TPS World-Wide Watch

  • 488 175
  • 2 209

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
TPS-legenda Michael Dal Colle oli tänään pysäyttämättömässä vireessä.

Nykyisin Saksan DEL-liigan Iserlohnia edustava MDC nakutti tehot 2+2, kun Iserlohn nappasi sarjapaikkansa kannalta elintärkeän 5-2 -kotivoiton Augsburgista.
Dal Collen alku Saksassa oli vähän vaikea, mutta päässyt kyllä hyvään iskuun kauden edetessä. Miehen erinomainen pelisilmä ja syöttötaito oli kyllä nähtävissä viime kaudellakin. Liike vaan aika verkkainen.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Pärssisellä ollut haastava kausi ja sopimus katkolla. Tulee varmasti vaikuttamaan siihen, että sieltä haetaan jotain halpaa siltasopparia. En usko että Predators olisi Juusoa kuitenkaan hylkäämässä. Niin isot odotukset mieheen viime kauden jäljiltä ladattiin vaikka onkin tippunut ketjuhierarkiassa kauden edetessä. Uskoisin kuuluvan vieläkin Predatorsin suunnitelmiin ja luultavasti tulee ensi kaudella taas tuttuna kukkona tunkiolle.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Pajuniemen ura jatkunee Sveitsissä ensi kaudella.

HC Lausannen taustalla taitaa olla pohjimmiltaan ruplia, joten siirto saattaa jakaa mielipiteitä. Sveitsi noin muuten on kyllä selkeästi askel kovempiin kaukaloihin Laurille.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Rantanen painaa illan toisensa ja kauden 24:nnen maalinsa. Mitenkään Mikkoa vähättelemättä, niin kyllähän Mikolla on tarjoilu kunnossa Coloradossa. Makar ja MacKinnon, huhhuh.
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Kakko on tullut hyvin sisään loukin jälkeen. Oli ekassa pelissä hyvä Washingtonia vastaan ja nyt osui Zibanejadin syötöstä Seattlea vastaan.
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Alkaa olla syytäkin osua maalipuitten väliin. Soppari katkolla ja jos haluaa vähän enemmän kuin sen minimi palkan lappuunsa on syytä suorittaa.
Kyllä. Nytkin kun vielä tarjotaan näytönpaikkaa ykkösessä Zibanejadin ja Kreiderin kanssa. Tosin eipä tuossa ns. kakkosvitjassakaan hassumpi olisi pelata...
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Rantanen pisti just äsken komian maalin Flyersin verkkoon. Tulee muuten subilta.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Maccelli ilmoitti juuri haastattelussa että paluu kun tapahtuu, joukkue oli Ilves. Oliko tässä jotain sillan polttoja aikanaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös