongelma oli Sinitakkien jäähyily (19min ja Rangers 9min), jonka seurauksena sitten hävisimme, vaikka Rangers onnistuikin hyödyntämään vain yhden ylivoimistaan (Columbuksen YV 1/2).

Columbuksen onnistujia olivat ehdottomasti Tomas Kubalik (2+1), Ryan Johansen (0+2) ja maalin mieheen tehneet Ted Ruth ja Chris Francis. Columbuksen maalissa urakoi Jason Missiaen ja Rangersin häkissä Scott Stajcer.

http://www.pointstreak.com/prostats/boxscore.html?gameid=1354033
 
Vanha Unkarilainen sananlasku: Parempi Zoltan maalissa, kuin kymmenen luukkuvahtina.

SilsaUuhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings, Ruotsin maajoukkue
No niin, Tatar aloitti (ainakin tilastojen perusteella) turnauksen odotetun vahvasti, ja iski häkin ja laukoi neljä kertaa. Jos Tatar pystyy nostamaan tasoansa kauden aikana radikaalisesti, lienee ylhäälläkin muutamia pelejä luvassa. Tatarilla on potentiaalia nousta yhdeksi Red Wingsin kärkihyökkääjistä seuraavien vuosien aikana, jos vain saa fysiikkansa kuntoon. Tämä prospect camp tuleekin näyttämään, onko Tatarista NHL-tason pelaajaksi. Ainakin U-20 kisoissa Tatar osoitti omaavansa maagisen peliälyn ja kädet, eikä maalintekokaan tuntunut olevan ongelma. Toivottavasti Tatar ei vain lähde KHL:ään, sillä houkutus sinne päin voi olla suuri. Vaikka Tatarin kaltainen pelaaja on vahvimmillaan KHL:ssä, ei Tatar sieltä saa toivottua fyysisyyttä ja tottumista koviin peleihin.

Ensi kaudella Tatar lienee Griffinsien avainpelaaja, ja nousee vielä suurempaan rooliin kuin viime kaudella. Paikka NHL:ssä ei kuitenkaan avaudu kuin loukkaantumisten ja huikeiden suorituksen avulla, sillä Detroitin hyökkäys on kivenkova. *Toivottavasti Tatar kuitenkin lyö itsensä läpi kokoonpanoon loppukaudesta, ja kaudella 11-12 tekee jo yli 60 pojoa.*(tähän hymiö)

e. ehkä enemmän Detroitin ketjuun kuuluisi..
 

Lecavalier4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts
Connolly näyttäisi olevan loukkaantumisista huolimatta kovassa vedossa. Kaksi maalia ja viisi laukausta maalia kohti. Ehkäpä hänestä saadaan korvaaja Gagnelle ensi kauden jälkeen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Tampa Bayn junnut vs. Detroitin junnut 4-3, rankkareilla ratkesi voitto. Niitä saikin ampua kokonaista 16 paria.

http://www.pointstreak.com/prostats/boxscore.html?gameid=1366252

Tatar 1+1

Wright 1+1
Panik 1+0 ja 2/2 rankkua sisään.

Olikohan tuolla nyt kokeilussa joku uusi jatkoaikasääntö, kun tuon tilastoseurannan pelikello nollautui jotenkin 63 minuutin jälkeen takaisin 60 minuuttiin tms. Lisäksi rankkareissa ei tullut ratkaisua vielä kolmen parin jälkeen, koska muuten Wings olisi voittanut Smithin maalilla.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Blues otti nyt kuokkaan, tylysti 1-4 Dallasin junnuilta. Ainoan maalin teki minulle tuntematon Josh Shalla. Hieman kuuma ottelu ollut, kuten nuo Dallasin ja St. Louisin pelit Traversessa yleensä ovatkin. Cody Beach jälleen otti eniten penalttia, nyt 23 minuuttia.

Maalissa pelasi Peter DiSalvo.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Olikohan tuolla nyt kokeilussa joku uusi jatkoaikasääntö, kun tuon tilastoseurannan pelikello nollautui jotenkin 63 minuutin jälkeen takaisin 60 minuuttiin tms.
No ainakin noissa pointstreakin tilastoissa maalivahdeilla lukee pelattuja minuutteja perus 65min, joten sen puolen tuskin mitään mullistavaa.
 
Wenger on retiring: ‘Sir Alex has his horses. I have no horses.’

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Blues otti nyt kuokkaan, tylysti 1-4 Dallasin junnuilta. Ainoan maalin teki minulle tuntematon Josh Shalla. Hieman kuuma ottelu ollut, kuten nuo Dallasin ja St. Louisin pelit Traversessa yleensä ovatkin. Cody Beach jälleen otti eniten penalttia, nyt 23 minuuttia.

Maalissa pelasi Peter DiSalvo.
Lämpöiset tuntemukset ovat aina hyvästä :) Mutta hyvä että Dallasin junnuilla edes joskus kulkee, kun tuli Detroitilta vähän kuokkaan.
 
"In light of the Ribeiro trade, I'm grateful the Stars held onto Ott at the deadline or it might have become difficult to keep hating them."

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Wildin junnujen osalta turnaus on lähtenyt varsin mukavasti liikkeelle, kun ensin kaatui Hurricanesin junnut ja eilen Blue Jacketsin vastaavat. Wildin sivuilta löytyi pientä yhteenvetoa molemmista peleistä: Wild vs. Hurricanes, Wild vs. Blue Jackets. Maalissa ovat edukseen esiintyneet viime vuoden varaukset Matt Hackett ja Darcy Kuemper. Ja kuten etukäteen saattoi odottaa niin Wellmanin peli on näyttänyt hyvältä. Wellmanilla kahdessa pelissä 1+2 ja yhdeksän laukasta. Bob McKenzie twitteristä poimittu: "Wellman and Almond have been most noticeable skaters for MIN. G Matt Hackett was brilliant in his one game so far." Cuma tappeli ja sai Almondin ohjausmaaliin syötön, Scandella kerännyt tehotilastoon kolme plussaa, mutta harmittavan vähän näiden kahden prospectin tekemisistä on juttua. Etenkin kiinnostaisi tietää, miltä herrojen avaus- ja oman pään pelaaminen näyttää. Intensiivinen pelityyli ainakin molemmilta löytyy ja sitä tuonne Wildin puolustukseen kovasti odottelenkin.
 
"Good thing I have kids already because that one hurt" — Zanon after blocking a Jarrett Stoll shot with his midsection

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Detroit voitti viimeisessä ottelussa St. Louisin 2-1 ja meni turnauksen finaaliin Minnesotaa vastaan. Minnesota voitti toisessa lohkossa kaikki ottelunsa. Red Wingsin voittomaalin Blues-junnuja vastaan iski kolmannen erän loppupuoliskolla kukapa muu kuin Tomas Tatar ja näin Tatar on onnistunut maalinteossa turnauksen jokaisessa ottelussa.

Sarjataulukot ennen sijoitusotteluita:

http://www.pointstreak.com/prostats/playoffstandings.html?leagueid=505&seasonid=5958
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
Turnaus on tosiaan edennyt jo siihen vaiheeseen, että tänään pelataan sijoitusottelut. Otteluparit ovat seuraavat:

sijat 1.-2. Minnesota-Detroit (6:00 pm)
sijat 3.-4. Carolina-Tampa Bay (2:30 pm)
sijat 5.-6. NY Rangers-Dallas (5:30 pm)
sijat 7.-8. Columbus-St. Louis (2:00 pm)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Minnesota voitti koko turnauksen kaatamalla finaalissa Detroitin. Red Wings johti vielä ennen vikaa erää, mutta sitten Wild paineli ohi kolmella maalilla.

Sijoitusottelut:

Sijat 1.-2. Minnesota-Detroit 3-1
Sijat 3.-4. Carolina-Tampa Bay 4-3 OT (Jeff Skinner 63:36)
Sijat 5.-6. NY Rangers-Dallas 7-2
Sijat 7.-8. Columbus-St. Louis 2-5
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
Olikohan tuolla nyt kokeilussa joku uusi jatkoaikasääntö, kun tuon tilastoseurannan pelikello nollautui jotenkin 63 minuutin jälkeen takaisin 60 minuuttiin tms.
Samaa ihmettelin itsekin. Nähtävästi jatkoajalla pelattiin ensiksi 4 minuuttia 4vs4, ja jos ratkaisua ei tullut, niin sen jälkeen 4 minuuttia 3vs3.

Sijat 3.-4. Carolina-Tampa Bay 4-3 OT (Jeff Skinner 63:36)
Eli ottelun ratkaisu tuli (Kyle Hanlinin mukaan) toisella jatkoajalla ajassa 2:36. Poinstreak näyttää kyllä toisin, mutta sen pelikello nollautui ja muutui niin tiuhaan tahtiin, että ei ihme vaikka ajatkin olisivat väärin. Vai onko tuo 63:36 jotenkin se virallinen aika tässä sääntökokeilussa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy