TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 874
  • 13 341

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tuo kiekottoman miehen estäminen on tässä pelissä ollut ihan järkyttävää. Voisi joskus tässäkin sarjassa muuttaa tuota linjaa. Kauheeta katsottavaa.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Vieläkään ei oikein ota selvää, että kuka tässä on kuskinpaikalla ja mielestäni se on tepsin sähällyksen piikkiin. Pitäisi olla vakuuttavampi jyppiä vastaan, varsinkin kun sitä ylivoimaa on tarjottu. Johdossa on hyvä lähteä viimeiseen erään, mutta mitään tässä ei ole tepsi voittanut vielä. Ensi erään Skafkovskylle se maali noista hyvistä paikoista!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kalle Väisänen on Saku Koivun hankinta. Kalle ei kehdannut/halunnut kieltäytyä, kun Saku oli ollut tirehtöörinä Kallen naaraamisessa Turkuun. Kiitos Saku, hyvän pojan löysit. Tämä tarina on tosi, ei huhu.
 

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihmeen negatiivisesti täällä tämä peli nähdään... Joo ylivoimaa on sen verran tarjottu, että yhden olisi voinut iskeä, mutta kaksi hienoa maalia kuitenkin tehty ja pelillisesti ollaan niskan päällä. JYP tehnyt yhden pomppumaalin, eikä muutenkaan ole paikoilla juhlinut. Ei tässä sarjassa vieraspeleissä kävellen kolmea pistettä oteta ketään vastaan. Ja koomisinta on, että Erosta kritisoidaan nyt jo jopa siitä, että hän pelaa kulmasta pienellä siirrolla kiekon omille ottaen samalla taklauksen vastaan. Se, että hän taklauksen voimasta kaatuu oltuaan huonossa tasapainossa hyvän pienen peliä edistävän siirron takia, ei ole nähdäkseni kovin negatiivinen asia.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvin sopii Slafkovsky tuohon Hultsin ja Steenbergenin rinnalle. Intosen ketju myös toimiva kokoonpano. Ykköseen ja neloseen on koottu ne mitä on jäänyt jäljelle, siltä tuo hiukan näyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös