TPS - preseason games 2008!

  • 74 009
  • 319

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tietääkö kukaan, saako tuonne Paimioon vielä varmasti lipun.. Ei viittis lähtee huvikseen pyöräileen Tampereelta Paimioon, jos ei saa lippua.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
TPS 0 - 4 Djurgårdens IF

11:11 DIF 0-5; 21 Andreas Engqvist (14 Dick Axelsson, 15 Oscar Eklund)

Toista erää siis mennään...

Ykköseen!!
01:49 TPS 1-6; 15 Tommi Laine (17 Tomas Sinisalo, 34 Tuomas Suominen)
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Maalit omiin ei niin yllätä mutta nolla tehtyä kiristää suunnattomasti. Kyllä pari pitäisi saada aikaan...

EDIT. Teurastusmarginaali häämöttää...0-6
 
Viimeksi muokattu:

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aikas hävyttömät on numerot.

Hyvä että ottavat turhat luulot hyvissä ajoin pois. Engrenille harmillinen aloitus mustavalkoisissa. Mahtaako olla maalilla loppuun asti.

Näitä tuli viime kaudella aina silloin tällöin, toivottavasti liigassa selvitään ilman murskatappioita, on niin raskaita henkisesti, ainakin kannattajille :)
 
Näitä tuli viime kaudella aina silloin tällöin, toivottavasti liigassa selvitään ilman murskatappioita, on niin raskaita henkisesti, ainakin kannattajille :)

Ei se marginaali, vaan se tapa millä se syntyy. Joukkue jää fyysisesti täysin alakynteen ja kahden miehen karvauksella ajetaan pakisto paniikkiin ja luistellaan nippu kumoon. Valmentaja ei pysty rikkomaan apatiaa ja vajotaan yhä alemmas tekemättä mitään. Numerot eivät ole Engrenin syytä; toki olisi voinut jonkun torjuakin.
 
Viimeksi muokattu:

Unknown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames, Habs
Matsi on alkanut ja Vahalle tänään sitten maali!

Tämä sentään tapahtu, muuten vähä surullist katottavaa mut harkkapelei nää vaan on.

Eloranta sentää siäl jo ottanu 3 jäähyy.
-------

Joo 2-6 se päätty. Ei herunu NT-tähtii tepsiläisil. No kyl viäl ollaan hyvis asetelmis NT:s. Tiistain HIFK nurin.

E: Siis torstain.
 
Viimeksi muokattu:

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Djurgården luisteli Tepsin nurin ja Engren jäi aika yksin. Olisi tottakai voinut koittaa ottaa noita maaleja kiinnikin, mutta jotenkin se arasteli tilanteissa. Laineen maali on pomppuhuitasu, ja Vaha ohjasi vissiin oikein mailalle Kiprun rannarin maaliin.

Kontrasti joukkueiden liikkeen välillä oli aika huima, ja se jonkin verran huolestuttaa.

Niin ja sitten lampaanperseet TPS:lle että Frölundapelissä kuulutettiin Paimion peli loppuunmyydyksi. Halliin olisi mahtunut vaikka hyrymykket lisää porukkaa. Kuinkakohan moni jätti tuon kuulutuksen takia tulematta?
 

Kostaja#2

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hiki-Hockey. Sympatiat Rauman Lukolle.
Muutamia mieleen jääneitä juttuja Paimion pelistä:
- Tepsiltä ajoittaisia pirteitä suorituksia, kokonaisuus oli kyllä vielä aika ruosteessa.
- Tepsin maalille luisteltiin helposti kiekon kanssa varsinkin toisessa erässä.
- Näin uudet hyökkääjämme ensi kertaa TPS-paidassa ja varsinkin Venäläinen taisteli hyvin vaikka maaleja ei tullutkaan. Elorantakin oli asenteella mukana kuten aina.
- Tepsin yritys oli ihan hyvää luokkaa mutta tulosta ei oikein tullut.
- Erkinjuntista saattaa kauden mittaan syntyä vielä iso nimi, ainakin kaveri tulee hankkimaan vastustajalle lukuisia jäähyjä kun pakeilla ei lailliset keinot riitä miehen pysäyttämiseen.
- Vaikka turpiin tuli niin kiva oli katsoa kiekkoa ensi kertaa taas sitten viime kauden.
- Kentän ylivoimaisesti vihaisin mies oli Djurgårdenin Anger
 
Viimeksi muokattu:

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Aki Bergiä on pelottavaa katsella kiekon kanssa... Kiekottomana todella hyvä eikä päästä vastustajaa ohi mutta kiekollisena ei tunnu oikein tietävän mitä tehdä (varsinkin omassa päädyssä) ja tekee usein epämääräisiä toivotaan toivotaan-syöttöroiskaisuja keskialueelle.

Engreniltä puuttui itseluottamus eikä pelinlukukaan ollut kovin hyvää. Ei oikein tuntunut aavistavan esimerkiksi suoraan syötöistä-vetoja, joissa oli ihan pihalla.

Konttinen on edelleen surkea. Sijoittuminen omituista eikä ota miestä kunnolla kiinni vaan yrittää roikkua perässä

Erkinjuntilta voi odottaa enemmän kuin viimekaudella. JO silloin todisti kiekolliset taidot ja tämän päivän pelissä esitti hyvin fyysistä puoltaan.
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli aika odotettavaa että tämä kyseinen ruotsalaisseura tulee päälle lujaa, kun alla taisi olla kaksi tappiota. Psykologisesti heille hyvä paikka painaa päälle, ja tepsillä pari makoisaa päänahkaa alla, ja uusi mies taas maalilla, joten oddsit ehkä oli tappioon.
Mutta numerot pahat, ja raporttien mukaan kehnolla pelillä ansaitut. Vaikkakaan 80 torjuntaprosenttina ei ole voittavan maalivahdin jälkeä.

Olisko järkevää todella pyrkiä näissä harkkapeleissä jatkossa sen ykkösvahdin etsintään, ja peluutukseen?
Ruletista sai tarpeekseen jo viime vuonna...
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Oli aika odotettavaa että tämä kyseinen ruotsalaisseura tulee päälle lujaa, kun alla taisi olla kaksi tappiota.

Niin yleensähän tämä on kaikille muille päivän selvää paitsi pelaajille ja valmennukselle. Ei oltu valmistauduttu tms. Ja sitten se "vatsat täynnä kahdesta voitosta"- selitys.
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paimion ottelusta

Erät
1. Erässä Tepsi oli vihdoinkin hereillä heti alusta lähtien ja vasta erän loppu puolella Eläintarha sai maalin. Hylkäsikö tuomari Ojala selvän TPS maalin jonka Filppula laittoi sisään?

2. Erä olikin sitten painajaisuni. Jo ensimmäinen maali meni helpohkosti Engrenin taakse ja seuraava oli ihan oma moka. Sinänsä hyvää pelirohkeutta, kun uskaltaa seikkailla maalin takana kiekkoa pelaamassa.

3. Erä oli taas Tepsin. Hienoa oli, että joukkue jaksoi vielä taistella viimeisessä erässä ja teki kaksi hienoa maalia. Jälleen kaksi uutta maalintekijää: Tommi Laine ja Ville Vahalahti.

Yleisesti
Jotenkin kurja peli oli. Tepsi jopa hallitsi, mutta törmäsi Eläintarhan loistavaan maalivahtiin. Kaveri tuntui ottavan varmasti kaikki laukaukset kiinni, eikä TPS pystynyt nyt laittamaan maalivahtia epätasapainoon niin tehokkaasti kuin viimepelissä. Ruotsalaiset myös puolustivat aika hienosti ja katkoivat tehokkaasti poikittaissyöttö yritykset.

Pelaajat
Ykkösessä EJ pääsi nyt paremmin esille, vaikkakin paras suoritus nähtiinkin alivoimalla. EJ pujoitteli maalivahdin kanssa nokikkain ja Eläintarhan puolustus joutui rikkomaan. Olisi voinut rangaistuslaukauksenkin antaa mielestäni, mutta tilanteesta tuli vain jäähy. Ville teki ensimmäisen maalinsa, jonka kyllä ansaitsi. Hannus ei nyt saanut oikein kunnon laukauksia tai paikkoja aikaiseksi. Kiprulta vahva peli ja hieno syöttö Vahalahden maaliin.

Kulin paluu oli vahva, vaikka tilasto merkinnät tulivatkin jäähyistä. Jos Kuli oikeasti on palannut jäälle vasta torstaina, niin ei se otteissa paljoa näkynyt. Todella aktiivista peliä, halusi kiekkoa, teki hyviä ratkaisuja ja jopa taklaili. Ei ikä näyttänyt painavan ollenkaan ja jaksoi hyvin pelata kaikki kolme erää. Konttinen pelasi myös kelpo pelin ja antoi upean syötön omalta alueelta Vahalahden läpiajoon, josta Ville ei kuitenkaan saaanut maalia.

Suominen on tämän kentän ykkönen. Vaikka hienoa, että Tommi Laine sai nyt maalin. Haloselta myös hyvä peli. Santaselta hieno heittäytyminen 2-1 tilanteessa.

Nelonen olikin sitten jonkin verran pulassa.

Pelaajat kolmen pelin perusteella
A-ryhmä - ykkös- ja kakkoskentän pelaajia koko kauden
Filppula, Vahalahti, Venäläinen
Berg, Kipru
Salak

B-ryhmä - kolmekymmentä pistettä ja yli haussa (Ei pakeille tai molarille)
Hannus, AUK, EJ, Suominen - Hannuksen harjoitus pitäisi olla pelkkiä laukauksia, kunnes ne alkavat upota. Mitään yleispelaajaa kaverista on turha yrittää tehdä.
Santanen, Halonen, Norlund, Konttinen
Kuokkanen

C-ryhmä - yritystä löytyy
Hattunen, Reivonen, Kolu.

D-ryhmä - Ei kokoonpanossa kaikissa peleissä
Sinisalo, Laine
Engren - ei liiga tason maalivahti.

Kulin jätän vielä arvostelematta, mutta A-ryhmä on aika lähellä.
 
Nyt kun harjoitusottelujen ja -turnausten aika on kuumimillaan, pyydämme ystävällisesti käymään keskustelut näistä Otteluketjufoorumilla. Turnauksille voitte halutessanne avata oman ketjun, jossa voitte käydä ennakkospekulaatiot ja jälkipelit. Näihin ketjuihin emme halua ottelunaikaista live-seurantaa. Jos koette tarpeelliseksi, voitte avata live-seurantaketjuja pelipäivittäin.

Moderaattorit
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tänään jatkuvat Nordicin matsit HIFKta vastaan Turussa. Saapa nähdä miten kokoonpanot ovat eläneet edellisistä matseista. Tepsin kotisivujen ennakossa luvataan muutamalle "uudelle" nuorelle tänään näytönpaikka kokoonpanosta. Maalilla pelaa toivottavasti Salak. HIFK ei ole pelannut hääppöisesti omissa matseissaan. Se on tehnyt vain kaksi maalia kolmessa pelaamassaan ottelussa ja voittanut vain avauskoitoksensa Djurgårdenia vastaan ( TPS tosin hävisi DIF:lle 2-6 ). Turkuhalliin saattaa tänään eksyä jopa hieman enemmän yleisöä jos HIFK sytyttää normaalisti. Menisikö se pari/kolme tuhatta rikki ? Liveseuranta turnauksen kotisivuilta ja kommentoinnit pelin aikana otteluketjufoorumilla.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös