TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 726 003
  • 13 341

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Miten voi peli kadota noin pahasti. Käsittämätöntä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kolmas erä ollut jälleen sellasta pelaamista jolla pelejä ei voi voittaa ja päästettiin Ässät vielä tasoittamaan ottelu.
Kertoo joukkueen tilanteesta kaiken olennaisen. Onnistuttiin tekemään kaksi maalia ja ottamaan kuskin paikka ottelussa ja sen jälkeen taas ruvettiin menemään sieltä mistä aita on matalin.
Missä on ne vastuun kantajat?
Mm.Rodewaldin pitäisi tälläisissä tilanteissa olla yksi niistä jotka ottavat vastuuta yrittäen hinata joukkuetta eteenpäin mutta on vajonnut täysin turhakkeeksi. Huvittavaa on miten Hultsia ollaan yhden syötön takia kehumassa kilpaa mutta nyt kun peli luisumassa käsistä niin kaveri vajonnut jäänrakoon.
Steenbergeniä peluutetaan todella paljon ja kaverille siunaantunut tänäänkin useampia loistaviakin maalipaikkoja mutta ei taitaisi onnistua maalinteossa vaikka edessä olisi avoinna olevat ladon ovet.
Valmennus voisi pistää tuon Lajusen useamman ottelun ajaksi poppareille ja joka kerta harkkojen jälkeen luistelemaan vielä viivoja. Senverran hitaasti ja huonolla asenteella painellut tällä hetkellä menemään viime otteluissa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pettymys.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ja lyödään Steenbergen askiin, kun tarvis tehä maali. Ryyppääkö tuo valmennustroikka tuolla penkillä salaa vai mitä helvettiä?
Niin no.. kenet noista maalipyssyistä olisit itse laittanut?
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Mitä helvettiä sielä halittiin kulmissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös