TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 741
  • 13 341

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tästä tule nyt yhtään mitään. Mitään Haapaselta ottamatta pois, mutta ei saatana voi olla että on paras hyökkääjä hyökkäyspäässä.

Onneksi yv sentään toimi nyt vihdoin.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Ja sitten hyökkäyspäästä jäähy. Oi Tepsi on! Okei hiukan helposti kaatui, mutta silti.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ei vakuuta Tepsin pelaaminen tällä hetkellä vaikka kolme maalia ovatkin tähän mennessä tässä ottelussa tehneetkin.
Kehuttu puolustuskin ei ole vakuuttanut vaan ihmeen helpolla vastustaja pääsee tilanteisiin ja ainoastaan loistavien maalivahtiemme avulla ollaan roikuttu peleissä mukana.
Anttila oli ekan erän Tepsin paras pelaaja.
Hyökkäyspelaaminen on kyllä todella onnetonta, mielikuvituksetonta ja heikkoa vailla mitään punaista lankaa.
Punasen jälkeen kiekko kiskaistaan lähes poikkeuksetta ränniin ja epätoivoisesti yritetään taistella kiekko itselleen sensijaan kun yritettäisiin päästä nopealla kiekon liikuttelulla hyökkäysalueelle ja suorasta hyökkäyksestä maalinteko yritys laukomalla, ajamalla röyhkeästi maalille tai että saataisiin pidempi mylly aikaiseksi.
Joukkueesta puuttuu selkeät kliiniset maalintekijät joita esim. Kestner ja Pajuniemi viime kaudella olivat.
Tepsin hyökkääjistä Hults ja Steenbergen eivät ole lähelläkään sen tasoisia vahvistuksia mitä ulkkarivahvistuksilta on lupa odottaa vaikka Hults kultakuuppaa kantaakin. Ykkös kakkosketjun sentterin pitäisi pystyä ruokkimaan laitureita nähtyä huomattavasti paremmin, pelaamaan huomattavasti kokonaisvaltaisemmin molempiin suuntiin ja muutoinkin vaeltelee pääosin pelin ulkopuolella. Steenbergen hankittiin lähtökohtaisesti tulosketjuihin tuomaan tehoja mutta 1+1 kertoo kaikkea muuta. Kumpikin ovat saaneet mahdollisuuden näyttää mutta tason nousua ei ole ollut havaittavissa.
Toivottavaa olisi että Kallio ja Urama olisivat yhdessä valmennuksen kanssa todenneet saman ja nämä kaksi laitettaisiin kiertoon ja tilalle etsittäisiin huomattavasti kovemman luokan tekijät.
Tällä hyökkäys kokoonpanolla ja pelaamisella keväällä tuskin mennään pitkälle.
Tepsin nuoret ovat pelanneet ihan hyvin mutta mikäli halutaan menestyä niin rinnalle tarvitaan pelaajia jotka pystyvät illasta toiseen ratkomaan pelejä sillä näiltä nuorilta sellaista ei vielä voi joka pelissä odottaa.
Kauden alla ennakkoon kovimmiksi veikatut Tappara, Kärpät, HIFK ja Lukko tulevat varmasti nostamaan tasoaan mitä pidemmälle kausi etenee ja Tepsin on siihen pystyttävä vastaamaan.
Ooksää joku negapetteri vai? Mee kylmään suihkuun!
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Toivottavasti oli viimeinen boksi meiltä tänään. Tuo vitun teknopumppi ennen Jypin ylivoimaa tulee korvista ulos...
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Tuntuu, että tämä toinen erä teki projektille helvetin gutaa. Tekee hyvää välillä joutua ihan pelaamaan jääkiekkoa. Ja joudutaan pelaamaan kolmaskin erä jos halutaan voittaa, mitään immenkalvoa ei tosta peräpäästä tänään saa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Ilman Anttilan maagista torjuntaa, Sandbergin jäähy olisi kostautunut erän lopussa. TPS-pelaajat hukkaavat omat miehensä jatkuvasti omalla alueella. Jottain tarttis varmaan tälle tehrä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Ilman Anttilan maagista torjuntaa, Sandbergin jäähy olisi kostautunut erän lopussa. TPS-pelaajat hukkaavat omat miehensä jatkuvasti omalla alueella. Jottain tarttis varmaan tälle tehrä.

Uskomattomasti kyllä huomaat aina nämä. Huomasiksä et Tepsi teki YV-maalin?
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Tepsin pelillinen heittely on viimeisten viikkojen aikana ollut aikamoista. Toki se noin nuorella kokoonpanolla on oletettavaakin. Ainoat varmat suorittajat löytyy Pärä-Rodewald -osastolta, varauksin Sandbergin ja Erosen kompatessa. Aloitustaitoinen kakkossentteri tekisi gutaa, toisi leveyttä älyttömästi lisää.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Kyllä valkoinen lähtee boksiin hiukan helpommin kuin musta. Kai ne on vaan taas värilasit mitkä vaikuttaa…
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös