TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 726 077
  • 13 341

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
On kyllä kamalaa pelaamista TPS:lta! :D Harmittaisi jos olisi vielä jotain odotuksia tälle kaudelle. Joukkueen tekeminen näyttää kyllä valitettavasti justiinsa sille ettei heilläkään kovin suuria luuloja ole.

Olisi silti kiva tsiigaa edes rahtusen laadukkaampaa lätkää. Vaatisi kyllä roimaa kehitystä sekin..
 

Lakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Jotain on Pärssiselle tapahtunut, kun on menettänyt täysin pelihalunsa. Onko valmentajan kanssa sukset seksisin, sillä en usko, etteikö Pärssinen osaisi pelata. Nyt vaan ei kiinnosta jostakin syystä.
Onhan Pärällä ollut ainakin koronakaranteeni (ehkä koronakin?), pitkiä pelitaukoja kuten koko joukkueella ja alkukaudesta joutui aikalailla yksin kannattelemaan joukkuetta. Kuka ties muijakin vittuilee ja koirat haukkuu. On saattanut olla nuorelle pojalle raskasta aikaa ja kun peli ei joukkueellakaan kulje saattaa ne itsensä asettamat paineet olla niskassa melkoiset.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Rafkin sano jossain haastattelussa et kaikki ei pelaa oikealla asenteella, joskos muutkin päättäneet enemmän tai vähemmän alitajuisesti alkaa pelaamaan vähän löyhemmällä asenteella kun ei siellä ketään penkille joudu.
Eka maalissa Rodewald olis halutessaan ehtinyt pelaamaannsen Moilasen pois, mut jäi katseella seuraamaan. Kehonkieli kertoo paljon. Usein, kun menee vaihtoon niin se on hidasta maleksimista ja vaihto kestää.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Mihin toi 2.5 miljoonaa edes on mennyt? Andy ei varmaan halvalla pelaa mut entäs sitte ne muut?
Ehkä herra Hakkarainen sai jonku 300k diilin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös