TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 723 104
  • 13 341

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
ALOITUSVOITTO SAATANA. Molemmat maalit tulleet hyökkäyspään 100-0 aloitustappioista, josta nopea vastahyökkäys ja maali.

Liikaa häviävät tänään aloituksia ja pelaavat nuo tilanteet omiin liian lepsusti.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Huomiselle voisi ottaa tuoreita jalkoja vittu vaikka kaikki Hults, Usheninit ja Dösö jos kunnossa. Ihan helvetin tahmeaa tekemistä kaikilla.
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Pahalta näyttää, mutta luotetaan ja uskotaan. Ei tätä kyllä katsomaan pysty, nousee verenpaine liikaa. Taidan laittaa kiinni ja varovasti vilkuilla hetken päästä. :)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Noo, kyytää täst. Tuntuu yllättävänkin kevyeltä kun ollaan välillä takaa-ajajana, ei tarvitse aina juosta sitä verenhimoista petoa karkuun..
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulisiko se kauden ensimmäinen voitto, jossa tullaan takaa ohi? No tuskinpa. Nyt pitäs minitavoitteena saada peli kasaan, ettei anneta huomiselle henkistä etulyöntiasemaa Hifkille.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Aika ikävästi alkaa näkyä tuo puolentoista miljoonan euron ero budjetissa mikä noissa joukkueissa on. Kaveri toi levänneitä EHT-tason ukkoja, kun meillä ei ole yhtään vahvistusta nostettavissa näihin peleihin
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Taisi olla Stenulta filmiä. Ei tuo naamaan osunut. Toki jäähyn arvoinen rike, mutta vähän nolo kaatuminen kuitenkin perään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös