TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 730 295
  • 13 341

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno vastahyökkäysmaali! Rodewald vaikuttaa ihan kevään pelaajalta.

Tammelalta pitää kyllä odottaa tasonnostoa. On veljesten kanssa kyllä ensimmäisenä liipasimella katsomoon. Steenbergen, Rodewald, Slafa, Intonen ja nelosketju selkeästi edellä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Kakkosesta saata aika kova ketju hyökkäyspäähän, vauhtia ei puutu ja paikkoja rakentuu. Puolustuspäässä varmasti ne vaikeudet edelleen, mutta kunhan verkko heiluu ja ei heitetä puolustamaan johtoa viimeisellä minuutilla, niin eiköhän tuosta hyvö tule!
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Pari paitsiota jo vihelletty jotka eivät kyllä paitsioita olleet, ainakaan tällä uudella 3D viivalla. Linurit tällä kertaa perseestä?
Taisin jonkun matsin aikana jo tästä kirjoittaa että joka matsissa linjurit vetävät noita paitsiotuomioita ihan hatusta. Useampi viheltämättä jätetty pitkäkin ihmetyttänyt.
 

Lakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pätkiikö jollain muulla lähetys? Mulla on Cmore discoveryn kautta, mietin että kumman serverit on kovilla. Saattaa kyllä olla hyvät katsojamäärät striimipuolella tänään.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Vähän nyt odotellaan ja kattellaan mitä Saipa puuhastelee. Mutta itse en ainakaan helppoa peliä tästä odottanut, mitä heikompi vastus, sitä kamalampaa katsottavaa Tepsin pelit. Onneksi seuraava vastus sytyttää varmasti.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko Jasu alkanut hävitä alivoimilla aloituksia aiempaa enemmän? Äsken 100-0 häviö ja samaa panin merkille Kärpät-matsissa.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nihkeä erä.

Ei riitä..

Pakko parantaa toiseen..

Onneksi sentään johto..

Jalat liikkeelle ja jäähyt pois..
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös