TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 900
  • 13 341

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Nyt täytyy pitää tätä meininkiä yllä. En vielä uskalla uskoa että tämä on Ilveksen todellinen taso, ovat olleet uskomattoman heikkoja molemmissa matseissa.
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
TPS oli jo eilen parempi pelillisesti, mutta erikoistilanteet hävittiin ihan pystyyn.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Aika pitkälti jatkumoa eiliseen, paitsi että ipalta puuttuu kotiyleisön lisäbuusti ja tepsi saa paikoista sisään. Pelillisesti tepsi on ollut parempi joka erässä ja taululla on tänään ansaitut lukemat.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
On myös kaikkeen hypeen ja kulttimaineeseen suhteutettuna varsin paska jääkiekkoilija. Onneksi ei huhuista huolimatta siirtynyt Turkuun, olisi melkoinen ketjullinen kerätty kohelosta veljesten kanssa.

Aikanaan Tepsissä pelatessaan ihan Anttilasta pidin. Sen ajan hakoteillä ja sekavaan Tepsiin oli todella hyvä roolipelaaja, joka uskalsi vastuuta ottaa ja pelata niillä kiekonsuojaamis- ja erikoistilannevahvuuksilla, joilla ihan merkittävän uran sittemmin teki. Nyt alkaa selkeästi kilsat jo painaa eli tehnee semmoisen Markusseikola - tyyppisen hiljaisen auringonlaskun liigassa kiekkoilijan urallaan enkä enää Tepsiin ottaisikaan.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jos tuo dominointi jatkuu toisessa erässä, käy jopa vähän sääliksi Ilveksen pakkeja pitkän vaihtomatkan vuoksi. Alkais jo..
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
0+2 ekaan erään, mitä vittua noilta jätkiltä vaaditaan?

Tätä vaaditaan ja yksi paska peli vesittää kokonaisuudessaan 7 matsin sarjan farssiksi. Tämä on turkulaisten kannattajien vaatimustaso..

Edit. Vaikka olisi 6 muuhun matsiin pistänyt 7+5

Kiva, että sai 0+2 tähän erään, mutta ettehän te vieläkään voi olla tyytyväisiä Lajusen panokseen? Ensimmäinen syöttö oli hyvä, mutta onhan tuo pelaaminen muuten vieläkin haparoivaa. Tuollaista pudotuspeleissä ensikertaa pelaavan kaverin tekemistä. Ville Lajunen ei millään mittarilla kykene tällä hetkellä olemaan meidän pakiston liideri. Ja kyseessä ei ole mikään tunteenpurkaus eilisen esityksen jälkeen, vaan se lähinnä oli kirsikka kakun päällä. On ollut ihan helvetin huono jo pidemmän aikaa ja sitä ei yksi erä muuta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Miten toi pitkäkiekko sääntö oikeen menee? Nyt oli taas tässä erän alussa tilanne kun Tepsin pelaaja edellä mutta silti tuli pitkä.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Alkaa Slafkovskyllä olee kuormaa jo sen verran että sais ottaa vähän happea joten seuraavaan matsiin Tammela takaisin kolmoseen ja Hults kakkosen keskelle ja Rode laitaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös