TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 720 864
  • 13 341

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mistähän tuokin jäähy nyt oikein tuli ? Mikä vitun kamppi? Toivottavasti Ilves ei tätä jäähyä rankaise. Vittu mitä tuomari toimintaa.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Tää linja palvelee ilvestä täysin, meille ylivoimat ei mitään tuota, mutta ilves melkein joka neljäs kerta iskenyt kuitenkin ja tänään pilli soi ihan sattumalla.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No nyt ei pidä joukkueen turhautua vaikka tuomari linja on mikä on. Pääasia että omamaali pysyy puhtaana ja johto säilyy.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka TPS:n voitto on tässä nyt se kaikkein tärkein niin siitä huolimatta iso hatun nosto Ilvekselle. Ne on pelannut kovaa mutta rehdisti. Ei mitään ylilyöntejä... ainakaan toistaiseksi.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muistetaan edelleen että paineet on Ilveksellä joka oli selkeä ennakko suosikki tähän sarjaan. TPS:n ei pidä lähteä jarruttelemaan ja puolustamaan omaa maalia.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulee hyvä fiilis näistä haastatteluista joissa on koko ykkösketju. Hieno yhdistelmä rentoutta, voitonnälkää, työteliästä asennetta ja kemiaa. Nuoria poikia kovassa paikassa, mutta itseluottamus on tapissa ja sopiva pilke silmäkulmassa. Nämä kaverit tulevat vielä saavuttamaan hienoja asioita. Todella ylpeä että meillä on tällainen ykkösnyrkki omista junnuista!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös