TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 721 498
  • 13 341

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Montako kertaa liigadumari antaa huitoa alakäteen näissä haastotilanteissa, aivan järkyttävää. Olisi Tapparapakki saanut noin 2,5 jäähyä tuosta puolustamisesta änärissä.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Tepsi nosti peli-intensiteettiä ihan selkeesti Träppärän kolmannen maalin jälkeen. Nyt vaan lisää onkaa pannuun viimiseen erään.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tuollaista Pärä ja joukkue kaipaa. Huolestuttavaa oli vain katsoa naama norsunvitulla olevia Tepsiläisiä vaihtopenkillä kun sitä näytettiin.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Nousujohteista peliä. Kolmannessa kurkoja? Pärssiseltä lisää tätä, kiitos.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Mjoo. Tänään ehkä liian kova vastus ns. päivän kunnolla mitaten. Mutta, edelleenkään yksikään vastustaja tämän paskaputken aikana ei ole esittänyt mitään ylitsepääsemätöntä. Ei niinkö yhtään mitään.

Edelleen itsellä olisi luottoa tuohon nippuun, jos Tomppa vaan laittaisi puhelimet soimaan ja hankkisi sen kurkon kakkosen keskelle. Joku vitun #9 sinne näyttämään pakkas-päröille miten ammattilaiset tekevät illasta toiseen asioita tuon sinnepäin-säätämisen sijaan. Joku kunnon seppä avaamaan tai edes löysyttämään silmukkaa jätkien kurkkujen ympäriltä. Et vittu jätkät, relatkaa hei, näin sitä vedetään! Pelkällä tavan toimivalla yvllä pinnoja olisi 10-15 enemmän.

Nyt on ihan vikat hetket herätä. Kolmannesta erästä sais aloittaa.
 

Lakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voisihan tota yv:tä kokeilla välillä kahdella pakilla neljän hyökkääjän sijaan, esim. Viro olisi kiva nähdä. Voisi tuoda jotain uutta ja raikasta.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Eihän tää enää edes vituta kun tähän on tottunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös