TPS World-Wide Watch

  • 499 826
  • 2 253

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Reunanen lentänyt pihalle KalPa -matsissa, syynä rasistinen käytös.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Reunanen lentänyt pihalle KalPa -matsissa, syynä rasistinen käytös.
Oho perkele. Tästä saattaa muuten näinäpäivinä napsahtaa aikamoinen kakku jos pitää paikkansa ja saadaan todistettua.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Juupa juu. Hyvä että kuka olikaan kusi Reunasen Lukkoon.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vittu miten ala-arvoista pelleilyä ”ammattilaiselta”. Toivottavasti lyödään kunnolla kakkua perään. Tätä ilmiötä ei jääkiekkoon tarvita.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaverini tuntee Reunasen sekä hänen perheensä ja olivat sattumalta nähneet heidän kotinurkillansa.
Olivat muutaman sanan vaihtaneet Tepsistäkin ja kuulema melkoisen katkeran oloinen oli edelleenkin siitä millaisen kohtelun silloin täällä sai.
Reunasen siirtyessä silloin aikanaan Lukkoon juttelin itsekin hänen vanhempiensa kanssa tuolloin ja silloin kertoivat että oli mm. annettu 10 peliä aikaa vakuuttaa valmennus.
Eikös silloin joukkuetta valmentanut Kaskinen joka antoi nuorelle pojalle kuulema peliaikaa 3-5 min./ottelu. Ja kertoivat toki muistakin syistä mutten rupea niitä täällä nyt enempää kirjoittelemaan.
Jokainen joka vähänkään on ollut nuorisourheilun tai ylipäätään joukkueurheilun parissa niin tietää että harvassa on ne jotka pystyy tuollaisella peliajalla sekä touhulla vakuuttamaan valmennuksen.
Näiden nuorten kanssa täytyy olla kärsivällinen, hyväksyä heiltä vähän enemmän virheitä kuin mitä kokeneemmilta pelaajilta ja heti alusta alkaen rohkaista siihen ettei virheitä tarvitse pelätä.
Mikäli joudut pelaamaan sellaisen valmentajan alaisuudessa jossa pienestäkin virheestä huudetaan heti kitarisat loistaen tai laitetaan penkin päähän loppuajaksi niin eipä siinä silloin kauheasti pysty näyttämään niitä parhaita puoliansa.
Liikaa kuulee niitä tarinoita jossa esim. nuorelle Liigapeliin nostetulle kiekolliseksi taitavalle pakille sanotaan että pelaa varmaa peliä ja kiekkoa nopeasti vaan liikkeelle eli tarkoittaen juuri ettei tulisi kiekon menetyksiä ja virheitä.
Mikäli kannustettaisiinkin tuossa kohtaa että pelaa rohkeasti niillä vahvuuksilla mitä sulla on äläkä pelkää virheitä.
Uskallan väittää että tällä jälkimmäisellä tavalla saataisiin enemmän parempia ja taitavampia pelaajia.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Melkoinen lumihiutale siis huippu-urheilijaksi tämä Tarmo kun vetää herneet nenään kun annetaan hiukan tulospainetta. Ilmeisesti "kaikki pelaa"-ideologian pilaama.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Melkoinen lumihiutale siis huippu-urheilijaksi tämä Tarmo kun vetää herneet nenään kun annetaan hiukan tulospainetta. Ilmeisesti "kaikki pelaa"-ideologian pilaama.
Ehkä se pelaajan silmistä näyttää hassulta kun pari vuotta vanhempi Martin Berger pitää pelipaikkaa hallussaan, samalla käryten rateista ja ilmestyen kännissä/krapulassa treeneihin. Silloin on vaikea laittaa raameja pelaajan suhteen, etenkin jos tälle kerrottaan tämän olevan vitosparin pelaaja omassa systeemissään.
 

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pitää ihmetellä tuota katkeruutta vuosien jälkeenkin ja periaatteisiin juuttumista. Oma lukunsa ovat myös nämä taustalla huseeraavat vanhemmat jotka ”tietävät mikä on lastensa parhaaksi” ja ohjailevat (se)uravalintoja. Tulee mieleen ne kentän laidalla räyhäävät isit jotka heiluttelevat nyrkkejä 7-vuotiaille lapsille kun syöttö ei napsunut lapaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Onhan tuo Palve edelleen pelimies, kun eilistä Ilveksen peliä satuin näkemään. Ei niin säkenöivä kuin Tepsissä, mutta edelleen pelinäkemys huippuluokkaa ja sellainen taito pysyä kiekossa on vakuuttavaa. Jalka on raskaampi kuin 7 vuotta sitten, mutta hyvin pysyy yhä vauhdissa. En silti osaa kaivata häntä edelleenkään Miettisen Tepsiin, vaikka ehkä pelillisen ideologian puolesta sopisi.
 

apsi71

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kaapo Kakko
Reunanen oli huutanut "vitun hintti". Aika paskamaista tuomita pelaaja rasistiksi tuollaisen jälkeen.
Niin on. Mutta toisaalta en nyky-yhteiskunnassa ihmettele, että tuomitaan. Omassa nuoruudessani tuota käytettiin joka toisen kohdalla vailla mitään merkitystä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Niin on. Mutta toisaalta en nyky-yhteiskunnassa ihmettele, että tuomitaan. Omassa nuoruudessani tuota käytettiin joka toisen kohdalla vailla mitään merkitystä.

Tuollaista käytetään valitettavan usein vieläkin lätkäkaukalossa, joka tekee Reunasen leimaamisesta käsittämättömän.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Hintti terminä on jo porilaisinta mitä tiedän ketjun kamaa. Varmaan kuullut Turussa viimeksi 2001 ja silloinkin Viikarin terminaalissa. No eiköhän tämä juttu ala olemaan closed.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Typerä huuto ja nykypäivänä varmasti ulosajon arvoinen, muttei rasismin kanssa mitään tekemistä. Hauskaa tässä keississä, miten monelta taholta tämä kustiin. Reunanen, Lukon mediatiimi, tuomarit ja Liiga vähintäänkin tehneet jotain väärin.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiviharjun ketjusta innostuneena menin kurkkaamaan puhtaana tilastoscouttina miten viime kauden Tepsiläisillä menee (koska mikä skoutti se on jos ei tekstiteeveestä näe pelaajan tasoa?):

Roni Allen ja Lassi Lehtinen olivat saaneet Ruotsissa ekat pelit alleen (pun intended). Ronilla vakuuttava 0,5ppg ja Lassilla kaksi voittoa kolmesta. Kovia suorituksia!

Kivihalme on vetänyt neljä peliä kiikareilla eli jatkaa siitä mihin Tepsissä jäi. (Muistaakseni katosi loppukaudesta ja varsinkin "playoffeissa" täysin kuvasta)

Anttalainen on SaiPassa jatkanut matalalentoaan. -6 ja 1 syöttöpiste. Ollut 1 tehdyn ja 7 päästetyn maalin aikana kentällä. Ehkä vähän parempaa isossa roolissa odottaisi, mutta ei nyt ainakaan mitään tappotaklauksia ole vielä vetänyt kun vain 4 minuuttia jäähyä. Toivotaan, että keskittyy jatkossa lätkään kun lahjoja lajissa olisi.

Jonne Tammelalle tekstiteevee näyttää tyhjää viivaa. Loukkaantunut?

Supervahvistus Ronkainen on avannut kautensa Sloveniassa.

Dal Colle jatkaa laiskaa peliään DELissä. Pistetahtikin samanlainen 4. 0+2.

Potentiaalinen 30 pisteen mies, Jasse Ikonen, ei taida pelata missään. Viime kauden loppuun asti veti tutulla tyylillään palkkasoturina ja takuuvarmana n. 15 pisteen miehenä (42. peliä 12 pistettä). Viimeisen viiden kauden aikana Jasse näki 8 eri joukkuetta. Kivahan se on matkustella kun siitä vielä maksetaan.

Samoin Johanssonin Martin taitaa olla vihdoin lopettanut. Ja meille kovilla näytöillä jatkosopimuksen saanut Steenbergen on ilman seuraa. Mahtaako olla pelikuntoinen? Oli kyllä yksi erikoisimmista jatkosopimuksista Tepsissä koskaan.

Ilomäen Arttu on näköjään KooKoossa pelannut kaksi peliä ja tehnyt yhden maalin. Loukkaantunut?

Pariisin leipuri Rech tekee kotimaan Liigassaan vakuuttavaa jälkeä. Toki olisi melko hälyyttävää jos tuollakaan ei tulosta syntyisi. Viime kaudella osui Tepsissä tuurilla ja taidolla alkuun joka paikasta ja sen jälkeen loppu kaudella mistään ei tullut mitään missään.

Meille kovin odotuksin tullut Pavol Skalicky vetää ihan vihkoon Tsekin Liigassa. 5. 0+1. En tiedä mitä tää oli Lukossa syönyt, mutta kannattaisi jatkaa samaa diettiä. Muuten alkaa uran parhaat päivät olla 27-vuotiaana takanapäin.

Jaa-a. Yhteenvetona voi sanoa, että olipa meillä paskoja pelaajia viime kaudella. Oikeastaan Lehtistä lukuunottamatta yhtään ei ole ikävä ja lähes kaikki jatkavat samalla tasolla kuin viime kaudella. Meillä oli paska valmennus, mutta ei tuo pelaajilta tai pelaajahankintaosastoltakaan ihan nappiin tainnut mennä?

Toki kausi on nuori ja vaihtaneet juuri seuraa jne. Eiköhän noista osa nouse vielä tolpilleen.

--

Jos joku on lähtenyt ryslandiaan niin hänen nimeään en tässä maintse enkä tunnusta että tuollainen pelaaja on koskaan Tepsissä pelannut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös