TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 542
  • 13 341

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Kerrankin Ahokkaan suunnitelma toimi. Meni siinä aikaakin. Erittäin hienoa, että ykköskenttä sai kaksi onnistumista. Oikeastaan elintärkeää. Nyt toivottavasti pystyvät nousemaan takaisin alkukauden tasolle, kun itseluottamusta saadaan takaisin. Kulmahyrrääminen seis ja alkukauden formiin. Hyvä Pärä ja Makke!
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kun tuosta Pärssisten peluuttamisesta ottelun lopussa aina kitistään, niin aloinpahan vaan tänään miettiä, ettei sinne muutakaan ketjua voinut laittaa, kun Jasut olivat pelanneet noin minuutin vaihdon alle. Kyllä minua ainakin pitäisi aseella uhata, että päästäisin Tammela+Iigorit tai Stenu-Hults-Dösö kentällisen puolustamaan johtoa ottelun loppuun. Kenties Iigorit joutuvat tässä stereotypian uhriksi, mutta ovat syyllisiä kunnes toisin todistavat tässä kohtaa.
 

Trappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Palaan eilisen Ilves-ottelun aikaiseen viestiini. Kaltolla on siis nyt palikat kunnossa ylivoimalle, tulosta on siis synnyttävä jos meinataan mennä keväällä pitkälle.
Ihmettelin kovasti "kakkos"-yyveen muodostamista: Hults vasemmalla puolella ja Ushenin rightina oikealla puolella...ei laukaisu-uhkaa suoraan syötöstä. Yhden kerran Hults ajautui eilen oikealla ja heti rävähti suoraan syötöstä kiekko sivuverkkoon.

Mielestäni ainoat kerrat kun TPS-yv on tällä kaudella toiminut edes säädyllisesti, ovat ne kun Hults on ampunut suoraan syötöstä oikealta puolelta.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jimi Suomi seuraavaksi ampumaan rankkaria. Näyte Tepsin somessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös