TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 466
  • 13 341

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hyvää pelinlukua valmennukselta ja Pyne kentälle hattua hakemaan, hienoa.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Pärssinen ja Nurmi voisi ottaa mallia miten Pyyhtiä pelasi tänään. Teki töitä hyvin ja kolme maalia kruunasi illan. Varsinkin Nurmi on aivan varjojen mailla.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tärkeä voitto melkoisen härkäviikon päätteeksi. Ei loppunut kunto kesken ja Pynen hatullinen lämmittää mieltä!

Jossittelukin on kivaa niin ilman sitä Kookoo-pelin synkkää hetkeä oltais viiden matsin voittoputkessa. Tästä on hyvä jatkaa. Ehkä hyvä että JYP-matsi siirtyi ja joukkue saa hetken hengähtää
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Jossittelukin on kivaa niin ilman sitä Kookoo-pelin synkkää hetkeä oltais viiden matsin voittoputkessa.

Tää oikeesti jopa lämmittää mieltä, kun tuntuu että melko synkkää on ollut. Ei se loppujen lopuksi oo nyt niin synkkää enää hetkeen ollut. Cama!
 

Trappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienot ja tärkeät voitot viikonloppuna kokonaisuudessaan.
+Kareev
+Lajunen
+Hults
+nelosketju
-Nurmi

Ainut mikä jäi molemmissa peleissä harmittamaan oli kun kolmannessa erässä pääset ylivoimalle ja vastustaja saa parhaat paikat ja mahdollisuuden tulla mukaan peliin!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Järkyttävän iso voitto. Nyt jos koskaan tuo piti ottaa vittumaisten aikojen jälkeen, jos koskaan, mikäli tässä jostain paikasta auringossa halutaan tapella.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minähän tuon hatullisen teille jo kolmannessa erässä ja ajassa 9:36 kerroin.

Ei tää oo vaikeeta.

Hyvä määrä maaleja yhteen viikkoon Tepekseltä. Greit!
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Minusta pelillisesti kauden yksin parhaimmista peleistä. Hienosti karvattiin ylhäällä, joka sekoitti Pelicansin avauspelin käytännössä täysin. Toki tähän vaikutti se, että Pelicans oli todella huono tänään. Pelin hyvyyttä nostaa vielä se, että TPS pelasi eilen Pelicans ei.

Muutamia poimintoja:

- Ykköskentältä jo parempaa. Muutenkin kaverit tuntu kentässään nyt löytävänsä toisensa paremmin kuin aikaisemmin.
- Hienoa Pyne, 3 maalia ja muutenkin kovaa työntekoa.
- Hienosti toimi ykkösylivoima ajoittain. Josta osoituksena Lajusen ja Pyyhtiä yhteistyöllä hienosti luotu maali. Yksinkertainen on välillä kaunista.
- Kakkosylivoimakin toimi ajottain tosi hyvästi. Hienosti Jaedon ja Mitch löytävät jo toisensa. Harmi kun eivät saaneet palkintoa.
- Rafkinilta ja Virolta kyllä tosi hasardia peliä. Viron vastuuta voisi ehkä välillä pienentää. Rafkin väläytteli pari kertaa hyökkäyksen kärkenä.
- Kolmoskenttä toimi kyllä ylipäätään tosi hyvin. Väisänen ei siihen vielä oikein sovi. Tuntuu, että Väisänen on kohtuu arka vielä. Ei oikein osaa samalla tavalla käyttää pituuttaan hyödyksi kuin esim. Liukas. Ehkä Väisäsen tilalle pitäisi tosiaan laittaa vaikka Tammela.
- Kohtuullinen peli taas neloselta. Ei ehkä niin hyvä peli kuin eilen. Jasu oli kyllä maalinsa ansainnut, harmi kun tuuri ei ollut mukana..
- Lajuselta loistava peli. Pelin paras Tepsin pakki. Ei voinut Pelicansin maalille mitään.
- Arell oli myös tosi vahva. Kivaa peruspeliä.
- Karejev hoiti hyvin ne muutamat torjunnat, jotka tuli.
- Kakkoskenttä oli jotenkin vaisu.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Luottamusta herättävä viikko yhtä erää lukuunottamatta. Täytyy todeta että voitetut joukkueet eivät olleet sieltä terävimmästä päästä mutta ei se poista sitä tosiasiaa että TPS:n tekeminen on ottanut askeleita eteenpäin. Koostumukset alkavat pikkuhiljaa sementoitua ja sekin näyttää (yllätys, yllätys) auttavan. Ennenkaikkea olen iloinen Pyyhtiän puolesta jonka hyvät otteet realisoituvat nyt myös maalien muodossa ja saa sitä kautta ansaitsemaansa huomiota koska faktahan on se että Pyyhtiä on jo pitkään ollut tuon ykköskentän ainoa valopilkku.
Tuo kenttäkin voisi olla paljon parempi jos sitä pelattaisiin enemmän pelaajien vahvuuksien kautta. Pynelle enemmän kiekkoa ja Nurmelle enemmän niitä kaivurin hommia ja vähemmän kiekkoa. Edelleen Nurmi yrittää puskea liikaa yksin eikä osaa luopua kiekosta.

Loppuun vielä muutamia huomioita viime peleistä:

-Hults pelaa hyvää kahden suunnan lätkää tällä hetkellä. Nuo keskialueen löysät rystylätyt pitää karsia pois. Silmämääräisesti kaivanut hyvällä prosentilla oman pään aloituksia ja kamppailuvoittoja. Taisi jopa yhtä maalia olla pelastamassa tänään. Kai siellä valmennuksessa jotain tehdään oikein.

- Kissa Eronen taitaa olla kiekollisesti meidän huonoin puolustaja tällä hetkellä. Varsinkin avauspelissä. En usko että kyse on taidon tai pelinäkemyksen puutteesta vaan puhtaasti pelirohkeuden. Joka pelissä tulee useampi tilanne kun mielestäni Eronen ei uskalla liikuttaa kiekkoa nopeasti. Varsinkaan sentterille vaan turvallisesti ränniä pitkin. Ylivoima vastuuta on aika vaikea perustella tällä hetkellä. Tosin onko parempiakaan vaihtoehtoja?

- Ylivoimaan on alkanut löytyä tehoja mutta on se vieläkin ajoittain ihan hirveää. Varsinkin tuo haku. Rytmit, Syöttöjen laatu, kiekollisen pelaajan tuki. Näissä on ihan hitosti parannettavaa. Myös ylivoimalla voisi välillä yrittää suorahyökkäystä. Tosin se voi olla vaikeaa jos 4 pelaajaa odottaa mitä yksi saa aikaan.

- Jos mietitään yksilöiden kautta niin vaikea tästä viikonlopusta on epäonnistujia löytää. Osa alisuorittaa potentiaalisiinsa nähden mutta ei meillä varsinaisia heikkoja lenkkejä ollut. Tästä on hyvä jatkaa.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
- Ylivoimaan on alkanut löytyä tehoja mutta on se vieläkin ajoittain ihan hirveää. Varsinkin tuo haku. Rytmit, Syöttöjen laatu, kiekollisen pelaajan tuki. Näissä on ihan hitosti parannettavaa. Myös ylivoimalla voisi välillä yrittää suorahyökkäystä. Tosin se voi olla vaikeaa jos 4 pelaajaa odottaa mitä yksi saa aikaan.
Hifk pelissä 3.erän tilanne josta vihellettiin rankkari. Eroselle kiekko, kääntyy ympäri pudottaakseen kiekon alaspäin, mutta tässä onkin jo Hifkin pelaaja tiellä --> menee täysin lukkoon ja heittää kiekon Hifkin pelaajan lapaan ja kaveri puolittain läpi.

Sama kävi aikaisemmin pelissä. Ihan kuin Eroselta ja muulta yvltä olisi kiellettyä ajatella itsenäisesti kiekkoa ylöspäin tuomaan lähdettäessä. Pelaajat menevät kuin raiteilla ja tietty kuvio mielessä.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peli oli tällä viikolla huomattavasti parempaa, vaikka tuo kamala kolmas erä Kouvolassa jäytääkin mieltä. Tärkeää on, että myös alaketjut ovat onnistuneet! Jasukin vaelteli pari kuukautta vähän varjojen mailla, mutta nyt on jälleen herännyt siihen miksi hänellä oikeutetusti on C rinnassa. Liukkaalla ja Pyyhtiälle myös iso peukku viikon peleistä!
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Torstai-illan kuuden pisteen peli. Vastassa Lahden Pelicans ja selostajana tietysti... Antero Mertaranta! Voi vittu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös