TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 828
  • 13 341

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pärä kättään pidellen vaihtoon, kusessa ollaan jos jotain hajosi.

e. Ei hajonnut!
Siellä se ryhdikkäästi istuskelee, ei hätää. Samoin kyllä katsoin itsekin kun oman taklauksen jälkeen lähti vaihtoon.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
3 pinnaa, mutta ei tämä esitys mikään hyvä taaskaan ollut. On tämä kyllä omituista kun edelleenkin peli näyttää keskikastin joukkueelta ja joukkue ei ole täysin kartalla mitä pitäisi tehdä, mutta kärjessä kokoajan ollaan. Ei siinä, hunajata taas kerran.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Tärkeät pisteet ja nätti yv-maali. Sarjakärki jyräsi helposti liigajumbon yli numeroin 2-1.

Nyt kuitenkin viimeistään alkaa itseäni jo huvittavaan, kun sieltä edelleen vaan on lukemat 2-1 tepsille. Ällistyttää tää tilastokummajainen. Onko kukaan törmännyt vastaavaan tilanteeseen kuin missä nytollaan? Eli sarjakärki ja 49 pistettä kerätty, kun lähestytään runkkarin puoliväliä (24 ottelua). Maaleja tehdään keskimäärin 2,3 ottelua kohden, mutta silti pistekeskiarvo on 2,04. Maaleja ollaan tehty 6kpl enemmän, kuin mitä sarjan vähiten maaleja tehnyt joukkue. Varmasti löytyy vaikka mitä muitakin mielenkiintoisia tilastoja.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Arell eilen 25min, Eronen 26min, Rafkin 25min... Tänään nähdään mitä puuroa Rosendahl pojille syöttänyt, että jaksaa kun mennään viidellä pakilla. Voi varsinkin Arell olla aika hapoilla, jos jatkaa samalla vastuulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös