TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 003
  • 13 341

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Ehkäpä suunnitelma tosiaan oli, että Pärssinen ykkössena. Sitten Hults kakkoseen. Kolmosessa Hakkarainen/Intonen. Ja neloseen Jasu. Hultsin varaan on ollut pakko laskea aika paljon, kun hänestä oikein tapeltiinkin.

Näin varmasti.

Kaikki sormet ristiin, että Intonen ottaisi ensi kaudeksi tasoloikan. Vahvistaisi joukkuetta aivan helvetisti. Olemme todennäköisesti tässä ikuisessa sentterilimbossa myös ensi kaudella, mikäli omista ei nouse uusia tekijöitä.
 

Klapperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitä kuuluisaa secondary scoringia ei löydy sitten nimeksikään. Ykkösketjun kun pimentää niin pimentää koko Tepsin. Puolustuksesta löytyy ihan huippuja omanpään herroja esimerkiksi Arell, mutta kunnon hyökkääviä ja sitä kautta myös vastustajalle vaarallisia puolustajia ei ole yhtään. Tähän kun lisää vielä ylivoiman joka kulkee käsi kädessä kahden edellä mainitun pointin kanssa niin ei ihme, että ollaan tässä tilanteessa.

Sinällään positiivista, että ne ongelmat on näinkin helposti näkyviä niin ne toivottavasti saadaan korjattua seuraavalle kaudelle. Kaksi finaalipaikkaa peräkkäin on kuitenkin joka tapauksessa todella kova juttu ja suunta on oikea, vaikka se ei just nyt paljoa lämmitä.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Ilomäki-Intonen osastolla ei kannua nostella. Vittu miksei ikinä voida oikeasti panostaa loppuun asti vaan vedetään aina jostain vähän vasemmalla kädellä.
Mitenkäs ois erään Ruslanin paluu keskikaistalle? Rikkonainen kausi Saksassa ja kyllä se meidän projekti jäi Ruslanin kanssa keskeneräiseksi. Vittu nää menee nyt ihan väärään ketjuun.. Anteeks palstalaiset :D
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Vittu miksei ikinä voida oikeasti panostaa loppuun asti vaan vedetään aina jostain vähän vasemmalla kädellä.

Joo eiköhän ensi kausi sitten ollut siinä, kun sentteristö ei riitä 25.4.

Antaa olla saatana!
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Antaa olla saatana!
Kyllä! Aika huikeaa settiä ku oma joukkue vetää ympäripyöreitä pelejä finaaleissa niin samalla saatana jo ens kaudenkin senaosasto on jo vedetty aivan vasurilla! Perkele.

Viestintäkin olis voinut tehdä vähän parempaa duunia ettei meidän tarvitse murehtia täällä ensi kauden joukkueen rosterista. Puhumattakaan kauden 2023-24 joukkueesta! Mistä runko joukkueelle? Mistä toimeentulo perheelle? Kaik on män!
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Muistakaa nyt tämän pettymyksen keskellä mistä ollaan tultu ja miten hieno kevät ollaan pelattu. Välillä kuulen kommentteja että jotkut ottavat mielummin sen pronssin kuin hopean. Mä otan 100/100 ne 2 voitettua pudotuspelisarjaa ja sen fiiliksen niistä vaikka sitten otetaan finaaleissa 4-0 pataan. Tämä ja viime kevät pudotuspelisarjat tällä hetkellä 4/5. Myöhemmin tällä viikolla todennäköisesti 4/6. Muistakaa arvostaa sitä.
Olet kyllä aivan oikeassa, pitää muistaa kuinka huikea fiilis oli pelin jälkeen kun Ilves sarja voitettiin. Hallissa oli tunnelmaa ja fiilis korkealla.
Fiilis oli korkealla jo voitetun seiska pelin jälkeen edellisessä HIFK sarjassa.
Nyt on vaan vastus luokkaa kovempi mitä aiemmin ja tähän yhdistettynä paljon parjattu toimimaton yv, odotukset pettänyt kakkosketju sekä puhki peluutettu ykkösketju.
Ei vaan materiaali taida riittää päätyyn asti, mutta mahtavia elämyksiä katsomossa ollaan tänä keväänä saatu kokea.
Paljon huikeampia mitä viimeisen 10 vuoden aikana kertaakaan koska viime keväänä ei katsomoihin päästy.
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän tuossa ollut mitään palaa. Ykköskenttä on vajonnut kuolevaisten joukkoon, Pärssisestä en tiedä pelasiko ollenkaan, en ainakaan huomannut. Nurmen sentään tunnistaa kypärästä. Hopeamitalit olisi voinut jo suosiolla jakaa tänään, turhaa rahastusta neppailla vielä yksi tappio lisää.
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän tuossa ollut mitään palaa. Ykköskenttä on vajonnut kuolevaisten joukkoon, Pärssisestä en tiedä pelasiko ollenkaan, en ainakaan huomannut. Nurmen sentään tunnistaa kypärästä. Hopeamitalit olisi voinut jo suosiolla jakaa tänään, turhaa rahastusta neppailla vielä yksi tappio lisää.
Nyt kohtaa nimimerkki ja sisältö 5/5.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään Typhoonista, koko v*tun Turusta, pitää tehdä paikka missä tamperelaisen on paha olla.

Askissa ei senttiäkään tilaa, katsomossa huutoa hullunkiilto silmissä, laulua ja tanssia jo parkkipaikalla niin että manselaiset joutuu seiniä pisin livahtamaan sisälle.

Nyt kaikki irti!
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Työhän sällei ootta! Mitä työ kirveitä kaivoon heittelettä, kun on vasta tiistain aamupäivä? Peli on vasta illalla eikä peliä ole vielä pelattu. Kaksi yhden maalin ja yksi kahden maalin tappiota ei meinaa mitään. Niin se oli ylivoimainen paikka Tepsillekin laittaa välieräsarja poikki ensimmäisestä paikasta. Eikä se ole Träppärälle yhtään sen helpompaa katkaista finaalisarjaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös