TPS - preseason games 2008!

  • 73 962
  • 319

Jeppez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rockets, FC Barcelona
Hyökkäypäässä Aki oli hyvä, mutta kyllä toisessa päässä on petrattavaa. Ensimmäinen Färjestadin maali syntyi Bergin sokkoheitoista keskelle. Ja tiukkaa teki pysyä perässä liukkaiden Färjestadin hyökkääjien perässä.

Kovia minuutteja Kiprun kanssa pelasivat.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Torjui hyvin vai.

Kattelin töissä kun ilmestyi kolmannen erän alkuun kaksi maalia parin minuutin välein. Todella tasalaatuista torjuntatyötä, ajattelin tuolloin, ja jaoin jo ykköspaikan Salakille. Tuollaiset romahdukset voi viedä pisteet, kun johtoasema annetaan pois.

Niin, jääkiekossahan maali on aina maalivahdin vika? Tänään tuli 42 vetoa Kuokkaa kohti, ja kolme meni sisään, kaksi ylivoimalla. Kyllä siitä sen voi päätellä, ettei Kuokka ihan surkeasti ole pelannut. Eri asia on sitten ovatko kiekot pomppineet ym.

Turnaus on joka tapauksessa alkanut koko joukkueelta hienosti.
 

Jeppez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rockets, FC Barcelona
Kuokkanen ei maaleille voinut mitään.

Ensimmäinen maali syntyi Bergin harhasyötöstä p-pisteiden välistä. Toisessa maalissa Laatikainen antoi jäätävän syötän takatolpalle, josta kaveri pääsi laittamaan tyhjiin. Kolmannessa maalissa pakki veti viivalta maalille ja taisi pomppia hyökkääjän polvarin kautta maaliin.

Kokonaisuutena hyvä matsi Kuokkaselta.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Färjestad oli huomattavasti laadukkaampi vastus kuin Frölunda. Aika sekavaa tuo oli pääosin, tiedä sitten johtuiko pienestä kaukalosta.

Ranskalaisia:

-Kuokkanen OK, pari näyttävää koppia.
-Santanen kokonaisuutena ehkä jopa paras pakki. Todella varma kiekollisesti, eikä mikään Konttinen fysiikaltaan vaikka niin peloteltiin. Jokerikortti tulevalle kaudelle?
-Sinisalo sai jo kiekon tolppaan!
-Akin mokasta Färjestad teki ensimmäisen, avaussyöttö paineettomassa tilassa sokkona hurrille joka teki
-Hantta huusi "Antti Perkele" raivoissaan kun Halonen vähän väänsi kolmannen erän lopussa Wallinin kanssa. En ymmärrä miksi.
-Vittasmäki oli myös OK, Lieskivi ei ole tainnut päästä ollenkaan jäälle.
-Kiprun maali jäätävä flegu ranne yläpesään
-Miten riittää peliaikaa junnuille kun Johnson ja Eloranta vielä varastossa? Reivonen on ihan selkeästi pelipaikkansa ansainnut, kuten Hattunenkin. Nelosketjusta taitavat vaan itsensä löytää...
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Loimaan pelistä jäi mieleen

- Kipru laukaisi pelissä kaksi kertaa ja teki rankkariskabasta kassin
- Berg ei taklannut mutta nojaili...ja yltyi jopa hyökkäykseen ajoittain. Pienessä kaukalossa näytti nopealta.
- Kuokkanen pelasi hyvän matsin. Pomputteli kerran mutta tästä ei seurannut pahempaa.
- Venäläinen pelasi hyvän pelin ja teki komean maalin rankkarilla.
- Hannus oli näkymätön.
- Nordlund oli yllättävän liikkuva ja syötti ainakin yhden maalin.
- Filppulan jalka liikkui kiitettävästi ja omaa selvästi potentiaalia enemmän kun siirrytään isompaan kaukaloon.
- Vahalla samaa neppaamista kuin ennekin mutta yksi vakio kikka onnistui näyttävästi.
- Virta valmensi ajoittain hyvinkin äänekkäästi. Vastustajan koutsi oli hiljaa.
- Puolustuksessa ollaan ajoittain kusessa. Tämä ei ole kuitenkaan vierasta.

Voitto tuli eli hyvä näin.

Pääasiassa samat. Berg teki isoja virheitä omassa päässä. Hantta herätti hilpeyttä huutamalla (Kaskisen kanssa ilmeisesti) kovaan ääneen Halosta pois kähisemästä Wallinin kanssa. Toivottavasti tällainen ei tule tavaksi...Vaha mäjäytti muutaman kerran kunnon pomminkin. Laine ja Sinisalo ovat aivan turhia äijiä, yhteen pakkiin voisi hyvin vaihtaa. Venäläisen esitys itselleni positiivisin. Hattusesta ei oikein saanut kuvaa, lopussa ei enää pelannut. Nordlundin syöttö AUK:lle toki hieno mutta pääsi katsomaan läheltä myös vastustajan maaleja. Puolustuksessa riittää kovasti töitä mikä ei ole suuri yllätys; Konttinen ei puolustamista osaa lainkaan. Ei vielä järin valmista peliä mikä tässä vaiheessa kautta ei ole yllätys. Vilpoista oli mikä oli kyllä tiedossa, "kotihalli" nääs. Ja korvat kaikuvat vieläkin, oli äänentoistossa ja kuuluttajan äänenkäytössä pientä säätämisen varaa.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotain satunnaisia kommentteja pelistä:

Ensimmäisen erän alkupuolisko oli täyttä fiaskoa Tepsiltä. Suuria vaikeuksia saada peliä edes keskialueelle. Ilmeisesti edellisessä pelissä samanlaista hommaa?

Toisessa erässä petrattiin ja luisteluvoima lisääntyi silmin nähden. Kiekko pyöri hyvin vastustajan päässä ja tilanteida rakennettiin.

Kolmas erä meni mielestäni aika 50-50. Ehkä vähän sekavaksi meni.

Pelaajista täytyy nostaa esiin jälleen Nordlund. Raumalaisten mukaan ei fyysinen, mutta kyllä prkl haki kontaktia vastustajaan lähes joka tilanteessa. Ja vaikka ei aina pommi osunutkaan täydellisesti, niin mies ei luovuttanut. Pelaaja, jolla on asennetta, hienoa!

Vähän ehkä pisti silmään tuo Bergin puolustuspään virheet, mutta hän kuittasi ne tekemällä hienon maalin. Kiprulta perusvarmaa peliä, ei moitetta. Hannus ja Vahalahti jotenkin näkymättömiä.

EDIT: Rankkareiden videot voin pistellä jakeluun, jos sattuu jotain kiinnostamaan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Eloranta oli katsomossa ja kirmasi poikansa? kanssa lujaa vauhtia kahvilaan...
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
-Hantta huusi "Antti Perkele" raivoissaan kun Halonen vähän väänsi kolmannen erän lopussa Wallinin kanssa. En ymmärrä miksi.

Kautta Jukka Koivun, kansitakkien ja Heikki Leimen. Hantta prkl, where's your balls? Juuri ei näin, jos näin kävi?

Kuokkasen 42 torjuntaa lämmittää mieltä. Maalivahtipeli on edelleen iso kysymysmerkki TPS:n menestyksessä. Molari on kuitenkin puoli joukkuetta yleensä. Kaikki näyttää muuten hyvältä.
 
Kautta Jukka Koivun, kansitakkien ja Heikki Leimen. Hantta prkl, where's your balls? Juuri ei näin, jos näin kävi?

Hantta taisi pelätä, että vain Halonen boksitetaan yksinään ja TPS oli muutenkin hiukan pulassa siinä vaiheessa. Tai saa OTR:n seuraavaan peliin, kun pakisto on kapea. Ehkä me yritetään päästä finaaliin tai jotain (sen kun näkisi). Eipä silti, ei ollut mikään peliliike...
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Loimaan "pikku kaukalo" peli

Oma raportti hieman myöhässä, kun piti käydä juhlimassa jälleen tullutta voittoa. Tekosyy on aina tekosyy, eikö. Ja itse peliin.

Erät
1. Erä toisinto viimepelistä. Tepsi aivan helisemässä. Kipru otti pelin viivyttämisestä jäähyn ja Akin luokattomasta purku yrityksestä kiekko meni Ruotsalaisille, jotka tekivät maalin. Peli oli todella nopeatempoista ja Tepsi ei ilmi selvästi ollut siihen oikein valmis.

2. Erä olikin sitten paras erä tällä kaudella Tepsin osalta. Erän alkuun tuli heti ylivoima. Filppulan voittamasta hyökkäyspään aloituksesta kiekko meni Venäläiselle ja Akille, jotka pari kertaa siirsivät kiekko keskenään ja levittivät. Sitten se tapahtui, juuri se mistä olen itsekin maninnut: Venäläinen syötti viivaa pitkin Akille, joka veti SUORAAN SYÖTÖSTÄ lämärin taka-alanurkkaan. Uskomatontonta mutta totta! Tässä ei mennyt kuin muutama sekuntti ylivoimaa ja kuuluttajallakin piti kiirettä. Tästä maalista ei mennyt kauaakaan, kun pitkän peruuttelun päätteeksi Santanen lähti viilettämään omasta päästä. Sitten tuli "liian monta syöttöä", tyyliin klip, klap, klop ja kiekko oli ruotsalaisten häkissä taas. Maalivahti oli pelattu täysin pihalle hienolla syöttelyllä ja AUK siirsi kiekon siis tyhjiin. Hieman tämän jälkeen, kolmas Tepsin maali oli jo todella lähellä. Jälleen Venäläisen siniviivaa pitkin menneestä syötöstä, joka tällä kertaa oli pyörivä ja vempuuttava kiekko, Akin lämäri lähti suoraan syötöstä ja kilahti taka tolppaan. Jos Aki jatkaa näitä, niin unohdetaan allekirjoittaneen kommentit epätarkasta laukauksesta. Muutenkin parasta erässä oli Tepsin hyvä liike ja tuo suoraan syötöistä laukominen. Niitä tilanteita tuli useita, yksi Villelle boxin sisälle, josta nyt ei kuitenkaan maalia tullut.

3. Erä. Sysimusta alku johon Tepsi otti jäähyn, josta Ruotsalaiset rankaisivat nopeasti. Sitten tuli vielä toinen perään tasakentällisin. Molemmilla kerroilla pakkiparina Kipru ja Norlund. Kipru siis osallisena jokaiseen Hurrien maaliin. Kuin tuurinkautta, Ruotsalaismaalivahdin ja oman puolustuksen kommunikaatiossa tuli häikkää, Suominen otti kiekon ja pisti sen sisään. Kuokkanen oli vähällä pilata koko pelin, kun pomputteli Hurrien keskialueen heiton eteensä, aivan erän lopulla.
Jatkoerässä Tepsi oli myös helisemässä. Aivan viime sekunneilla Kiprulle tuli kyllä ihme moka. Lopetti yllättäen oman kiekollisen miehensä pitämisen b-pisteen paikkeilla ja peruutti maalille. Tämän käsittämättömän liikkeen seurauksena, Hurri pääsi vapaasti siirtymään hyvään laukaisupaikkaan ja tälläsi melkein maalin.

Rankkareissa Venäläinen ja Kipru laittoivat rankkarit sisään, Kuokkanen kokosi itsensä hyvin eka rankkarin jälkeen ja torjui kaksi seuraavaa. Voitto tuli taas!

Pelaajat.
Ykkönen oli vahva läpi ottelun. Ville tekee paljon töitä ja Hannus laukoo heti kun on paikka. Molemmat olivat kohtuu lähellä tehdä osuman. Onnistumisia saisi kyllä tulla pikkuhiljaa, sen verran kovan työmäärän jätkät tekee. AUK paransi viimepelistä ja jopa harhautteli ja kikkaili jonkin kerran. Ja teki tietenkin sen maalin! Kiprulta todella kamala peli. Tällä kertaa se rauhallisuus näytti lähinnä flegmaattisuudelta. Avaus syötöt viipyivät, pelin viivytysjäähy, useita pitkiä kiekkoja ja kummallista mokailua omassa päässä. Rankkari kyllä pelasti täysin sysimustan illan. Norlund taisi myös olla jäällä aika usein, kun Ruotsi teki jäähyn, mutta pidän kyllä miehestä enemmän ja enemmän peli peliltä. Toivottavasti tuo fyysisyys, jota nyt tekee, jatkuu koko kauden.

Kakkonen oli ehkä paras kenttä tällä kertaa. Filppula pystyi uskomattoman hienoihin ratkaisuihin, vaikka peli tilaa ei juuri pienessä kaukalossa ollut. Kolmannessa erässä sai syötettyä Venäläiselle aivan namusyötön maalieteen, josta kiekko joutui aivan maaliviivalle, josta Hattunen ei kuitenkaan saanut sohittua maalia tällä kertaa. Uskon että Venäläisestä ja Filppulasta on vielä, paljon, paljon iloa tulevalla kaudella. Berg teki sellaisen maalin, jotta oksat pois. Noita kun jatkaisi, niin oma maaliennätys tulossa, varmasti. Aki myös polki yhden Hurrin kiinni ja otti kaverilta vaivattoman näköisesti kiekon pois. Saa sen kyllä näyttämään niin helpolta. Mokiakin tuli ja yksi niistä ylivoimalla otettu omanpään jäähy, mutta sellaista se oli tällä kertaa. Kaksi hienoa kutia, suoraan syötöstä: toinen maaliin ja toinen tolppaan. Hitsi, näitä en muista nähneeni viimekaudella yhtään! Konttista stunttasi kolmannessa erässä Vittasmäki, enkä itse paljon eroa huomannut.

Kolmonen...jaa hyökkäyksestä ei muuta, kuin että Suominen raatoi koviten ja ansaitsi maalinsa. Halonen. Antti prkl. Pelasi todella vahvaa peliä, niin puolustus kuin hyökkäyspäässä. Antti ei taida todellakaan pitää Ruotsalaisten koskettelusta, varsinkaan takaapäin ja parikin kertaa oli lähellä pientä nujakointia. Virta tosiaan huusi jotenkin näin :"Antti mitä sä teet? Tule pois sieltä Antti". Antilla kuitenkin veri kiehui suonissa sen verran, että ei olisi malttanut lähteä. Oikea ratkaisu kuitenkin Virralta, koska tämä oli ihan turhaa keskialueen nahistelua. Ei siis ollut kyse mistään maalivahdin häirinnästä tai muusta, mitä olisi pitänyt "puolustaa". Santanen pelasi myös hyvän pelin jälleen. Jos kaveri jatkaa tuollaisia otteita, niin unohdetaan ne puheet try-out sopimuksesta tai kaverin vaihtamisesta pois. Tervetuloa Tepsiin!

Nelonen oli hieman vaisumpi kuin Turussa, varsinkaan Kolu ei pienessä kaukalossa oikein tiennyt mitä tekisi kiekolla. EJ sai taas välillä pelata ylivoimaan kakkosessa ja Reivonen pelasi myös pirteästi. Ihan kiva matsi heiltä, mutta ei oikein muuten ottanut silmään.

Kuokkanen oli huomattavan epävarman oloinen. Pomputteli useasti kiekkoja ja torjunnat näyttivät aika useasti siltä, että ei tiedä yhtään missä kiekko on. Toki pari upeaakin koppia tuli ja ja sai ne rankkarit kiinni. Salak johtaa kuitenkin 1-0 maalivahtien välistä kilpailua. Ensi ottelussa näkyy sitten varmaan Engren (Salak), jos tämä karuselli aikoo täyden kierroksen tehdä. Lämmittelyssä Engrenin taakse tekivät maalin kaikki muut, paitsi Norlund ja Sinisalo. Filppula pisti kolme peränjälkeen ja tuuletteli ja kuittaili jokaisen jälkeen. Mahtoi olla joku veto käynnissä. Kuli oli myös seuraamassa peliä.

Ylivoima toimi nyt paremmin kuin ensimmäisessä ottelussa, mutta parannettavaa vielä on. Suoraan syötöstä laukominen ja ratkaisujen nopea etsiminen oli hienoa peliä juuri toisessa erässä.

Ottelu pienessä kaukalossa oli kyllä todella vauhdikasta. Liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä tästä ottelusta on aika vaikea vetää. Kaikki tekivät paljon virheitä, mutta hyvää oli, että Tepsin "iso jää taitokiekko joukkue" pystyi yllättävän hyvään ja fyysiseen peliin pienessä kaukalossa.

Paimiossa sitten uudestaan, toivottavasti Kuli matkassa!
 
Viimeksi muokattu:

rivet

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, ManU
Mukava lueskella positiivisia juttuja TPS:n pelistä. Etenkin Bergin parantaminen viivamiehenä lämmittää kovasti mieltä, unohtamatta esim Filppulan juonikasta ja taidokasta peliä, tai Venäläisen voimakasta näytönhalua.

Jostain olin lukevinani että Eloranta pelaa ensi viikolla, eli oletettavasti 14.8 TPS-HIFK pelissä Turkuhallissa. Itsekin saavun silloin paikalle ensimmäistä kertaa tällä kaudella, ja mikäs sen mukavampaa olisi jos Eloranta palaisi silloin Turkuhallin jäälle mustavalkopaidassa.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ottelu pienessä kaukalossa oli kyllä todella vauhdikasta. Liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä tästä ottelusta on aika vaikea vetää. Kaikki tekivät paljon virheitä, mutta hyvää oli, että Tepsin "iso jää taitokiekko joukkue" pystyi yllättävän hyvään ja fyysiseen peliin pienessä kaukalossa.

Paimiossa sitten uudestaan, toivottavasti Kuli matkassa!

Näin koko pelin pois lukien alun 5min ja piti juuri tulla haukkumaan joukkuetta kaksinkamppailuiden häviämisestä sekä muutenkin taklausten puuttumisen takia. Itse sitten kolmannessa erässä yritin muutaman kerran "AJA" huutoja viljellä mutta eipä hirveästi auttanut. Tiesin kyllä että joukkue perustuu taitoon mutta olisi edes vähän voinut yritystä fyysisessä pelissä olla. Meillä kuitenkin on vahvoja luistelijoita ja jässiköitä kuten Suominen ja Venäläinen mutta aika kaartelua pois tilanteista tuo on. Nordlund & Berg kaksikolta odotin myöskin enemmän täältä lukemieni kommenttien perusteella, siis fyysisessä pelissä mutta ei.


Pelaajista äkkiseltään ulkomuistista:

Berg - Sähläsi pahasti monta kertaa
Reivonen - hyvä yritys mutta ei osaa karvata ja ohjata peliä
Kolu - Sama kuin Reivonen
Venäläinen - nopea , spurttasi pari kertaa hyvin
Filppula - taitava
Erkinjuntti - yritti raasti ja pärjäsi hyvin väännöissä, kova luu ensikaudella
Vahalahti - yhtä HMV kuin ennenkin
Hattunen - erittäin positiivinen yllätys , vähän samat sanat kuin EJ
Hannus - Vauhti hyvä , pehmeä kaksinkamppailuissa , hävisi paljon tilanteita
Santanen - Erittäin positiivinen yllätys myös. Ketterä eikä epävarma kiekon kanssa

Noi tuli nyt äkkiseltään mieleen.

Sitte loppuun eilisen perusteella kokoisin kenttiä+kanukit:

Erkinjuntti-Johnson/Auk-Hattunen
Eloranta-Filppula-Hannus
Suominen-Johnson/Auk-Venäläinen
Kolu-Jalo-Reivonen
13.Vahalahti

Berg-Santanen
Klubertanz-Nordlund
Halonen-Kirpu
Konttinen-Järvinen
 

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Muistanko väärin, vai pelasko Suominen viime kaudella sentterinä? Jos pelas, niin mun mielestä kannattais laittaa Filppula laitaan, koska sai mun mielestä ainakin Jypissä enemmän aikaan laidassa pelatessaan.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muistanko väärin, vai pelasko Suominen viime kaudella sentterinä? Jos pelas, niin mun mielestä kannattais laittaa Filppula laitaan, koska sai mun mielestä ainakin Jypissä enemmän aikaan laidassa pelatessaan.
Suominen on umpilaituri, eli muistat väärin. Venäläinen sen sijaan on ollut alivoimalle sentterinä näissä kahdessa viime pelissä (kuten Kolukin), joten ehkä Venäläistä voisi koittaa keskellä jos Filppula ei onnistu. Mutta tähän mennessä Ilarin touhu on näyttänyt ihan hyvältä sentterin tontillakin.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
TPS Paimiossa:

Maalivahti:
Engren (Salak)

1. kenttä
Vahalahti – Erkinjuntti - Hannus
Nordlund - Kiprusoff

2. kenttä
Eloranta – Filppula - Venäläinen
Berg - Konttinen

3. kenttä
Sinisalo – Laine - Suominen
Halonen - Santanen

4. kenttä
Hattunen – Kolu - Reivonen
Vittasmäki
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
3. kenttä
Sinisalo – Laine - Suominen

Jos Suominen tekee tuossa kentässä edes pisteen, niin se on samantien ykköskentän paikka koko kaudeksi. Ei herranjestas mitä nilkoille kusemista, valmennusjohdon vittuilullakin pitäisi olla joku raja.
 
Jos Suominen tekee tuossa kentässä edes pisteen, niin se on samantien ykköskentän paikka koko kaudeksi. Ei herranjestas mitä nilkoille kusemista, valmennusjohdon vittuilullakin pitäisi olla joku raja.

Teki viime pelissä maalin ja oli kerran läpiajossa ensimmäisessä erässä. Mielestäni kaadettiin virheellisesti; tuomarit olivat toista mieltä. Tumppi tosiaan ei taida kuulua Virran kovimpiin suosikkeihin, mutta tuntuu yrittävän paikata niitä puutteita -eli pelin ulkopuolella pyöriminen ja heikko kontaktipeli-, joita on ja pelaa tosi yritteliäästi. Hienoja syöttöjä edelleen, mutta ketjukaverit eivät niistä viime kaudellakaan sisään pistäneet. Hukkaan menevät.

Missä Uusikartano? Viime pelissä taisi saada aika kovan tällin jossakin kohtaa...
 

Juneau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals, söden jalat, Hifk, kibe
Jos Suominen tekee tuossa kentässä edes pisteen, niin se on samantien ykköskentän paikka koko kaudeksi. Ei herranjestas mitä nilkoille kusemista, valmennusjohdon vittuilullakin pitäisi olla joku raja.

Ei se Tuomas sentään niin hyvä ole...
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko Paimion ottelu varmasti jo tässä vaiheessa loppuunmyyty? Mahtaisiko Paimion Supermarketista saada lippun jos kävisi kysymässä?
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1. kenttä
Vahalahti – Erkinjuntti - Hannus

2. kenttä
Eloranta – Filppula - Venäläinen

Kerrankin osuu ajatukset yksiin Virran kanssa. Juuri tälläiset olisin itse laittanut kasaa kahden nähdyn harjoituspelin perusteella. Vielä kun AUK-Suominen pari yhdistetään niin se alkaa olla siinä. Mielestäni kaksi viimeksi mainittua tekee parasta työtä, kun saavat tehdä nopeita ratkaisuja ja peli heidän kesken voisi olla aika hyvää! Toiseksi laituriksi Hattunen, mutta se jättää kyllä nelosen aika heikkoon kuntoon. Ehkä Reivonen olisi parempi kokonaisuutta katsoessa.
Päivän kysymykset: Missä on AUK? Kuinka monta aloitusta Kuli tekee?

Lipuista: Itse ostin lipun pe ja silloin oli ainakin vielä iso pino Supermarketin kassalla. ja tuolta löytyy varausnumero: http://www.nordictrophy.com/schedule.php
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös