TPS-puolustus kaudella 2015–2016

  • 103 419
  • 401

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Joo o, tänään HIFK pelissä pakistomme näyttää tältä:
Tallinder-Tikkanen
Keskitalo-Malmivaara
Kojo-Eronen

Aika hiljaiseksi vetää, ei sen ennen kautta ihan tältä pitänyt näyttää. Syystä tai toisesta poissa ovat Nummelin, Forsström, Friman ja Mojzis oli kuulemma liian paska.
Eipä siinä, annetaan poikain yrittää, mutta iso vastuu jokaiselle ukolle tiedossa, kun vain kuudella pakilla pelataan. Tallen ja Harri pelaavat varmaan 30 min tänään.

Kaikki kunnia tuon pakiston 2-3 parille, ovat tähän mennessä esiintyneet palloseurassa oma taso huomioiden ihan hyvin. Mutta jos tuolla pakistolla sarjakärjeltä pisteitä kairataan niin melko hyvä suoritus. No, helppo lähteä peliin, ei ole sinänsä mitään hävittävääkään.

Ykköspari on tietty täysin mitatta täyttävä tähän liigaan, ja kuten edellä on mainittu pelaa varmaan taas matsista puolet. Jännä kyllä miten tuolta peräpäästä on miehiä kasoittain joka pelistä "häviksissä", vaikka tietääkseni Friman on ainoa jonka kohdalla on tiedotettu vakavasta vammasta ja pitkästä poissaolosta.

Ilman Tallinderia palloseuran pakisto olisi ollut koko alkukauden lähinnä huono vitsi, ainakin jos kokoonpanolistoja katsoo. Parempi varmaan ettei jinksaa enempää ja ala puhua mistään loukkaantumismahdollisuuksista sillä suunnalla.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kyllähän puolustus tarvitsisi laatua jos 6 joukossa halutaan keväälläkin olla.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Alkaa olla jossain naurettavuuden ja säälittävyyden rajamailla Nummelinin sairauslomat.
Jonkinlainen osa-aikainen sopimus olisi hänen kohdallaan enemmän kuin paikallaan.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Nummelin käy ottamassa seuraavassa pelissä parit 2.5 minuutin vaihdot ja palauttelee sitten taas pari peliä. Eihän sille voi jatkoa tulla?
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Okei, reilu 30min oli Tallinderillekin liikaa ja äijä vaikutti piiputtavan lopussa. Näkyi sekä kiekollisen pelin että puolustamisen laadussa. Sinänsä Kojo ja Keskitalo suoriutuivat minusta yllättävänkin hyvin. Toisessa erässä oltiin toki joku viisiminuuttinen aivan sekaisin, eipä tullut katsottua ketä kentällä silloin oli.

Mutta näkyyhän tuo puolustajaruletti ja peräpään vajavaisuus kiekottomana pelaamisen lisäksi siinä, että kiekollinen peli omissa ja hyökkäyksiinlähdöt kärsivät. Tänään pelattiin kiekottomana valtaosa pelistä ihan ok hyvin vajavaisesta materiaalista huolimatta. Melkein suurimmat ongelmat olivat siinä, että kiekon voittamisen jälkeen omissa liian usein hukattiin se uudelleen vaarallisessa paikassa tai ei ainakaan pystytty käynnistämään hyökkäystä laadukkailla peliä edistävillä syötöillä. Mun mielestä pakiston kokemattomuus näkyy usein nimenomaan siinä, että maltti ei tietyissä tilanteissa riitä ja tehdään omissa kiekon kanssa vääriä valintoja.

Mutta sikäli kun Antsa siirtomarkkinoita tarkkailee, niin tällä hetkellä tuo nippu huutaa jo paljon enemmän yhtä puolustajaa kuin keskushyökkääjää. Rajat tulivat tänään vastaan peluutuksenkin suhteen. Hyökkäyksen suhteen Kumen paluu antaa taas paljon enemmän liikkumavaraa, ja osin uusiakin ratkaisijoita näyttäisi olevan nousemassa esiin.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Siirretty TPS kaudella 2015-2016 -ketjusta:

Kääntelee asiaa sitten miten päin tahansa, niin eihän Malmivaara ole paljoa muuta kuin hätäapupaikkaus. Ehkä tietynlaiseen materiaaliin olisi vielä istunut av-pelaamisen erikoismieheksi yms, mutta tepsissä kuitenkin saa paljon jääaikaa myös tasakentällisin.
- - -
Malmi ei sovi siihen strategiaan mikä toivoakseni toimistolla on valittu.
Itse asiassa mulle ei ole koskaan täysin auennut mihin rooliin Olli Malmivaara alunperin hankittiin!

Kautta oli pelattu noin kuukausi ja TPS:n puolustajatilanne oli "hyvä" tai ainakin "normaali". Tarkoitan tällä sitä, että jo kauteen lähdettäessä rosterin pitäisi olla siinä kunnossa, että näitä "paniikkihankintoja" ei tarvitsisi tehdä. TPS:n pakisto ei ollut kärsinyt mistään suuremmista loukkaantumisista. Leveyden puute oli tiedossa jo kesällä - ehkä tähän olisi pitänyt reagoida jo aikaisemmin. Lisäksi Malmivaara ei tuonut TPS-pakistoon leveyttä sille osa-alueelle (=kiekollinen peli), jossa se suurin puute oli tiedossa jo ennen kauden alkua. Toisekseen Malmivaara ei voinut tuoda TPS-pakistoon leveyttä myöskään CHL-otteluita silmällä pitäen hänen pelattuaan jo aiemmin kaudella toisessa CHL-joukkueessa.

06.10.2015 - Olli Malmivaara saapuu vahvistamaan HC TPS:ää
"–Tuttu valmentaja ei tuo kauheasti yllätyksiä ja hän tietää mitä voi minulta odottaa kaukalossa. Uusi joukkue ja uudet kuviot tuovat itselle intoa uuden oppimiseen, Malmivaara kommentoi siirron toteuduttua."

Mulla ei ole suurempia muistikuvia, kuinka TPS-valmennus - eli lähinnä päävalmentaja Ari-Pekka Selin - tai urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki olisivat kommentoineet tätä siirtoa. Oliko kyseessä leveyshankinta? Voimaa maalineduspelaamiseen? Alivoimaspesialistia? Minkälaisia kommentteja Malmivaaran hankinnasta tuli TPS-leiristä?

Millaisilla pakistoilla mentiin ennen ja jälkeen tämän hankinnan?

03.10.2015 - BLU-TPS
# 7 Henrik Tallinder - #36 Elmeri Eronen
#20 Jani Forsström - # 3 Petteri Nummelin
# 4 Tomas Mojzis - #55 Harri Tikkanen
#46 Miro Keskitalo

Reservissä oli vielä mm. # 6 Niklas Friman

06.10.2015 - TPS-JYP - CHL
# 7 Henrik Tallinder - # 3 Petteri Nummelin
# 4 Tomas Mojzis - #55 Harri Tikkanen
#20 Jani Forsström - #36 Elmeri Eronen
#46 Miro Keskitalo

Reservissä oli edelleen mm. # 6 Niklas Friman, ennen kauden alkua TPS:n CHL-otteluissa esiintynyt #26 Markus Kojo sekä CHL-otteluissa edustuskelvoton #64 Olli Malmivaara

09.10.2015 - TPS-JYP - Olli Malmivaaran ensiesiintyminen TPS-paidassa
# 7 Henrik Tallinder - #36 Elmeri Eronen
#64 Olli Malmivaara - #55 Harri Tikkanen
#20 Jani Forsström - # 4 Tomas Mojzis
#46 Miro Keskitalo

Reservissä oli edelleen mm. # 6 Niklas Friman sekä jo ennen kauden alkua oletettavasti tiedetty huilivapaitaan viettävä # 3 Petteri Nummelin

TPS:n hankkiessa (06.10.2015) Olli Malmivaaran TPS oli pelannut yhdeksän SM-liigaottelua ja viisi CHL-ottelua eli yhteensä 14 ottelua. Petteri Nummelin pelasi näistä yhteensä 11. Hän oli poissa CHL-kotiottelusta 03.09.2015 TPS-DEG - sekä kahdesta SM-liigaottelusta 18.09.2015 SPO-TPS ja 19.09.2015 TPS-KOK. Malmivaaran hankinnan jälkeen Petu pelasi vielä samana iltana CHL-ottelussa TPS-JYP - ykköspakkiparissa Henrik Tallinderin rinnalla. Ikävä sanoakin näin, mutta mun mielestäni TPS-pakiston ongelmat alkoivat vasta tämän "hätäapupaikkauksen" saavuttua joukkueeseen...
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ongelmat alkoivat siis vasta Olli Malmivaaran ensimmäisen TPS-ottelun jälkeen. 06.10.2015 pelatun CHL-ottelun jälkeen Petu hyppäsi saikulle - joka kesti seuraavat 10 ottelua. Muistaakseni mitään syytähän tälle poissaololle ei edes ilmoitettu. Seuraavan kerran Petu palasi askiin 31.10.2015 pelatussa TPS-BLU -kamppailussa. Tämä olikin TPS:n viimeinen ottelu ennen marraskuun maajoukkuetaukoa. SM-liigan osalta seuraavan kerran jäälle palattiin vasta 12.11.2015. TPS tosin pelasi tauon aikana kaksi CHL-ottelua norjalaista Storhamaria vastaan. Kannattaa edelleen muistaa, että Olli Malmivaara ei ollut missään tapauksessa edustuskelpoinen kyseisissä otteluissa.

31.10.2015 - TPS-BLU
# 7 Henrik Tallinder - # 3 Petteri Nummelin
#64 Olli Malmivaara - #36 Elmeri Eronen
# 4 Tomas Mojzis - #55 Harri Tikkanen
#20 Jani Forsström

Reservissä oli jälleen mm. # 6 Niklas Friman sekä #46 Miro Keskitalo

03.11.2015 - TPS-SIL - CHL
# 7 Henrik Tallinder - # 3 Petteri Nummelin
# 4 Tomas Mojzis - #55 Harri Tikkanen
#20 Jani Forsström - #36 Elmeri Eronen

TPS lähti otteluun erittäin kapealla pakistolla - reservissä oli mm. # 6 Niklas Friman, #26 Markus Kojo, #46 Miro Keskitalo sekä #64 Olli Malmivaara

10.11.2015 - SIL-TPS - CHL
# 7 Henrik Tallinder - # 3 Petteri Nummelin
# 4 Tomas Mojzis - #55 Harri Tikkanen
# 6 Niklas Friman - #36 Elmeri Eronen
#20 Jani Forsström

Norjan reissulla reservissä oli vielä #26 Markus Kojo, #46 Miro Keskitalo sekä #64 Olli Malmivaara - näistäkään käytännössä yksikään ei ollut enää reservissä, sillä samana päivänä TPS tiedotti Kojon siirtyvän SaPKo:on ja Keskitalon Hermekseen. Malmivaara oli joka tapauksessa edustuskelvoton CHL-otteluissa.

10.11.2015 - TPS lainaa pelaajia Mestikseen
"Markus Kojo, Oskari Setänen ja Teemu Lämsä siirtyvät lainalle SaPKoon."

10.11.2015 - Miro Keskitalo lainalle Kokkolaan
"Puolustaja Miro Keskitalo matkaa lainapestille Kokkolan Hermeksen riveihin."

12.11.2015 - TPS-HPK
# 7 Henrik Tallinder - # 3 Petteri Nummelin
# 6 Niklas Friman - #36 Elmeri Eronen
# 4 Tomas Mojzis - #55 Harri Tikkanen
#64 Olli Malmivaara

Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että reservissä oli enää ainoastaan #20 Jani Forsström - poissaolon syytä tähän otteluun ei ilmoitettu. Ihan nimilistaa tutkimalla voisin kuitenkin olettaa, että kyseessä oli täysin normaali rotaatio.

12.11.2015 pelattu HPK-ottelu oli myös viimeinen, jossa Tomas Mojzis oli pelaavassa kokoonpanossa. Seuraavaan otteluun 17.11.2015 ILV-TPS Mojzis ei enää pukenut syytä ilmoittamatta. 18.11.2015 pelattuun TPS-ÄSS -otteluun ilmoitettiin, että "Tomas Mojzis on sivussa pienen vamman takia muutaman päivän.". Seuraava ilmoitus tulikin vasta 08.12.2015...

08.12.2015 - Tomas Mojzis ei jatka HC TPS:ssä
"HC TPS on purkanut sopimuksen puolustaja Tomas Mojzisin kanssa."

Ennen Mojzisin virallista poistumista TPS:n pakisto koki toisenkin kolauksen, kun Niklas Friman sai 18.11.2015 TPS-ÄSS -matsissa leikkaushoitoa vaatineen vamman.

20.11.2015 - Friman ja Kumeliauskas sivussa
"Niklas Frimanin saama ylävartalovamma vaatii leikkaushoitoa. Hänet leikataan maanantaina ja poissaolon pituus määritellään leikkauksen jälkeen.
- - -
Myös Tomas Mojzis on poissa kokoonpanosta pienen vamman vuoksi. Viikonloppun otteluihin edustusjoukkueen kokoonpanoon nousevat A-nuorista Matias Pulli - - -
"

21.11.2015 - KOK-TPS
# 7 Henrik Tallinder - #36 Elmeri Eronen
#20 Jani Forsström - # 3 Petteri Nummelin
#64 Olli Malmivaara - #55 Harri Tikkanen
#47 Matias Pulli

Eli Niklas Frimanin leikkaushoitoa vaativan vamman sekä Tomas Mojzisin "pikkuvamman" vuoksi jouduttiin kaivamaan seiskapakiksi jo #47 Matias Pulli. Seuraavan viikon aikana kokoonpanosta tietysti tipahti pois myös Petteri Nummelin juuri 27.11.2015 TPS-PEL -matsin alla. Petu ei myöskään ole pelannut 25.11.2015 TPS-KÄR -matsin jälkeen SM-liigassa. Vielä aamupäivällä Petu ilmoitettiin mukaan pelaavaan kokoonpanoon, mutta jälleen jouduttiin seiskapakin kaivuuhommiin A-junnuista...

27.11.2015 - TPS-PEL
# 7 Henrik Tallinder - #36 Elmeri Eronen
#20 Jani Forsström - #47 Matias Pulli
#64 Olli Malmivaara - #55 Harri Tikkanen
#40 Martin Berger

Mikä meillä oli tässä vaiheessa pakiston tilanne?
- # 3 Petteri Nummelin - huilivapailla - pelasi kuitenkin molemmissa CHL-otteluissa (01.12.2015 ja 08.12.2015) Lukko vastaan
- # 4 Tomas Mojzis - "pikkuvamma" - myynnissä
- # 6 Niklas Friman - leikkaushoitoa vaatinut vamma
- #26 Markus Kojo - lainalla SaPKo:ssa - kutsuttiin takaisin 10.12.2015 pelattuun IFK-TPS -otteluun
- #46 Miro Keskitalo - lainalla Hermeksessä - kutsuttiin takaisin 05.12.2015 pelattuun SPO-TPS -otteluun
- #47 Matias Pulli - loukkaantui A-junnujen matsissa 28.11.2015 - ja tekee paluun A-junnujen kokoonpanoon tänään 12.12.2015

Näiden lisäksi vielä #20 Jani Forsström on ollut poissa 02.12.2015 pelatun TPS-SAI -matsin jälkeen - luonnollisesti TPS:lta ei ole tullut mitään ilmoitusta poissaolon syystä. Sen jälkeen ollaan kuitenkin pelattu jo kolme ottelua: 05.12.2015 SPO-TPS, 08.12.2015 LUK-TPS - CHL ja 10.12.2015 IFK-TPS.
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kyllä tuonne yksi ellei kaksikin isäntää tarvita vielä. Niin kapealla rosterilla mennään, että tuosta ei hyvä heilu, kun vielä tammikuussa on härkäviikkoa edessä. Kissa jr. #36 on pystynyt vastaamaan kiekolliseen huutoon yllättävänkin hyvin, vaikka sitä eivät tehot nyt välttämättä puolla. Osaa kuitenkin käsitellä pelivälinettä lähtökohtaisesti aivan eri tavalla kuin ikäkollegansa Berger, Keskitalo, Friman ja Kojo. Pulli nyt pääsee lähelle. Sellainen tosi stay at home - peruspakki tuonne tarvittaisiin. Mestaruuskaudella Per Johnsson oli sellainen eli aika matalan profiilin pakki, mutta hoiti leiviskänsä moitteettomasti. Ei ollut varmasti kallis, mutta ehkäpä tiedettiin mitä saatiin.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kissa jr. #36 on pystynyt vastaamaan kiekolliseen huutoon yllättävänkin hyvin, vaikka sitä eivät tehot nyt välttämättä puolla.
Elmeri Eronen on muuten siitä mielenkiintoinen tapaus, että hän on pelannut kaikissa TPS:n matseissa tähän mennessä kaudella 2015-16.

Tarkoitan todellakin kaikissa: kolmessa Pitsiturnaus-matsissa, kolmessa harjoitusottelussa (IFK, TAP, KOK), kymmenessä CHL-ottelussa sekä kaikissa SM-liigamatseissa. Tosin kahdessa ensimmäisessä runkosarjamatsissa (HPK, KÄR) Eronen oli seiskapakkina ilman peliaikaa, mutta oli kuitenkin merkittynä rosteriin. Harri Tikkanen on toinen teräsmies - vain yksi matsi on jäänyt väliin: ennen kauden alkua hän huilasi KOK-harjoitusmatsin varotoimenpiteenä saatuaan Tampere Cupin jälkimmäisessä matsissa (TAP) kiekon jalkaansa. Muuten tämä parivaljakko on pelannut kaikki matsit.

Eikä tuo Henrik Tallinderinkaan saldo huono ole: Pitsiturnaus-höntsäilyyn ei Tallen sentään osallistunut, mutta muuten väliin on jäänyt vain kaksi ottelua. Nyytinmurtajalta jäi luonnollisesti väliin se yksi SAI-matsi pelikiellon johdosta - ja lisäksi Tampere Cupin jälkimmäisessä ottelussa (TAP) oli huilivuoro.

Hieman pitää muuten ottaa takaisin noista aiemmista Olli Malmivaara -lausunnoistani. Niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, niin ilmeisesti Malmi hankittiin Turkuun hieman Petteri Nummelinin stuntiksi! Kyllä, luit aivan oikein!

Malmivaaran TPS-sopimus julkistettiin 06.10.2015. Petu pelasi vielä samana iltana CHL-ottelun, johon Malmivaara ei olisi voinutkaan osallistua. Petu jäi kuitenkin saikulle saman tien tämän ottelun jälkeen. Olin täysin unohtanut, että kyllähän tuosta Petun loukkaantumisesta oli jotain juttua julkisuudessa. Vamma oli tullut jo 29.09.2015 pelatun KAL-matsin yhteydessä - olkapäähän joku tälli. MTV3 ja Timo Kunnari hoitivat tiedottamisen kyseisestä asiasta.

14.10.2015 - MTV3: TPS-veteraani Nummelin loukkaantuneena
"– KalPa-pelissä kai sinne joku tälli tuli. Sen jälkeen alkoi tuntua kipua olkapäästä. Kolme peliä sen jälkeen vielä pelasin, mutta se kipeytyi koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Sitten oli pakko viheltää peli poikki ja jäädä sivuun, Nummelin kertoo MTV Sportille."

Hieman vaikuttaa siltä, että Olli Malmivaara on sitten Petteri Nummelinin stunttina! <tähän sitten vapaavalintainen hymiö> Ehkä se @khufu n käyttämä termi "hätäapupaikkaus" oli sittenkin oikea? Eiköhän siinä ollut taustalla samaten jotain muutakin leveyden ja kotimaisen rutiinin hankkimista pakistoon, mutta voihan tuo Petun mahdollisesti hieman pidemmän sairausloman uhka ollut myös yksi laukaiseva tekijä Malmin hankinnalle?
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Ihan hyvää faktojen kertausta Mr.Foxilta, eipä mullakaan ollut enää tarkkoja muistikuvia siitä missä järjestyksessä Malmin tulon aikoihin asioita tapahtui. Kuten toisessa ketjussa tuli tunnustettua, niin enpä minäkään ihan täysin ymmärrä mikä se strategia oli Malmia haettaessa. Malmivaarassa ja Nummelinissakin on nykykunnossa oikeastaan vain yksi sama ominaisuus pelaajana, ja se on että molempien pelissä on joku suuri puute.
 

Veijari

Jäsen
Eksyinpä Liigan sivuille ja siellä taitaa tuo tepsin saikkutilanne olla huomattavasti enemmän ajan tasalla kuin Seuran omilla kotisivuilla. Kertoo mielestäni aika paljon Seuran mediatiimin työstä.
No mutta, liigan sivujen mukaan sivussa Tukosen lisäksi ovat siis puolustuspäästä Pulli (pelasi jo yhden pelin A:ssa?), Friman, Nummelin ja Forsström. Ihmettelinkin mihin ihmeeseen se Forsstöm on kadonnut rosterista? Aika ohut on pakkitilanne siis tällä hetkellä.
Kyllähän tuonne olisi aivan ehdottomasti saatava leveyttä lisää, koska kaikkea ei voida paikata junnuilla ja Tallenilla loppuu ennen pitkää bensa tai loukkaantuu, jos vetää pitkään noita 26-30min peliaikoja, kuten viime aikoina.
Valitettavasti pelaajaliikenne Tepsistä on ollut vain ulospäin, joten alkaa enemmän ja enemmän näyttämään siltä, että Antsan nahkalompakossa ei ole kuin kuoret jäljellä. Tyhjästä on paha nyhjäistä?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ihan hyvää faktojen kertausta Mr.Foxilta, eipä mullakaan ollut enää tarkkoja muistikuvia siitä missä järjestyksessä Malmin tulon aikoihin asioita tapahtui.
Eksyinpä Liigan sivuille ja siellä taitaa tuo tepsin saikkutilanne olla huomattavasti enemmän ajan tasalla kuin Seuran omilla kotisivuilla. Kertoo mielestäni aika paljon Seuran mediatiimin työstä.
Eilen noita pakistoja selaillessani esille tuli muitakin mielenkiintoisia asioita ja poissaoloja - mutta ennen kaikkea tiedottamisen radiohiljaisuus!

Jotenkin tuntuu siltä, että näitä pitäisi mennä pelaaja kerrallaan läpi, päivä päivältä, metsästää tiedonjyväsiä eri medioista ja rakentaa niistä kokonaiskuva. Yksi tällainen esimerkki voisi olla vaikkapa Miro Keskitalo ja hänen TPS-kautensa 2015-16. SM-liigan sivuilla lukee, että Keskitalo on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua tehden niissä tehot 0+2=2. Kahdeksan laukauksen lisäksi Keskitalo on istunut yhden kahden minuutin rangaistuksen. Ai niin... mutta jossainhan uutisoitiin joku aika sitten, että Keskitalo lähtisi lainalle Hermekseen. Mutta hetkinen... justiinsa hän oli luutimassa CHL-kamppailussa Raumalla TPS:n nutussa! Mitä helvettiä siellä siis tapahtuu? Puolitoista vuotta sitten kun tämän Jokeri-lupauksen kolmevuotinen sopimus julkaistiin, niin oletuksena oli, että jo tällä kaudella pelipaikka pitäisi vakiintua edustusmiehistöstä.

Yritetäänpä kerrata - mietin juttua eilen, mutta en ehtinyt sen enempiä kirjoitella - muistelen siis eilisiä, joten pahoitteluni jo etukäteen, jos teksti on jotenkin pomppivaa tai ei ainakaan sujuvaa!

05.05.2014 - TPS:lle kovia vahvistuksia tulevan kauden joukkueeseen
"Nuorten TPS-lupausten Tarmo Reunasen, 16, ja Elmeri Erosen, 19, lisäksi TPS on tehnyt sopimuksen Miro Keskitalon kanssa. Kolmen vuoden sopimuksella TPS:ään siirtyvä Keskitalo oli Suomen joukkueen puolustuksen kantavia voimia huhtikuussa Suomessa pelatuissa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa."

Sopimuksen ensimmäistä kautta - 2014-15 - en käy sen tarkemmin läpi. Sopimuksen toiselle kaudelle - 2015-16 - eli kuluvalle kaudelle joukkueen yhteinen kesäharjoittelu alkoi heinäkuun paikkeilla. En tiedä varmaksi, mutta olettaisin erään seikan johdosta Keskitalon pelanneen ensimmäiset harjoitusottelunsa A-junnuissa.

31.07.2015 - ILV-A - TPS-A 5- 3
07.08.2015 - TPS-A - ILV-A 3- 3
11.08.2015 - TPS-A - KOK-A 3- 4 VL


Keskitalo ehkä pelasi näissä, ehkä ei - en tiedä! Joka tapauksessa tuo kotiottelu Ilvestä vastaan on pelattu samana päivänä, kun Raumalla oli käynnissä Pitsiturnaus. Keskitalohan ei ollut TPS:n Pitsiturnausrosterissa mukana lainkaan. Pitsiturnaukseen TPS oli ilmoittanut seitsemän puolustajaa, jotka käytännössä pelasivat kaikissa kolmessa matsissa. Ainoastaan Markus Kojo istui toisen ottelun puremassa tuppea (rosterissa, mutta peliaika 00:00), kun hän oli ensimmäisessä matsissa ottanut aamuvalssit Pelicansin Anrei Hakulisen kanssa.

07.08.2015 - Pitsiturnaus 2015: Hanskat tippuivat viidesti
"Markus Kojo ja Anrei Hakulinen avasivat pelin."

Kesän jälkeen Miro Keskitalo veti edustusjoukkueen paidan ensimmäistä kertaa ylleen Tampere Cupissa 14.-15.08.2015. TPS:n kotisivuilla ilmoitetaan Keskitalon olleen mukana molemmissa otteluissa - SM-liigan kokoonpanoista ja tilastoista Keskitalo ei löydy kuin jälkimmäisestä TAP-matsista.

14.08.2015 - TPS: Kokoonpano Tampere Cupin avausotteluun
15.08.2015 - TPS: Kokoonpano Tapparaa vastaan

14.08.2015 - SML: Kokoonpanot TPS-IFK

Noh, yhtä kaikki - Keskitalo oli kuitenkin Tampereen reissulla mukana. Mahdollisesti Keskitalo siirtyi kuitenkin jälleen A-junnujen mukaan. Edessä oli harjoitusottelu Kaarinan Indiansia vastaan...

18.08.2015 - TPS-A - IND 5- 2

Jälleen - mitään takuuta ei ole, että pelasiko Keskitalo kyseisessä ottelussa vai ei. Kuitenkin samanaikaisesti TPS pelasi myös harjoitusottelun KooKoo:ta vastaan sekä aloitti CHL-urakkansa itävaltalaista EHC Linziä vastaan.

18.08.2015 - KOK - TPS 1- 3
20.08.2015 - TPS - LNZ 6- 1


Näissä otteluissa Keskitalo ei ollut mukana, joten olisiko ollut ennemmin kukistamassa Intiaaneja. Seuraavaksi Keskitalolla olikin vuorossa lähtö Venäjälle, jossa TPS-A:lla oli neljä ottelua.

24.08.2015 - Junior Club World Cup 2015
"2015 Junior Club World Cup will kick off on August 24th. The tournament is going to take place in three Sverdlovsk Region towns – Yekaterinburg, Verkhnyaya Pyshma and Nizhny Tagil."

24.08.2015 - TPS-A - DBO-A 4- 3
25.08.2015 - DIF-A - TPS-A 1- 3
27.08.2015 - CHA-A - TPS-A 5- 0
29.08.2015 - HKR-A - TPS-A 5- 3


TPS-A:n kolmen ensimmäisen ottelun pelipaikkana oli Nizhniy Tagil - viimeinen sijoitusottelu pelattiin sitä vastoin Yekaterinburgissa. Tämän sijoitusottelun rosterista ei Keskitalon nimeä enää löydy. Lienee hyvin oletettavaa, että hän on joutunut jättämään leikin kesken kolmannessa ottelussa. Mitään tietojahan tästä ei luonnollisestikaan löydy - seura ei ilmoita eikä tee edes otteluraportteja. Yllätyksekseni en tosin löytänyt mitään otteluraporttia juuri kyseisestä ottelusta (27.08.2015 CHA-A - TPS-A) turnauksen järjestäjänkään kotisivulta. Kaikista muista taisi olla, mutta jostain syystä raportti ja kommentit tuosta ottelusta puuttuvat. Joka tapauksessa Miro Keskitalo ei pelannut turnauksen päätösottelussa.

TPS:n osalta CHL jatkui 03.09.2015 pelatulla kotiottelulla ja TPS-A aloitti SM-liigan runkosarjakautensa heti seuraavana päivänä 04.09.2015. Keskitalo ei ollut mukana kummassakaan rosterissa...

03.09.2015 - TPS - DEG 1- 2 VL
04.09.2015 - IFK-A - TPS-A 4- 2


Näin meni parisen viikkoa: A-SM oli jo alkanut, SM-liigakausi pyörähti käyntiin, Mestis-kausi pyörähti käyntiin... Keskitaloa ei vain näkynyt missään.

17.09.2015 - JA: Rosvoroope - Miro Keskitalo
"Miro Keskitalo on kärsinyt aivotärähdyksestä ja sen jälkioireista. Paluun ajankohta epäselvä, kuten näissä tilanteissa usein on. Tänään hän on kuitenkin saanut jo luvan aloittaa jääharjoittelun, joten sikäli valoa näkyy tunnelissa."

Niinpä... oliko tästä tullut seuran puolelta mitään virallista ilmoitusta?
Jääharjoittelun aloittamisesta kului vielä parisen viikkoa ennen kuin Keskitalo pääsi tositoimiin - 30.09.2015 Jokereiden A-junnuja vastaan - ja heti mentiin melkoisen tiiviillä tahdilla.

30.09.2015 - TPS-A - JOK-A 2- 1
01.10.2015 - TPS - SAI 0- 5
- seiskapakkina, peliaika 00:00
02.10.2015 - TPS-A - JOK-A 5- 3
03.10.2015 - BLU - TPS 1- 4
- seiskapakkina, peliaika 00:00
06.10.2015 - TPS - JYP 4- 1 - CHL - seiskapakkina, peliaika N/A
09.10.2015 - TPS - JYP 1- 4 - seiskapakkina, peliaika 11:47 - Tomas Mojzis, peliaika 07:09 - Olli Malmivaara, TPS-debyytti, peliaika 18:02
10.10.2015 - TPS-A - SAI-A 5- 1
11.10.2015 - PEL-A - TPS-A 3- 4
16.10.2015 - KVA-A - TPS-A 1- 4
17.10.2015 - ÄSS-A - TPS-A 5- 0
23.10.2015 - ILV-A - TPS-A 0- 3
25.10.2015 - LUK-A - TPS-A 2- 0


Tästä eteenpäin Miro Keskitalo siirtyi jälleen "äijien puolelle". TPS:lla oli pienoinen vieraskiertue: 27.10.2015 JYP-TPS ja 28.10.2015 PEL-TPS.

27.10.2015 JYP - TPS 0- 4 - ei pelaavassa kokoonpanossa
28.10.2015 PEL - TPS 1- 0 - seiskapakkina, peliaika 01:57

Jyväskylässä Keskitalo ei ollut mukana pelaavassa kokoonpanossa, mutta oli todennäköisesti varamiehenä koko reissun mukana. Jyväskylän otteluhan muistetaan siitä surullisen kuuluisasta Tukonen-Tuppurainen -tapauksesta. Jatkossa tämä kuitenkin avasi Keskitalolle paikan pelaavaan kokoonpanoon. Kaikessa hiljaisuudessa myös Tadas Kumeliauskas pelasi vielä Jyväskylässä, mutta ei Lahdessa, joten hyökkäyskalustoa jouduttiin rukkaamaan ihan tosissaan. Tämä Lahden otteluhan oli myös se ilta, jolloin Ilkka Pikkarainen teki paluunsa pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Liekö sitten Tukosen loukkaantumisen johdosta Pikkarainen hälytetty jopa Turusta saakka vähän ennenaikaisesti hätiin? Vai olisiko talonmies notkunut Lahdessa jo valmiina? Vai olisiko jalkavammastaan toipuva mies ollut mukana joukkueen bussissa tsempparina? Joka tapauksessa Niklas Friman siirrettiin nelosketjun oikeaksi laitahyökkääjäksi, joten seiskapakille oli tarvetta koodinimellä Miro Keskitalo.

Lahdessa Keskitalo oli siis merkitty seiskapakiksi Niklas Frimanin sijaan, peliaika 01:57. Edellisenä iltana Frimanin peliaika seiskapakkina oli 11:49. Jyväskylässä Friman ei tehnyt tehoja, mutta otti yhden kahden minuutin rangaistuksen ja laukoi kahdesti kohti maalia. Seuraavana päivänä Lahdessa Keskitalo veti täysin kiikareilla: ei tehoja, ei rangaistuksia, ei laukauksia. Lahdessa Frimanin lukemat hyökkääjänä, peliaika 10:09 - kiikaritehot, ei rangaistuksia, yksi laukaus. Seuraavassa BLU-ottelussa 31.10.2015 Friman jatkoi edelleen laitahyökkääjänä, mutta Petteri Nummelin teki paluun olkapäävammansa jälkeen. Tämä koitui jälleen Keskitalon kohtaloksi - Jani Forsström tippui seiskapakiksi ja Keskitalo pop corn -osastolle.

31.10.2015 TPS - BLU 1- 2 JA - Miro Keskitalo rotaatiossa
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Edessä oli marraskuun maajoukkuetauko, jonka aikana TPS tiputti norjalaisen Storhamar IL:n CHL:sta.

03.11.2015 TPS - SIL 4- 3
10.11.2015 SIL - TPS 1- 2


Vaikka Olli Malmivaara oli näissä otteluissa edustuskelvoton, niin Keskitalo ei joukkueeseen mahtunut. Petteri Nummelin oli jälleen pelikuntoinen ja Niklas Friman vapautettiin laitahyökkääjän tontilta puolustustehtäviin. Kauaa ei Keskitalo kuitenkaan joutunut pop corneja mutustelemaan, sillä TPS:n ollessa Norjassa uutisoitiin Suomessa Miro Keskitalon siirtymisestä Kokkolan Hermeksen riveihin. Ensimmäinen matsi uudessa joukkueessa oli jo seuraavana päivänä...

10.11.2015 - TPS: Miro Keskitalo lainalle Kokkolaan
"Viime kevään A-nuorten Suomen mestari Miro Keskitalo siirtyy lainalle Mestikseen Kokkolan Hermekseen. Keskitalo on alkukauden aikana pelannut neljässä Liiga-ottelussa sekä A:n SM-liigassa 8 ottelua tehoin 0+4."

11.11.2015 - HOK - HER 4- 2
13.11.2015 - HER - JUK 1- 4
14.11.2015 - JYA - HER 6- 3
20.11.2015 - HER - JKP 3- 4
21.11.2015 - JKP - HER 2- 3
25.11.2015 - HER - PLT 3- 2
28.11.2015 - HER - KVA 8- 1


Keskitalon Kokkola-lainan aikana tapahtui Turussakin puolustajarintamalla. Marraskuun maajoukkuetauon jälkeen Tomas Mojzis pelasi vielä yhden ottelun 12.11.2015. Peliaikaa tuli 18:06, jona aikana Mojzis sai aikaan kaksi laukausta maalia kohti. Mahdollisesti Mojzisin ei ollut tarkoitus pelata tässäkään ottelussa, mutta Jani Forsström ei ollut ottelun kokoonpanossa. Liekö hänellä sitten ollut jotain flunssaa tai oikeata pikkuvammaa? Ilmoitusta seuran taholta Forsströmin poissaolosta ei kuitenkaan tullut. Seuraavasta ottelusta 17.11.2015 Mojzis oli poissa eikä seura katsonut aiheelliseksi informoida kannattajiaan tästä - 18.11.2015 kokoonpanojen yhteydessä ilmoitettiin Mojzisilla olevan jotain "pikkuvammaa".

18.11.2015 - TPS: Kokoonpano illan Ässät-otteluun
"Kokoonpano on tänään tismalleen sama, kuin eilisessä Ilves-ottelussa. Tomas Mojzis on sivussa pienen vamman vuoksi muutaman päivän."

Tämä ÄSS-ottelu oli jälleen yhdelle TPS-pelaajalle kohtalokas: Niklas Friman joutui leikkauspöydälle.

20.11.2015 - Friman ja Kumeliauskas sivussa
"Niklas Frimanin saama ylävartalovamma vaatii leikkaushoitoa. Hänet leikataan maanantaina ja poissaolon pituus määritellään leikkauksen jälkeen. Myös Tomas Mojzis on poissa kokoonpanosta pienen vamman vuoksi. Viikonloppun otteluihin edustusjoukkueen kokoonpanoon nousevat A-nuorista Matias Pulli - - -"

Matias Pullin TPS-komennus kesti neljä ottelua...

21.11.2015 - KOK - TPS 3- 0 - Matias Pulli seiskapakkina, peliaika 01:07
22.11.2015 - TPS - LUK 3- 1 - Matias Pulli seiskapakkina, peliaika 00:00
25.11.2015 - TPS - KÄR 1- 0 - Matias Pulli seiskapakkina, peliaika 00:00
27.11.2015 - TPS - PEL 1- 2 - Matias Pulli, peliaika 11:07

TPS-PEL -matsiin Petteri Nummelin ilmoitettiin vielä päivällä pelaavaan kokoonpanoon ja Matias Pulli seiskapakiksi. Lopputulos oli kuitenkin Petun huilivuoro, Pulli kakkospariin ja pikahälytyksellä Martin Berger seiskapakiksi, peliaika 00:00. Samaisessa PEL-matsissa Henrik Tallinder viimeisteli itselleen maineen "Nyytinmurtajana" - maineen hintana oli tosin yhden ottelun pelikielto. Seuraavana päivänä 28.11.2015 Matias Pulli meni pelaamaan TPS-A:n ottelua kohtalokkain seurauksin...

28.11.2015 - TPS-A - BLU-A 4- 3

28.11.2015 - JA: Silencie - Matias Pulli
"Matias Pulli loukkaantui a-nuorten pelissä (en nähnyt tilannetta). Ei pelannut ekan erän jälkeen."

Eli tässä vaiheessa tärkeä CHL-ottelu on tulossa kahden päivän päästä (01.12.2015) ja TPS:lla oli seuraavanlainen puolustajatilanne:
- Niklas Friman (ylävartalovamma)
- Miro Keskitalo (laina: Hermes)
- Markus Kojo (laina: SaPKo)
- Olli Malmivaara (edustuskelvoton CHL-ottelussa)
- Tomas Mojzis ("pikkuvammaa")
- Petteri Nummelin (syy: epäselvä)
- Matias Pulli (A-juniorit, loukkaantunut)
- Henrik Tallinder (pelikielto seuraavassa SML-ottelussa)

Jos nimesi olisi Antero Niittymäki ja palkanmaksajasi HC TPS Turku Oy - kenelle soittaisit?

01.12.2015 - TPS - LUK 3- 3 - CHL - Miro Keskitalo kolmosparissa Harri Tikkasen kanssa, peliaika N/A
02.12.2015 - TPS - SAI 3- 4 - Miro Keskitalo kolmosparissa Harri Tikkasen kanssa, peliaika 21:38
05.12.2015 - SPO - TPS 2- 4 - Miro Keskitalo kakkosparissa Harri Tikkasen kanssa, peliaika 17:36
08.12.2015 - LUK - TPS 2- 1 - CHL - Miro Keskitalo kakkosparissa Harri Tikkasen kanssa, peliaika N/A
10.12.2015 - IFK - TPS 5- 2 - Miro Keskitalo kakkosparissa Olli Malmivaaran kanssa, peliaika 15:40

Muitakin asioita tapahtui tämän puolentoista viikon aikana. Ensinnäkin Jani Forsström liittyi ylläolevaan listaan 02.12.2015 pelatun SAI-matsin jälkeen. Tässä loukkaantumistilanteessa Forsström on missannut jo kolme ottelua (05.12.2015 SPO-TPS, 08.12.2015 LUK-TPS - CHL ja 10.12.2015 IFK-TPS). Tästä huolimatta toimisto ei ole päättänyt informoida meitä kannattajia Forsströmin tilanteesta.

Tomas Mojzisin "pikkuvammasta" sitä vastoin saatiin oikein oma uutisensa - Mojzis kärsi tästä kyseisestä "day-to-day pikkuvammasta" kaikkiaan 20 vuorokautta + sen yhden vuorokauden, jolloin TPS-toimisto ei päättänyt informoida meitä poissaolon syistä.

08.12.2015 - Tomas Mojzis ei jatka HC TPS:ssä
"HC TPS on purkanut sopimuksen puolustaja Tomas Mojzisin kanssa."

Vaikka tiedotus ei olekaan toiminut, niin Antero Niittymäki lienee tehnyt työtehtävänsä - ainakin hän on osannut soittaa Markus Kojolle Savonlinnaan. Kojo tuli jälleen TPS-vahvuuteen tuohon jälkimmäiseen CHL-kamppailuun Lukkoa vastaan ja jatkoi myös IFK-otteluun. Helsingistä Kojo tosin lähti todennäköisesti eri kulkuvälineellä kuin muu TPS:n porukka. Kojo on urakoinut joulukuussa seuraavasti:

02.12.2015 - SPK - JKP 2- 3 JA
05.12.2015 - SPK - KEU 6- 2
08.12.2015 - LUK - TPS 2- 1 - CHL
10.12.2015 - IFK - TPS 5- 2
11.12.2015 - SPK - HOK 1- 3
12.12.2015 - KVA - SPK 2- 3 VL


Kyllä se hieman siltä näyttää, että nämä TPS:n rotaatiopakit taitavat tehdä jotain muutakin kuin syödä pop cornia Turkuhallin lehtereillä!
 
Viimeksi muokattu:

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä herää samalla myös kysymys, että missä on turkulaiset urheilutoimittajat? Eikös se ole toimittajan tehtävä kysyä yleisöä kiinnostavia kysymyksiä seuran edustajilta. Vai eikö haastattelupyyntöihin vastata kun voitettujen otteluiden jälkeen ja silloinkin haastateltavaksi saadaan 4 min pelannut junnu?

Ulkopaikkakuntalaisena ei tule seurattua turun medioita sen enempää, että onko sielä edes pyritty kyselemään Fosströmin tilanteesta? Vai uutisoidaanko vaan tyytyväisenä rouva Pikkaraisen joulureseptejä.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tämä Keskitalon pelipaikan pohdinta Foxilta ei nyt lapaan tainnut elokuun osalta mennä. 7.8. Keskitalo ei pelannut A:ssa ja se olisi selvinnyt avaamalla tuo junnuille omistettu ketju. Toisaalta myöskään 18.8. Ei pelannut A:ssa vaan oli merkittynä edustuksen kokoonpanoon nelosen laituriksi. Noin muuten siellä oli Mirolla pientä vammaa, kun ilmeisesti Venäjällä napsahti kalloon sen verran, että aivot tärähti.

Forsström blokkasi laukauksen tuossa SaiPaa vastaan ja sen jälkeen piteli tuskaisen näköisenä kättään penkillä. Taisi kuitenkin pelata pelin loppuun, mutta sen jälkeen ei ole näkynyt. Uskaltaisin veikata ylävartalovammaa.
 
Viimeksi muokattu:

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuossa nyt olisi kettuherralla vähän korjattavaa esimerksi Jyväskylän ottet
Tämä Keskitalon pelipaikan pohdinta Foxilta ei nyt lapaan tainnut elokuun osalta mennä. 7.8. Keskitalo ei pelannut A:ssa ja se olisi selvinnyt avaamalla tuo junnuille omistettu ketju. Toisaalta myöskään 18.8. Ei pelannut A:ssa vaan oli merkittynä edustuksen kokoonpanoon nelosen laituriksi. Noin muuten siellä oli Mirolla pientä vammaa, kun ilmeisesti Venäjällä napsahti kallon sen verran, että aivot tärähti.

Forsström blokkasi laukauksen tuossa SaiPaa vastaan ja sen jälkeen piteli tuskaisen näköisenä kättään penkillä. Taisi kuitenkin pelata pelin loppuun, mutta sen jälkeen ei ole näkynyt. Uskaltaisin veikata ylävartalovammaa.

Joo, ei ihan lapaan menny, Niklas Friman pelas Jyväskylässä hyökkäääjänä Tukosen loukkaannuttua. Lisäksi Frimanin solisluu murtui harjoituksissa ei Ässät-ottelussa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kyllähän Nummelin alkaa olla vain rasite joukkueelle. Taitaa pelata niin paljon kuin haluaa, vaikka pelaa kuinka huonosti. Hitaita ja vääriä päätöksiä tahi sitten vaan seisoo ja möllöttää.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Mikä hitto tää Kojon tempaus oli kolmannessa erässä? Vastustajan kultakuuppa tuli alle 5 metrin päähän meidän maalivahdista ja kääntyi pois niin sitä piti vetää sen takia turpaan? Ei mitään järkeä tässä tempauksessa.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Mikä hitto tää Kojon tempaus oli kolmannessa erässä? Vastustajan kultakuuppa tuli alle 5 metrin päähän meidän maalivahdista ja kääntyi pois niin sitä piti vetää sen takia turpaan? Ei mitään järkeä tässä tempauksessa.

Tuolla tappeluketjussa tuota pohdittu, mutta luulen Kojon ajatellen kultakuuppa kultakuupasta ja kävi siksi päälle. Hölmö temppu, mutta nuorella kundilla sattaa olla tunteet aika pinnassa tuollaisessa pelissä. Toivottavasti oppii ja jättää nämä pois tulevaisudessa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tilapäisapuna varmasti menettelee, mutta toivottavasti siihen sitten myös jääkin Riikolan työpanos Tepsiä kohtaan. Sellainen 2000-luvun Mikko Pukka jos nyt pitäisi kuvata lyhyesti pelitaitoja. No, mutta ehkä tässä ei ole syytä olla liian ronkeli, kun katselee tuota meidän pakistoa.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Riikola ei ole SaiPassa viime aikoina liikaa peliaikaa vissiin saanut. Ihan hyvä, että pysyy pelituntuma. Mitä lähemmäs kevättä mennään, sitä enemmän varmasti rotaatiota tarvitaan puolustuksessakin. Toivottavasti nyt tepsissä onnistuu pitämään tonttinsa. Kun ei kuitenkaan pelaa meitä vastaan. :)
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Ihan neverhöörd jätkä. Tutkalla olevat palstaveljet voinevat kertoa onko tässä lainassa mitään tolkkua?

edit: Eiku kolmen pelin, eli yhden viikon laina, eli ihan sama.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
"SaiPan puolustaja Simo-Pekka Riikola siirtyy viikon lainalle Turun Palloseuran riveihin. Hän pelaa TPS-paidassa yhteensä kolmessa ottelussa."

Erikoista settiä, ellei Petu ole taas rikki tms.
Ihan neverhöörd jätkä. Tutkalla olevat palstaveljet voinevat kertoa onko tässä lainassa mitään tolkkua?
Kyllähän Antsa ihan kartalla tuntuu olevan! Lukko-matsiin ei ihan ehtinyt, mutta onhan tämä nyt aivan selvä paikko.

03.01.2016 - Liiga määrää Markus Kojon pelikieltoon
"Kojo on pelikiellossa TPS:n kolmessa seuraavassa ottelussa 3.1.2016 Lukko-TPS, 5.1.2016 KalPa-TPS, 8.1.2016 TPS-KalPa."

04.01.2016 - Simo-Pekka Riikola lainalle Turun Palloseuraan
"SaiPan puolustaja Simo-Pekka Riikola siirtyy viikon lainalle Turun Palloseuran riveihin. Hän pelaa TPS-paidassa yhteensä kolmessa ottelussa. 23-vuotias Riikola pelaa heti tiistaina 5.1. vierasottelussa KalPaa vastaan. Lisäksi hän pelaa perjantaina TPS–KalPa-kotiottelussa sekä lauantaina Espoossa Bluesia vastaan."

Eli Simo-Pekka Riikola on Kojon paikkaajana KalPa-matseissa ja sitten lauantaina TPS:n bussilla kohti Lappeenrantaa, pysähdys Espoossa, matsi ja loppumatka omin kyydein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös