TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 731 642
  • 13 341

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Vai onko Ahokas sittenkin viekas kettu? Mies näki jo kesällä, ettei näillä mätileivillä joulupöytää pelasteta, sepitti juoneksi alun "tasapainon" ja keväällä kukoistavan hyökkäyserotiikan, kiristi immenkalvon keskialueelle ja otti dorkilta pinnat pois. Nyt toivotaan täyttä kokoonpanoa ja pelätään karvasta penetraatiota. Paineet ensi kaudeksi Kalliolle hommata muutakin kuin tyhjäkatseisia koohottajia, koska jätkistähän tämä jäi kiinni.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Kyllä se poijaat nyt on niin, jotta aisat on alhaalla. Tässä ei auta kuin ikiaikainen härmäläinen konsti: hikeen nainti ja kunnon löylyt päälle! Jussi & muu bändi kyllä vääntää homman takaisin raiteilleen. Pysykää uskossa kovana ja itkut sikseen.
-Valtti-

Ps. V86 kiinni.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Siikistä tai Väyrysestä en oikein tiedä, mutta Janatuisen olisin pitänyt tepsissä ehdottomasti. En usko, että hintalappukaan olisi ollut jatkoa varten kovin kallis, niin vähän ihmettelin, miksi annettiin mennä. Hyvä alakenttien pelaaja, joka myös pystyi ottamaan roolia kärkikentissä jos oli poissaoloja.

Tällä kaudella Janatuisen seuraaminen jäänyt vähän vähemmälle, mutta tepsin visiitti jätti positiivisen kuvan hänestä. Eipä varmaan olisi ollut hullumpi palanen tämän kauden joukkueessa, kun tämän hetken hultswaldeja kentällä katsoo.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ulkomaalaisten hankinnoista vastaavat ovat epäonnistuneet. Se selittää tämän hetken alakulon. Ulkomaalaisia on nykyisin ainakin Tepsin kokoonpanossa niin iso prosentuaalinen määrä, että osumatarkkuuden tulisi olla hyvä.
Nythän käytännössä kaikki uudet hyökkääjät ovat täysiä turisteja ja kuinka kauhealla tavalla se realisoituu, kun esim.Pärssinen ja Tammela ovat pois ja pitäisi nousta johtaviin rooleihin. Nyky ulkkareista ei ole siihen, ei sitten millään.
Urama, Kallio ja Suoraniemi, panostakaa skouttaukseen enemmän aikaa. Dösönöön hankinta kertoo juuri päinvastaista mitä kerrottu. Eli, että jokainen haku mietitään eikä hätiköidä. No, vähän kummallinen oli tämä haku...
 
Viimeksi muokattu:

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Jeesus Kristus.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tämähän alkoi hienosti. Pyyhtiä ei osunut kiekkoon maalipaikassa, ylivoima ihan paskaa ja Lajusen hitaus kostautuu jäähynä. Kaunista
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko tässä käsillä nyt ns. Kaskis-syndrooma, eli kaikki pelaajat taantuu Ahokkaan valmennuksessa? Vai onko kaikki oikeasti vaan paskoja.

Kyllä Ahokas KooKoon sai pelaamaan. No, ei kaikkialla voi onnistua. Ja eihän onnistumista/epäonnistumista nyt vielä voi edes tuomita. Jos on treenijumi? :D
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Miten vitussa jokainen Ipan pelaaja voi olla ~50% nopeampi kuin Tepsin jätkät?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös