TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 723 274
  • 13 341

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Voitto on voitto.
Nihkeähkö matsi, mutta tämä pitikin voittaa.
Raipen legioonan tatsi pysyy: sitkeä kuin tilliliha. Cama TEPES!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jau jau! Traktori katolleen ja vihellellen kotiin. Jugi Koivun sanoin "Käytiin Jyväskylässä vähän pelaamassa ja syömässä hyvin". Helppoa!
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei mikään paras tai viihdyttävin peli mutta Ahokkaan kädenjälki näkyy siinä että peli näytti olevan koko ajan hallussa. Muutamia kertoja meinasi oma mies unohtua maalille mutta muuten JyPin tekopaikat aika vähissä. Erikoista että tuo hyvin pyörinyt ylivoima piti mennä muuttamaan. Haluttiinko Steenbergen toiseen koostumukseen laukojan paikalle ja miksi Suomi teki tilaa Eroselle? Jokatapauksessa ylivoima oli luokatonta. Kolmosketjulle posia. Slafkovsky, Haapanen, Nurmi ja Rodewald olivat hyviä. Steenbergen myös. Pakeista Viro oli mun mielestä erittäin hyvä. Liukas heti takaisin rosteriin. Tästä on hyvä jatkaa viikkoa.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Hemmetin saunavuoro sotkee näitä keskiviikkopelejä, kun pitää kaksi erää katsoa jälkilähetyksellä.
Aikalailla kaikki tarpeellinen sanottu jo tästä pelistä, mutta kolmen pelatun pelin otannalla selkeästi heikoin esitys. No, se riitti kolmeen pisteeseen ja vain tulos merkkaa.

Päivät posit:
-Karejev. Erittäin laadukas ja tasapainoinen ottelu. On palannut takaisin töihin.
-Kolmoskenttä. Heittämällä meidän paras kenttä tänään. Aivan ihana syöttö Väisäsellä voittomaaliin. Upeita poikia.
-Slafkovskyn debyytti. Ei olisi uskonut että kyseessä ensimmäinen Liigapeli. Jatkuva uhka riistoissa, pää pyörii kuin pöllöllä.

Päivän negat:
-Eronen. Nyt näyttää siltä Eroselta, joka lähti Hämeenlinnaan pari vuotta sitten.
-Hults. Hyvänen aika. Tekis mieli sanoa, että aivan paska ja totaalinen huti, mutta annetaan nyt vielä aikaa. Vituttaa tuo hiihtely ja fleguilu.
-Sentteritilanne.

Jokatapauksessa, kolme pistettä maistuu ja voitonsikari suuhun.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Ennakkoon katastrofilta näyttänyt alku onkin ollut pirun hyvä. En osaa sanoa peliteknisistä asioista juur mitään, mutta hyvin menee. Itseäni ilahduttaa materiaalin laajuus; osaajia on löytynyt laajalla rintamalla mikä on menestyksen kannalta ehdottoman tärkeää. Muutama yksilö ei jaksa rekeä vetää päätyyn asti ikinä. Aika paljon on vielä tekemistä, mutta ei huoleta koska noita saa kuntoon. Myöskin monella uudella kestää vielä pitkään saada itsensä mukaan. Siksi noiden Rodewaldien ja Hultsien tyrmääminen on naurettavaa. Arvioita saadaan siinä 10 pelin jälkeen paremmin.

Seuraavaksi vastaan tulee pirun kova Pelicans.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
10 pelin jälkeen ollaan viisaampia, mutta se viime kauden itseni perään huutama tavoite joka toteutui, on lähtenyt hyvin käyntiin tälläkin kaudella.

On siis pystyttävä kehittämään peliä askel askeleelta ja siinä sivussa pysyttävä top6 vauhdissa mukana. Yksilöistä juuri kukaan ei erotu vielä massiivisesti edukseen. Väitän kuitenkin että toimiva joukkuepeli ajaa aina yksilöiden edelle ja eiköhän tätä kautta yksilötkin nouse esiin ja nostaa tasoaan kuten viime vuonna.

Katsotaan tosiaan 10 pelin päästä, mutta kenenkään peli ei ole vielä valmista, on vain pysyttävä kyydissä.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On eri asia arvostella pelaajaa siitä että peli ei kulje ja siitä että pelaaja näyttää pelaavan puolivaloilla ja laiskasti. Tästä kyse Hultsin kohdalla. No katsotaan tuleeko asiaan muutosta.
 
Viimeksi muokattu:

StepaJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sabres
On eri asia arvostella pelaajaa siitä että peli ei kulje ja siitä että pelaaja näyttää pelaavan puolivaloilla ha laiskasti. Tästä kyse Hultsin kohdalla. No katsotaan tuleeko asiaan muutosta.
Ainakin valmennus on tämän asian huomioinnut. Eli Hultsin puolustusintoa on yritetty terästää. Samoin kuin yhtenäisesti korostettu puolustuspelin kuuluvan ihan jokaiselle eikä siitä tämänkään kauden Tepsissä laisteta. Tämä tuli eilen Auran Aaltojen pregame haastattelussa Moisasen suulla julki.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Jotenkin hyvä kutina tästä illasta. Rodewald jatkaa maalien mättämistä ja uskon että ykköskentän pojat alkaa löytää toisiaan.

Si mennää!
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Jake Rodewald ja Eemeli Eronen mainittu. Hyvä lähtö tähän peliin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös