TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 720 748
  • 13 341

12961

Jäsen
Tää huolimaton omissa roiskiminen täytyy saada loppumaan. IFK saa liki kaikki pitkät painostusjaksonsa niin, että meidän jätkät antavat katkon jälkeen kiekon takaisin.

Tänäänkin varmaan 20 kertaa saivat aika halvalla hyökkäyspäässä meiltä kiekon.
 

Lakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Takki on aika tyhjä näin hallilta kotiutuneena. Omat hermot oli huonommat kuin joukkueen. Meininki oli hyvä ja kultaviirejä näkyi autojen katoilla. Keli ei ihan yhtä lämmin ollut kuin halli, mutta mennään kevättä kohti.
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Jos tällä palstalla on semmoisia kuka, on Valtteria Pullia haukkunut huonoksi jääkiekkoilijaksi mikä ei pidä paikkaansa. Kunnianloukkauksesta on ilmoitettu poliisille, joka ottaa asiasta selvää. SAA. MAKSAA. KALLIISTI.
Käsi pystyyn virheen merkiksi. Muttei tee yhtään pahaa myöntää, että ainakin tänään oli Pulli pelipäällä. Toivottavasti myös seuraavassa pelissä.
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tää huolimaton omissa roiskiminen täytyy saada loppumaan. IFK saa liki kaikki pitkät painostusjaksonsa niin, että meidän jätkät antavat katkon jälkeen kiekon takaisin.

Tänäänkin varmaan 20 kertaa saivat aika halvalla hyökkäyspäässä meiltä kiekon.
Tämä. Onko huolimattomuutta vai mistä johtuu, tuntuu että hyökkäysalueen paineessa syötöt löytää paremmin perille kuin joku näennäisen helppo ensimmäinen syöttö omalla alueella.
 

Joseph

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tällaista Markus Nurmea on kyllä ilo katsella. Rynnii hanakasti maalille vaihdosta toiseen, mutta on oppinut pitämään pään kylmänä, vaikka tuntuu siellä olevan punanuttujen erityishuomion kohteena. Panosten kasvaessa näemmä pelikuri löytynyt. Tänäänkin hankki yhden ylivoiman, kun usein on mennyt toisinpäin. Tekee entistä vittumaisemman tuosta meidän ykköskentästä vastustajan näkökulmasta.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Kohtuu hyvä taistelupeli tänään kyllä. Ihan ansaittu 2-1 voitto, vaikka HIFK:lläkin paikkansa oli.

Joitain havaintoja:

- 1.erän alku oli kyllä tunnusteleva. HIFK jopa oli ekat noin 10min kuskin paikalla. Erän vanhetessa Tepsi paransikin runsaasti peliään, joten ansaitusti johdettiin Intosen ylivoimamaalilla peliä. Torjunnat taisi olla Tepsin hyväksi 4-12.
- 2.erä oli ihmeellisen tahmeaa. Jotenki tuntui, että tunne puuttui eikä kumpikaan saanut oikeen mitään aikaan.
- Hienosti pysyttiin 1.erässä ja 2.erässä jäähyaitiosta pois, joka edesauttoi että pystyttiin paremmin hallitsemaan peliä.
- 3.erä oli pienoista selviytymistä Tepsin osalta. Ihmeellinen tuo Pärssisen jäähy, en nähnyt siinä mitään rikettä.
- Ykköskenttä oli kyllä hyvä tänään. Olisivat maalin ansainneet. Pärssisellä oli läpiajonsa jäähyn jälkeen. Vähän meni läpiajon ratkaisu liian näpertelyksi.
- 3.hyökkäyskentältä todella hyvää peliä tänään. Ansaitusti Intoselle maali komealla vedolla. Liukkaallakin oli läpiajonsa, mutta ei tänään, vaikkei mikään huono veto ollutkaan.
- Alivoimapeli toimi tänään kyllä tosi hyvin. Jäi erityisesti mieleen Rodewaldin eräs alivoimavaihto, jossa hienosti piti HIFK:n pakkeja pilkkanaan Tepsin hyökkäysalueella.
- Pullilta tosi jämäkkä peli Tepsin pakistossa. Ehkä voisi vähän Pullin vastuuta lisätä. Parhaita pelejä Pullilta tänään.
- Hieno veto Vainionpäältä ylämummoon. Tuli tärkeään paikkaan.
- Juraj väläytteli muutamia kertoja hyökkäyspäässä. Harmi ettei päässy pisteille, olisi ehkä jonkun pisteen peliesityksellään ansainnut.
- Karejev oli itsevarmuus. Eipä mitään voinut Koivistoisen maalilla, niin hyvä maski vedon aikana kuitenkin oli.
- Tänään tultiin omista pari kertaa todella hyvin ylös, syöttelemällä. Välillä annettiin todella rohkeita avaussyöttöjä, jotka myös kostautuivat. Rännikiekkoja omissa voisi yrittää vähän vähentää..
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Samoilla mennään...

Ai ettien että kun tekisi hyvää pistää sarja katki tänään.
 

Liitteet

  • 277758640_10158442049617554_197504493390241839_n.jpg
    277758640_10158442049617554_197504493390241839_n.jpg
    134,7 KB · kertaa luettu: 43

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Vainionpää #60 mainittu
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
IFK saa ainoat tilanteensa Tepsin menetyksistä. Mikäli lähtevät hitaasti omista, niin ovat ihan hukassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös