TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 730 295
  • 13 341

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Hults :(
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Heh. Ei kyllä ansaita voittaa jos ei osata kiekkoa kohottaa kyljellään olevan molarin yli.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Tänään on tosiaan ihan maalipaikkojakin riittänyt, ei ole ollut pelkkää kulmissa pörräämistä.
Näin juuri, olisin huolissani pelistä jos tilanne olisi tämä koska Tepsi on vain pyörinyt kulmissa ja Andy pitänyt juuri ja juuri pystyssä, mutta Tepsihän on ollut läpi illan selvästi parempi joukkue ja ainoa missä ilves on mukana on tulostaulu tällä hetkellä.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Pärssisen ketju pitää kyllä kynsin hampain kiinni kulmissa nyhjäämisestä, kun tarpeeksi nyhjätty on seuraava siirto laittaa silmät kiinni ja roiskaista kiekko johonkin toivoen parasta. Ketjun taso tosin noussut erittäin paskasta aivan paskaan, vaaratilanteita omiin ei ihan joka vaihtoon enään.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kolmannessa erässä sitten varmaan nysväyksen lisäksi aletaan mulkoilemaan kelloa miilon päästäisiin ratkaisemaan matsi.
 

12961

Jäsen
On nämä otteet nyt olleet kokonaisuutena ihan positiiviset. Muutama vastahyökkäys on lähtenyt omista hölmöilyistä, mutta eipä niitä paikkoja ole kovin runsaasti vastustajalla ollut.
 

Trappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt alkaa olla Kaltolla sellaiset palikat yv:lle, että tulosta pitäisi alkaa tulla ja heti. Toki pelaajilla tietenkin vähintään yhtä iso vastuu myös..

Mielenkiintoista kuitenkin laittaa Hults (left) vasemmalle puolelle ja toinen venäläisistä (right) oikealle, jolloin ei vahingossakaan päästä vetämään suoraan syötöstä. Se uhka pitäisi olla koko ajan päällä.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Hyvin on pelattu tänäänkin. En ole edelleenkään nähnyt Turun HIFK- ja Tampereen Tappara-matsia lukuunottamatta, ainuttakaan peliä tällä kaudella joka ei olisi ollut voitettavissa.

Jollain helvetin konstilla nyt ykkönen tai kakkonen liekkeihin, niin ollaan tosi vaikea vastus kenelle tahansa tänä keväänä. Jos molemmat lähtisi kunnolla lepattamaan, niin voisi jo lyödä kossun pakkaseen.
 

ilatzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Eiköhän Ilves kotiyleisön edessä halua pelata edes yhden hyvän erän ja tulee kolmanteen rajulla ilmeellä. Katsotaan pysyykö Tepsin peli edelleen yhtä yritteliäisenä vaikka palkintoa ei olekaan tullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös