TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 692
  • 13 341

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Nurmi pudonnut.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Nelosen pojat kävi hämmentämässä ja seuraavasta aloituksesta maali. Nää on niitä pelejä, kun maalitykeille Vainari ja Haapanen on tilausta.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Huomiselle tuoretta jalkaa kehiin. Ihan uskomattomasti ollaan jäljessä jalalla Ilvestä. Juraj ja Hults etunenässä katsomoon. Myös Stenu on aivan varjojen mailla. Nyt on rohkeasti käytettävä rotaatiota ja tuoreutta kun sellaista on tarjolla.
 

12961

Jäsen
Nyt oli Ilveksen erä. Ei sen kummempaa vastustajan hallintaa kuin IFK:llakaan tepsiä vastaan. Ja tilanne edelleen tasan.

TPS tottui edellisessä sarjassa siihen, että vastustaja vie peliä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Olipa heikko erä TPS:ltä. Rupeaako HIFK:n sarja painamaan jaloissa vai leijuuko joukkue sunnuntain murskavoiton jälkeen. Ei pitäisi olla varaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Mistä tilanteesta Pärä pudonnut, mennyt ohi kokonaan.

Ei hyvä jos molemmat puuttuu, meillä ei ole ketään joka tällä hetkellä pystyisi nuo paikat täyttämään.
Itse en huomannut kuvissa mutta Silvennoisen mukaan lähtivät molemmat Makken kanssa saman vaihdon jälkeen koppiin ja tuon jälkeen loput vaihdot vedettin ihan sekaketjuilla..
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Junnu Jasun aloitustyötä ei voi taas liikaa korostaa. Maalipaikka kuin tyhjästä
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Nurmen tilanne näytti siltä että varmaan puujalka, toivotaan että kolmannessa kehissä.
 
Nyt sormet ristiin Pärän ja Nurmen osalta. Mikäli pojilla meni jotain oikeesti rikki, tää kausi on täsä. Nurmen klenkkaus näytti lähinnä puujalalta ja osumakin kielii tästä - Pärästä ei tietoa. Voihan tietysti puujalkakin olla katastrofaalisen vittumainen. Toivottavasti jannut palaa seuraavaan erään eikä tarvi stressata enää.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä Hultsin ja Lajusen tuomitseminen saa jo koomisia piirteitä. Tammela ollut koko kevään joukkuepelin ulkopuolella eikä kyllä saanut tehojakaan edes Hultsin tahtiin. Pleijareissa ollut huonoin hyökkääjä. Hults tasapainoittanut hyvin ketjun peliä, tänään myös molemmat laiturit ketjussa aika väsyneen oloisia. Hults otti Ilveksen painostusjakson jälkeen muun muassa kaksi puhdasta aloitusvoittoa peräjälkeen erän loppupuolella. Nämä ovat erittäin tärkeitä pieniä asioita. Annetaan nyt vähän armoa, vaikka muun joukkueen tapaan ollutkin heikompi peli.

Arell lauantain pelin tapaan katselee maalia. Vastaavasta kuoro olisi modulaatiolla vetämässä Lajua alimpaan helvettiin.

Tänään on kollektiivisesti parannettavaa, ei se yhdestä yksilöstä kiinni jää.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Ei vielä huolta Andy on pelipäällä.

Eikä tässä vieläkään huolta ole, Pärän ja Nurmen osumat eivät vaikuttaneet niin pahoilta etteikö välttämättä kolmannessa pelaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös