TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 550 821
  • 8 975

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisi kyllä ollut loistava erä Tepsiltä ilman Viron vitosta. Pikkaisen meinaavat tunteet kaukalossa kuplia. TPS johtaa, eli päät kylminä. Nyt pitää osata kääntää toista poskea. Se on parasta lääkettä ja syö Lukkoa entisestään.

Lassi Heikkinen on iso pelle. En tiedä, miksi hän viheltää finaaleita ja lähtee MM-kisoihinkin. Ei osaa lukea pelin tunnelmaa lainkaan. Täysin huumori jäähy oli Pajuniemen poikittainen.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hädän päivää ei ole, mutta vanha vaiva eli jäähyily kyllä vesittää tiiviin pelin. Kaikkea ei Rämökään ota. Jäitä kaaliin kaikille, siinä lääke. Lukko on kaikkea muuta kuin vakuuttava ja sitä ei yksi Pressesten muuksi muuta. Saati Lehtinen. Setänenkin oli parempi paskimmillaan Tepsissä
 
Millä tuol ykskään pelaaja kehittyy, kun ei saa koskee ollenkaa. Varmaan on aika valmiita lähteen isompiin ympyröihin. Nää on niitä kehittäviä pelejä jotka noi Heikkiset vie näköjään pois.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Positiivista tässä pelissä ollut (johtoaseman lisäksi) se, ettei meillä todellisuudessa ole ollut mitään hätää. Aivan tasapäin on mitelty suuren ja mahtavan Lukon kanssa. On saatu paikkoja aikaan ja jos sama jatkuu, niin hyvällä viimeistelyllä viedään tämä. Tiukkaahan tämä on, mutta se on jo paljon enemmän kuin moni taho on meille veikannut. Boksista pois, rohkeasti pelaamaan kolmatta erää ja paikoista sisään!
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Käsi ylös joka luuli että toisen erän jälkeen Lukko ei ole saanut vielä yhtään maalia. Eli maali sinne maali tänne tämä on play offs kiekkoa ja pääasia että Palloseura vielä johtaa. Toivotaan että kolmas erä on maaliton.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Hädän päivää ei ole, mutta vanha vaiva eli jäähyily kyllä vesittää tiiviin pelin. Kaikkea ei Rämökään ota.

No vittu kyllä. Viron jäähyyn asti tultiin ulos kuoresta, poikien tunne sekä usko haastaa lukko ihan pelaamalla kasvoi silmissä. Paska kertakaikkiaan.

Tulee ihan Heikkisen jäähy muuan HPK sarjasta mieleen. Mut ei mennä sinne.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Ollaan nyt aika pahasti jääty omiin. Vähän tarttis päästä hyökkäämäänkin välillä.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Ihan ei kestäisi puolustaa koko erää.
Eiköhän tässä taas käy niin, että TPS jää odottelemaan lukon tasoitusta ja johtomaalia ja sen jälkeen aletaan taas pelaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös