TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 720 856
  • 13 341

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aikamoisessa linkouksessa Tepsi kyllä on, ja pelkkiä huonoja ratkaisuja tehdään. En tiedä, riittääkö tässä enää edes rynnistyksen kestäminen. Vähintään kaksi maalia kun pitäisi tänään pystyä tekemään.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tappara tulee hiton kovaa päälle. Jos kestetään tää erä näillä lukemilla, niin hyvä. Tokassa mennään ohi ja kolmannessa se pidetään.
 

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Tässä kävi just niin kun ei olisi pitänyt. Tapparalle annetaan ensimmäinen maali ja sitten porkkanat saa hengen päälle. Nyt otetaan vaan iskuja vastaan ja 1-0 taululla on ihme.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Onkohan sit lataus mennyt vähän yli pojilla. Kun on niin hermostunutta. Kunhan tulee erätauko ja poijjaat saa marblesit kohdilleen niin tää haiskahtaa 1-3 peliltä. Träppärä sai maalinsa aikaisin ja hallitsee eka erää niin siinä ainekset sille, että erätauon aikana asetelmat muuttuu.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas ihan turha pitkä. Haetaan jotain toivotaan toivotaan syöttöä jossa joka tapauksessa tulos olisi ollut kiekko päätyyn ja Heljanko stoppaa ja kiekko Tapparalle. Liian helposti luovutaan kiekosta.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Koko erä on pelkkää selviytymistä. Ei näytä hyvältä ollenkaan mut pakko uskoa jengiin loppuun asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös