TPS - Tappara 5.3.2002 Elyse Areena Turku

  • 6 889
  • 67

Teukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielestäni oli kyllä aivan kaameeta tuomarointia! Kummankin puolelta sallittiin aivan törkeetä mailasotaa ja sitten annettiin jäähyt aivan olemattomista aiheista!!! Mielestäni Suomeen tarvittaisiin ammattituomarit, jotka kitkevät turhan kaffaillun ja miekkasodan pois!!! :D Mutta oli se Teeepeeäääs eika aseiton jukka "paskat på min byxor" Rautakorpea vastaan :D
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti champselyse
On se tuo Tappara vaan hemmetin kova porukka tänä vuonna. Tepsi ei pelannut huonosti, mutta koko ajan oltiin altavastaajan asemassa. Jos joku Tapparan pudottaa pleijareissa, niin ihme tapahtuu.

Altavastaajana? Ei kai sentään. Kyllä Tepsillä selvästi enemmän maalipaikkoja oli. Sillä ei vaan ole paljon väliä, kun se maalisarake on se joka ratkaisee.

Onnittelut Tapparalle. Hieno voitto kaiken kaikkiaan. Kahvasivat niin perkeleesti, mutta samaa teki Tepsikin. Tästä kiitos puusilmille tuomareille, jotka yksinkertaisesti kieltäytyivät viheltämästä minkäänlaisia kiinnipitojäähyjä. Että roikutaan sitten.

En nyt vielä tämän pelin perusteella mitään playoff-johtopäätöksiä tee. Voittihan Ässätkin Tapparan, eivätkä ne ole edes pleijareissa. Ne ovat ihan eri pelejä ne, mutta selvää on se, että Tappara on hiton kova. Toivottavasti tulee kovat playoffit ja finaaleissa nähdään :)
 
Näin illan peliä näkemättömänä kiitän mainiosta raportista. Neutraali, pääasiat hyvin esiin tuova suoritus. Ehkä aavistuksen TPS-painotteinen, mutta sekin on ihan ymmärrettävää ja hyväksyttävää.
Kiitos Tappara! Usko huomiseen elää edelleen. Tänään oli muutenkin hieno päivä kun havaitsin treenejä seuratessani, että kahdeksanvuotiaamme on täysin omatoimisesti oppinut kahvaamaan!:) Jos kiekotonta miestä kunnolla haluaa estää, pitää siihen oppia jo pienestä pitäen!:) Senhän me Tamperelaiset ja Turkulaiset paininystävät tiedämme...

-Buddy
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Minultakin jäi peli omien urheilujen takia väliin. Raportti oli hyvä, joskin Norrena vaikutti alussa varsin voimattomalta. :)

Toisaalta raporttia lukiessa sai sellaisen kuvan, etten paljosta jäänyt paitsi. Onneksi pian alkavat pleijarit, jolloin nykyiset säännöt lentävät taas romukoppaan ja vain ruumiit vihelletään.

Tappara on pelottavan vahva eli toivottavasti se saa puolivälierissä vastaansa Ipan, joka vuorostaan vastaa kauden yllätyksestä... :)
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
TPS näennäinen hyvä voittoputki katkesi vähän kuten ounastelin. Olihan nämä suuret sellaisista kovista joukkueista kuin
- Saipa
- Lukko
- HIFK
- Tappioputkessa ui/nut/va Kärpät x 2
- Ilves
==> eli ei yhtään voittoa kovasta joukkueesta. Edes ekaa voittoa kärpistä ei voi noteerata kovin korkealle. Joukkue matkusti Turkuun enemmän loukkaantuneena ja alla kovempi viikko, joten se siitä.

Tappara peli paljasti tilastojen valossa sen TPS:n peli ei ole edelleenkään uomissa. Heikoilta vastuksilta otetaan pisteet mutta itseään kovemmalta niitä ei tule kuin vahingossa.
Loppukauden ohjelmahan on todella kova ja se kotietu menetetään näillä esityksillä.
Tällä viikolla on edessä kaksi kovaa vierasmatsia joista edes pisteeseen pitää olla tyytyväinen. JYP:ltäkään ei saada mitään ilmaiseksi. Onneksi (toivottavasti) Mika-Mika-Jengi luistelee itsensä tänään piippuun 4 pisteen ottelussa LA-areenalla eikä pysty huomenna täsypainoiseen otteluun.
Uskon että JYP:llä on kaikki-pelissä huomisessa Blues matsissa koska molemmat kamppailevat siitä viimeisestä.
 

hfx3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Detroit, Tps
Viestin lähetti Torsti
Ettekö te vielä käsitä, että maalin siirtämisestä ei taida nykyään tulla jäähyä. Sitähän ihmettelin Tappara-Ässät ketjussa.. Mua jäi harmittamaan se TPS:n eka maali jossa radion mukaan Grönvall kaadettiin siniviivalle ja tps pääsi yv-hyökkäykseen. Heti perään tuomari anto tepsille jäähyn kuulemma köykäisesti eli periaatteessa myönsi virheensä paikkaamalla

sännöissä lukee minun tietääkseni, että maalin tahallisesta siirtämisestä kahden viimeisen peliminuutin aikana on seurauksena rangaistuslaukaus.
ja Draper taisi siirtää sitä maalia pelin viimeisellä minuutilla.
eikö se niin ollut??
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Vielä tuosta eilisestä pelistä hiukan. Aika ei peli-iltoina oikein riitä tänne kirjoittamiseen, kun olen lähes joka pelissä isännän ominaisuudessa jollekin porukalle.

Tapparaa tulikin jo onniteltua voitosta, joten se siitä.

Meikäläisten näkökulmasta katsoen peli oli hyvää ensimmäisen ja toisen erän osalta. Tepsi hallitsi selkeästi ollen tehoton lukuisista paikoista huolimatta, tosin Draper pelasi myös erittäin hyvin.

Altavastaajana emme olleet Tapparaa vastaan missään vaiheessa, takaa-ajajana sen sijaan koko ajan. Ainakin minulle oli yllätys, että Tepsi pärjäsi Tapparalle fyysisyydessä. Se lupaa hyvää kevättä ajatellen ja tappiosta huolimatta olen tyytyväinen juuri tällä osa-alueella pärjäämiseen.

Puolustuspeli oli eilen hetkittäin lähes luokatonta monine karmeine virheineen. Lopullinen niitti pakiston toiminnalle oli Chris Josephin hermojen totaalinen pettäminen surkean tuomaroinnin ottaessa pelissä pääroolin. Toisen erän loppupuoliskolla tullut Josephin 2+10 sekoittikin sitten puolustuksen pelinrakentelun kokonaan eikä kolmannessa erässä enää saatu juonesta kiinni aiempien erien malliin.

Kiprun puuttuminen ja Josephin jäähyllä oleminen todella näkyivät yhtäaikaisina. Hyvät avaukset puuttuivat lähes kokonaan. Näiden kahden pelaajan merkitys kokonaisuudelle on huomattavasti suurempi kuin osiensa summa.

Tepsin pelin muututtua maalintekopaikkoja luovasta, nopeasta syyöttöpelistä yksityisyritteliäisyyttä suosivaksi alkoi tulla lisää virheitä, eikä kelkkaa pystytty kääntämään enää takaisin oikeille urille.

Norren mokasta ei sen enempää, kuin että hän torjui taas kerran sellaisia tilanteita, joissa maali oli suht varma, joten ei yksi surkea moka hänen iltaansa kokonaan pimennä, vaikka varjon sen ylle luokin. Toisaalta hän myös syötti erinomaisesti Tepsin toisen maalin, joten Norrella oli kai sitten kahden pisteen ilta, kait siitä Tapparankin maalista syöttöpiste kuuluisi Norrelle?! :(

Pelin kulminaatiopisteenä pitäisin jollakin lailla Josephin 2+10 jäähyä toisen erän lopulla. Sen älkeen CJ oli jotenkin poissa tolaltaan hankkien vielä pelin lopussa toisen turhan kympin. Tähän tylsyi paras terä Tepsin syöttöpelistä loistavan Tarvaisen hoideltua tarvittavat maalit jo aiemmin. Voittomaalihan tuli niin kuin tuli, 4-2 oli pelkkää kosmetikaa.

Jääkiekko on yksinkertainen peli, se voittaa, joka tekee maalin vastustajaa enemmän. Tappiosta huolimatta ei ole syytä panna päätä pensaaseen, vaan hoitaa puolustus normaalille tasolleen. Kyllä ne kiekot maaliinkin menevät noista paikoista, nyt ei vaan pomppinut.

Tuomaritoiminnasta vielä toistamiseen sen verran, että SM-liigan on vakavasti syytä puuttua päätuomarien kouluttamiseen. Mikäli eilisen tasoisia pillipiipareita nähdään säännönmukaisesti laatikossa on tilanne paha.

En todellakaan moiti kummankaan joukkueen pelaajia tunteiden kuumenemisesta, kun kukaan ei tunnu tietävä mitä kaukalossa saa tehdä, mitä ei. Eilen jäähyjä tuli molemmille hipaisuista isompien rikkeiden jäädessä viheltämättä. Pelaa siinä sitten kiekkoa, kun vastustajan varjon päältä luistelusta voi tulla kakkonen!
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Kävi kuten ounastelinkin. SaiPa-pelin viimeistä erää maksetaan vielä kauan. Seuraavaksi asian kuittaa Jokerit.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
V***u mikä pelle!

Itse pelitapahtumista ei hirveästi sanottavaa: TPS hallitsi kahta ensimmäistä erää, kolmannessa Tappara jarrutti mainiosti.

Tuomarit... tulis jo ensi kausi ja yksi päätuomari, jolloin puusilmien määrä kentällä vähenee puoleen. Toivottavasti Kruus ei saa jatkosopimusta ensi kaudeksi. Käsittämätön mies! Markku on selkeästi munattomin liigan tuomareista. Ei uskalla viheltää vaikka edessä katkottaisiin mieheltä pää. Tämä oli jo ainakin toinen kerta tällä kaudella kun Markku Kruus pilaa muutaman tuhannen maksaneen katsojan kiekkonautinnon idioottimaisilla tempuillaan.

Jos olisin ollut autolla liikenteessä ja Markku olisi astunut suojatielle en olisi jarruttanut...
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Jussi Tarvainen on todella HOT pelaaja tällä hetkellä - hattutemppu liigan kovakuntoisinta yhdistelmää vastaan. Kaiken kruunasi neljällä kuutta vastaan kovasta mailahäirinnästä huolimatta tyhjään reppuun heitetty määris. Legendaarista! Miksi muuten turkulaiset viskovat vähiä eurojaan jäähallin jäälle?
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Viestin lähetti Velaatan kanuuna
Miksi muuten turkulaiset viskovat vähiä eurojaan jäähallin jäälle?
Annoimme liigalle rahaa, jotta se voisi palkata ammattituomareita.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipas pitkästä aikaa hyvä reissu Turkuun. Rautakorpi ymmärsi pistää ykkösen ja kakkosen tutulla tavalla kasaan ja se tuotti tulosta. Voiton arvoa nostaa vielä entisestään sekin että poissa pelistä olivat Välivaara, Pirnes, Uhlbäck ja Siren mutta silti Tappara uskoi itseensä ja mm. junnuista Mikko Pukka ja Miro Laitinen saivat todella tärkeää kokemusta jatkoa ajatellen kun taistelivat Tapparan puolesta. Hienoa pojat! Rete Grönvall toimi yhdessä tilanteessa jopa maalivahdin roolissa mutta hienosti hoiti senkin. Samoin Mäntylä oli eilen todella mies paikallaan mikä lupaa hyvää playareita ajatellen. Puistola pelasi myöskin kelpo pelin mutta Luomalla on vieläkin vähän paikat tukossa. Tarvainen oli heti pelipäällä kun pääsi tutulle paikalleen ja myöskään Hasa ei pettänyt. Seuraava peli kotona SaiPaa vastaan on taas vaikea sillä Tappara tekee aina pelistä vaikean kun ei tahdo löytyä sitä asennetta riittävästi. Joka tapauksessa eilinen voitto oli tärkeä osoitus siitä että taistelua löytyy silloin kun asenne on kunnossa.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
hfx3:
etköhän ole oikeassa tuossa kahden viimeisen minuutin jutussa, mutta ei maalin siirtämisestä tunnu tulevan minkäännäköistä sanktiota. Tuomaritoiminta on tällä kaudella(kin) ollut liian usein hampaatonta ja munatonta. Lopussa ei ole pokkaa tehdä linjaan kuuluvia ratkaisuja vaan "annetaan poikien pelata" ja yleisön huudoista paikkaillaan tarpeen mukaan edellisiä tilanteita. Myös ihmeen usein maalilla tai kahdella johtava joukkue saa jäähyn mitä ihmeellisimmistä tilanteista (paitsi maalin siirtämisestä :) ) viimeisten kahden minuutin aikana.

TM:
Ei unohdeta Kangasniemen poissaoloa, eihän? :)
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Torsti

TM:
Ei unohdeta Kangasniemen poissaoloa, eihän? :)

Tosiaan joo Miskakin oli eilen poissa mutta polvi on hänellä jo paranemaan päin.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mikäs sen Kangasniemen polvessa ihan tarkalleen on vialla? Kun ei oo tullut selvitettyä aikasemmin. Kyllä Miskalle playoffeissa käyttöö löytyy enemmän kuin tarpeeks. Ainakin mun Tapparassani :) . Sais taas alkaa laidat ryskyyn niinkuin pari vuotta takaperin. Vaikka sillon kaverille tuli kyllä se yks pakollinen paha harhasyöttö per peli, mutta oli ne taklaukset kivoja kattella..
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Upea matsi

Kotiuduin juuri eilisestä matsista ja pitää todeta, että fiilikset ovat korkealla vaikka lopputulos olikin toinen, kuin toivoin. Tepsi hallitsi ottelua 80 prosenttisesti ja tämä lupaa hyvää kun ajattelee, että vastassa oli runkosarjan voittaja...lähes varmasti. Turkulaisilla ei ole mitään hätää tällaisella pelillä, mitä eilen pelattiin, sillä sillä saadaan neljännen kerran kannu kotiin. Matsin negatiiviset puolet olivat jäälle lentävät elementit (hyi hävetkää) ja tuomarit, jotka jatkoivat siitä mihin viime keväänä jäivät. Luulempa, että kukaan ei halua tepsiä vastaan, kun lähdetään tosipeleihin...sen jo todisti jokeritkin, kun tahallaan eilen hävisivät...heh.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä on omistettu illan sankarille!

"Mä lapsuuden hyvin muistan kultaisen: sain

silloin lahjan mieluisan. Ja aina sen otin alle

peittojen mukaan halki unten maailman.


Se ystäväni oli kaikkein kestävin, en yksin

jäänyt milloinkaan. Ja mielelläni sitä aina

kuuntelin, kun se kertoi salaisuuksiaan.


Kertosäe: Teddykarhu Tarvainen, sen mä

ristin näin, kamalasti rakastin sitä

leikkikehässäin. Teddykarhu Tarvainen ja

kuono karvainen - hyvän mielen

saadaksein taas painan sen poskellein.


Kertosäe: Teddykarhu Tarvainen, sen mä

ristin näin, kamalasti rakastin sitä

leikkikehässäin. Teddykarhu Tarvainen ja

kuono karvainen - hyvän mielen

saadaksein taas painan sen poskellein." Teddykarhu Tarvainen


On, se niin suloinen:D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös