TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 190
  • 13 341

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Ilveksellä kyllä maaginen tuuri. Jatkuvasti pomppii ja sitten Andy päästää tuollaisen sisään. Tiistaina molemmat maalit pomppujen jälkeen jne…
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänää vihelletään ilmeisesti vain pelin viivytykset ja väärät vaihdot. Vittu mitä estämistä ja halonhakkuuta.

Vahva veikkaus että taas tokassa erässä toiselle annetaan helppo 2min (ei linjassa ekan erän vihellyksiin). Sitten kolmannessa tasoitetaan.

Näyttää tilastoissa hyvältä eikä kukaan tule kyselemään että miten oli mahdollista että ei annettu jäähyjä ollenkaan / liian paljon.

Näinhän se meni keskiviikkona.. Aivan perseestä tämä.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Meh, ei tässä hätiä ole. Vahva luotto poikiin, kyllä ne tietää mitä tarttee tehdä voittaakseen. Pari maalia niin Ipan selkäranka katkeaa.
 

Klapperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan Tepsi tossa ns. pelin päällä ennen tota Ilveksen maalia, josta sit Ipa sai pienen momentumin. Vähän lisää huolellisuutta niin hyvä tästä tulee.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On kyllä kauniisti sanottuna salliva tuomarilinja tänään... siinä veti Slafakin erän loppuun sellaisia potkuja Suomen kulkusia kohti että hätäisempi olisi voinut antaa isoakin kakkua.

Mörkö sai yhden kiintiömaalinsa, mutta kyllä tämä vielä käännetään
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toiseen erään pitäisi kiekollista peliä saada lisättyä huolellisuuden kautta. Nyt paljon huolimattomuutta ja hermostuneisuutta joka aiheuttanut vähän sekoilua. Muuttaisin ehkä hiukan karvauspeliäkin, nyt Ilves saa aika hyvin purettua paineen ja pääsee kääntämään nopeasti.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Eka kymppi hyvää puolustamista, ihan sitä jolla tämä sarja viedään. Kiekolla vähän huolimatonta tosin. Toinen puolikas oli huono.

Edelleen Ilves on sanalla sanoen lässy. Nyt vaan kaivataan ykkösen rinnalle muitakin tekemään tulosta, niin tämä sarja olisi siinä.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hidastuksessa näkyi miten polvi vääntyi aika ikävästi.
Saaa****tana täällä mettässä pätkii systeemit siihen malliin, että ei **tu tule seuraamisesta mitään.
Hermo ei kestä radiota. Syy ei Silvennoisessa.
Pari hermoja tasoittavaa otin jo.
Tä on oikeesti keski-ikäiselle fänboille vaikeeta! Hallilla vertaistuen kanssa helpompaa, tv-hommat ei toimi. Vaimokin huuti mulle jo.
Meen saunaan!
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Tuo Tammelan loukki sekoitti kyllä pahasti ketjut. Toivottavasti on 2.erässä mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös