TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 720 702
  • 13 341

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan tuo Tapparan pelityyli rutinoituneen tehokasta ja nihilististä. Tiivis puolustus, tehokas träppi ja hyvät erikoistilanteet. Silti luotto on vahva että venymiskykyä löytyy vielä, niinkuin on tähänkin asti löytynyt tänä keväänä. Kyllä tämä vielä käännetään. Ensin peli ja sitten sarja!
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Nyt mennään kahdella pakilla ylivoimalla, onko Kalto keksinyt muuta?
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ihan meidän erähän tämä on ollut, nysvätään vaa kulmissa ja kiekko pyörii ihan muualla kuin maalilla. Tappara vetäytynyt horrokseen, kannattaisi iskeä...
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsiltä taas maan kuulua ylivoimaa. Ei saatu kertaakaan rauhoitettua tilannetta ja liikuteltua kiekkoa löytääkseen maalipaikkoja.
Heti yvn alun tilanne kertoi Tepsin tason yvllä. Aloitusvoiton jälkeen Erosella kauhea kiire laukoa kiekkoa maalia kohti ilman yhtäkään maskipelaajaa sensijaan kun olisi rauhoittanut ja haettu parempaa maalipaikkaa.
Tapparan av on todella hyvää ja tehokasta ja ylipäätään joukkueiden erikoistilanne pelaamisessa on eroa kuin yöllä ja päivällä.
Tepsillekin on siunaantunut hyviä maalipaikkoja mutta ne ovat tulleet niille pelaajille jotka eivät osuisi edes ladon ovista sisään. Tapparalta sensijaan löytyy joka ketjusta pelaajia jotka kykenevät heiluttamaan verkkoa.
Tosiasia on että Tepsin materiaali on vaan sellainen että ei riitä haastamaan tuota isolla rahalla kasattua lähes maajoukkuetason Tapparaa vaan yritetään näennäisesti roikkua jotenkin perässä.
Alkaa näyttämään siltä että Tappara juhlii Suomen mestaruutta tiistaina ja näin Tepsi joutuisi katselemaan vierestä jo toisena vuonna peräkkäin vastustajan juhlintaa kotikentällään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös