TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 720 710
  • 13 341

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Vaikka toi nyt komeesti tapettiin, niin vituttaa tää linja. Ihan käsittämätön vihellys verrattuna koko alkupelin rikkeisiin. Saa niitä viheltää vieraillekin vaikka siellä ihmisperse oksentaakin penkin takana
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Voisiko nuija erikseen näyttää käsimerkin, että milloin vankilasäännöt vaihtuu sählysäännöiksi, niin tietää sopeuttaa pelaamisen sen suhteen?
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vainionpäältä sellane pikku nätti jättö Tapparan pelaajalle kun olisi voinut purkaa kiekon ulos ja siitä kiekko muutaman sekunnin päästä Tepsin maalissa.
Toivon mukaan tota kaveria ei tarttisi kattella täällä enää ensikaudella.
Erän loppuun annettiin vastustajalle jälleen maali kun pelataan löysästi omassa päässä.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Vähän sekava erä, tepsiltä siis. Maalipaikkoja taas on mistä voisi tehdä, mutta se ei kyllä välttämättä riitä vaikka tehokkuutta löytyisi hitusen enemmän. Tuntuu, että jos tepsi tekee 2 maalia, niin tappara tekee 3.

Jännäksi menee.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Omituista että nuo poikkarit sallitaan kaikki tällä hetkellä. Ja sit siihen päälle aivan järjetön ja linjan vastainen jäähy Lajuselle.
Meidän ylivoimaisesti paskin pakki on NHL-laina Viro. Olispa kiva nähdä syöttöprosentti. Jatkuvia harhasyöttöjä. Nyt skarppaat Viro perkele!
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Liivikin rivien välistä oli helposti luettavissa että Tapolan ensimmäisen pelin kiljumiselle löytyy 0% arvostusta. Harvoin ottavat kantaa tällaisiin.

Mutta joo, paljon jäi parannettavaa. En mä silti huolissani ole, kyllä me täältä tullaan vielä. Tänään osutaan ylivoimalla, saa ottaa talteen.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei palaakaan. Ihan hyvä kevät, mutta melkoinen tasoero taas finaaliparin välillä.
Olen kyllä erimieltä. Tappara on vaan viimeistellyt paremmin kun TPS . Tappara pelaa enemmän sitä "pikkusikaa" jonka myös tuomaristo näkyy sallivan. Eiköhän tuo Lajusen saama jäähy kerro kaiken. Ei lähelläkään pahinta mitä ensimmäisessä erässä Tapparan toimesta tapahtui.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Tappara puolustaa Tepsin pois parhaimmilta sektoreilta todella hyvin. Mut ei se mitään, tehdään samanlainen pompun pompun pomppu ripari -maali kuin Tappara ja henki päälle. Turha täs on viel luovuttaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös