TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 720 726
  • 13 341

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No ne hankinnathan meni aika lailla reisille. Ulkkarihyökeistä en pitäisi kuin Slovakian teinitähden ja ei hänkään oikeastaan ole pleijareissa esittänyt mitään sellaista mihin ei omat pojat pysty.

Näin jälkikäteen Usheninit ja Dösö olivat pelaajahankintoja pelaajahankintojen ilosta. Tai varmaan Dösön koko potentiaali jäi näkemättä, mutta tuskin ratkaisevaa eroa olisi tuonut.

Nuori Slafkovsky ei ole olympialaisten jälkeen esittänyt juuri mitään. On varmaankin aika takki tyhjänä ja paljon prosessoitavaa pään sisällä. Ja eipä kaikki KHL:ssä ja olympialaisissa hyvin pelanneet ole liigassa nyt mitään erikoista esittänyt, eli ei sieltä ihan vasemmalla kädellänäitä pelejä ratkomaan tultu.

Jaa, siellähän saatiin joku maali aikaiseksi. Meni ohi kun en kestänyt erätaukojorinaa katsoa ja Suomen kaunein mökki tai mikälie alkoi kiinnostaa enemmän kuin tämä säätäminen.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän ne johtoasemassa pelaavan joukkueen perinteiset ongelmat, eli mm. passivoituminen piilee myös Tapparan pelissä. Kummasti alkaa Tepsin Hultsit yms. näyttää paremmille pelaajille, kun saadaan pyörittää hyökkäyspäässä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Älkää nyt pelaamaan aloittako. Niin hyvältä näytti tuo All time all stars, mutta kyllä Pukan maskimieheksi voisi ottaa Gysbersin sipaisuihin viivalta.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se on tää kausi paketissa ja toisena vuotena peräkkäin saadaan seurata vastustajan mestaruus juhlia.
Sitten alkaa jälleen valmistautuminen ensi kauteen jännittämällä millaisia arpoja ja turhakkeita tyyliin Steenbergen, Hults, Vainionpää, Dösö, venäjän kaksoset ja Hakkarainen Tomi Kallio tänne jälleen hankkiikaan.
Luotto siihen että Kallio olisi oppinut virheistään on aika lailla nolla tällä hetkellä.
Näiden finaalijoukkueiden välillä isoin ero tulee juurikin materiaalissa.
Isot onnittelut Tapparalle jo tässä kohtaa ja Kallio toivon mukaan menee peilin eteen mietiskelemään miten voisi työnsä tulevaisuudessa hoitaa paremmin.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On muuten hemmetillinen ero siinä, miten kiekko lyödään omalta alueelta pois. Tappara saa hyvällä suhteella kiekot pois omista, Tepsillä taas purut omista jää alueelle useasti.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pärssinenkin täysi paska.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Rafkin ratkaisi edellisen ja nyt pudotti Arellin. Ei käy tuuri nyt Rubenilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös