TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 828
  • 13 341

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitä vielä jaksoi olla toiveikas että jotain käärmekeittoa olisi noihin erikoistilanteisiin löydetty finaaleja varten, mutta vaikeaa on. Tappara on ihan voitettavissa, mutta tällaisella erikoistilannepelaamisella se ei onnistu
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vittu ole todellista mitä paskaa tämä yv. Liigan pitäisi tasoituksena antaa tepsille 5 vs 3 jos vastustaja ottaa yhden jäähyn. Eihän näissä muuten ole mitään palaa päästä edes paikoille.
 

Klapperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yks turhauttavimmista peleistä ja ylipäätään päivistä pitkään aikaan. Lähtien ihan kokoonpanomurheista, Tappara tekee molemmat maalinsa pomppujen kautta ja Tepsin ylivoimapeli aivan luokatonta paskaa taas kerran. Tästä ei oo ku suunta ylöspäin ja kaverit lauantaiksi kuntoon ja sarja tasoihin.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Se on nyt vaan sellainen juttu, että tiistaina loppuu kausi. Ihan sama vaikka IFK-sarja voitettiin. Tappara on vain tuollainen kliininen kone jota vastaan meidän jätkillä ei ole palaakaan.
 

Lakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noh, vajaamiehistöisenä hävittiin maalilla ja Tapparakin teki maalinsa meidän pakkien kautta. Paremmalla tuurilla olisi ollut voitettavissa, mutta ei tulos mikään vääryys ollut. Lauantaina sarja vaan tasoihin ja sitten ryöstöä suunnittelemaan. Kukkopojat voivat ottaa muutamat ylimääräiset ylivoimatreenit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös