TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 550 787
  • 8 975

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Seison täysin sanojeni takana. Täysin käsittämätöntä, että joukkue vedetään kölin alta jokaisella hetkellä, kun menee huonosti, ollaan tappiolla ym. Ja kun se sitten kuitenkin taas voittaa, menestyy, niin ollaan tuulettelemassa. Itse en kehtaisi.
Itse voin syödä kaikki sanani tältä kaudelta. Meinaan kyllähän ny itekkin vaikka paljon olen seuraa haukkunut niin olihan se pakko sitten jotain vastineeksi antaa näistä loistavasti sujuneista pleijareista, ja sen takia jos on vain huomen aamulla enään aitioita jäljellä niin sellainen lähtee ostoon ellei sitten TPS ja Veera Oikari vastaa minun viestiini sekä sähköpostiini jo tänään.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Samalla vaivalla olis voinut lisätä äänen ja miksei vähän pidempi pätkä, miksi se pitää katkaista noin ajoissa? Ihme puuhastelua.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tässä twitteristä meille jotka katsoo Telian kautta:
Kiitos tästä pätkästä, olin tuon maalin tapahtumahetkellä asiakaspalvelutehtävissä ja kun lopulta pääsin katsomaan tilanteen liigan sivuilta niin oli vaikea pysyä nahoissa, kun oli asiakkaita paikalla.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen nyt varmaan tunnin yrittänyt kirjoittaa jotain järkevää ja analyyttistä pelistä, mutta en minä tiedä, mitä tässä pitäisi sanoa. Ei vaan pysty ja sanattomaksi vetää. Suurin osa pelistä tuli seurattua seisten ja tasajalkaa pomppien. Verenpaine ja syke alkavat vasta pikkuhiljaa tasaantua normaalille tasolle. Tunnustan, että tämä peli meni nyt kyllä tunteisiin ja vieläkin on jotenkin absurdi olo ja päällimäinen tunne on, että mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu. Kukaan ei odottanut joukkueelta ja valmennukselta yhtään mitään kauden alkaessa. Vallitseva mielipide oli, että ei tästä mitään tule. Peliesitykset ovat ailahdelleet laidasta laitaan ja välillä iskenyt uskon puute. Pääasia on kuitenkin se, että sekä valmennut että pelaajat ovat uskoneet koko aika itseensä.

Tämän joukkueen kohdalla loppuvat adjektiivit ja ylisanat kesken. Tämän kauden Tepsi on kuin Suomen Leijonat, kun viimeksi voittivat maailmanmestaruuden. Odotukset olivat matalalla ja altavastaajan asemassa oltiin. Monella joukkueella oli parempi pelaajamateriaali, mutta silti tämä joukkue on raivannut tiensä finaaleihin kovalla työnteolla, kovalla yrittämisellä, sitkeydellä ja periksiantamattomuudella. Monet kerrat joukkue on ollut sillassa, mutta aina sieltä on noustu. Tässä on nyt tällä kaudella kirjoitettu sellaista tarinaa, joka jää mieleen. Tämän kauden Tepsi on hyvä esimerkki siitä, mitä joukkueurheilu ja fanittaminen parhaimmillaan on. Tepsi on tarjonnut kaikkea mahdollista laidasta laitaan. On ollut ylämäkiä ja alamäkiä. On ollut paljon upeita hetkiä ja takaiskuja. On ollut kovaa työntekoa ja yrittämistä sekä itsensä likoon laittamista. Tepsin kaudessa on ovat olleet mukana kaikki tunneskaalan vivahteet. Nyt on käsillä sen verran upea tarina, ettei enää parempaa voi saada aikaiseksi.
Onhan tämä nyt jotain ihan käsittämätöntä! Parasta urheilun seuraamisessa ovat tarinat, tunteet ja fiilikset sekä kokemukset, joita urheilu tarjoaa sekä hyvässä että pahasssa. Välillä menestytään ja välillä tulee vastoinkäymisiä ja pettymyksiä. Urheilu on jotain niin mahtavaa, ettei sitä pysty oikein edes selittämään. Tämän illan peli ja oikestaan koko välieräsarja on tarjonnut kaikkea mahdollista.

Mikä parasta, niin on ollut useita pelaajia, jotka ovat kehittyneet kauden aikana älyttömästi. Viro alkaa olla meidän johtava puolustaja ja on ottanut isoa roolia. Pystyy ratkaisemaan pelejä. Rafkin on kehittynyt todella paljon ja tänään ratkaisevassa maalissa oli Petteri Nummelinia mukana. Omalta siniseltä nappisyöttö Kestnerille, joka on taas oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Röyhkeä ajo maalille ja Viro löi viimeisen naulan arkkuun. Kessun tärkeässä tasoitusmaalissa oli sitten taas Rafkinilta huikea alustus. Ei voi enää paljon viileämmin suorittaa kiekon kanssa siviivan tuntumassa, kun vastustaja on kimpussa. Iskhakov on noussut viime peleissä isoon rooliin ja on ollut mukana ratkaisemassa pelejä. Tänäänkin selvästi halusi ottaa roolia ja ratkaisijan viittaa harteilleen. Anttalainen on noussut hyväksi liigapuolustajaksi ja luotettavaksi sotaratsuksi. Hyviä esimerkkejä isoja kehitysaskeleita ottaneista pelaajista olisi vielä lisää. Joukkueen ja yksittäisten pelaajien kasvutarina on jotain aivan huikeaa. Joo ei Tepsin pelaaminen edelleenkään ole pelitavallisesti liigan parasta, mutta ei se haittaa. Viisikkopelissäkin on kehitettävää, mutta kaikesta tekemisestä huomaa kentällä, että kaikki pelaajat yrittävät ja töitä tehdään. Larssonille voisi tästä pelistä antaa haukut, mutta ei nyt mennä siihen sen enempää.

Tepsin kausi vetää positiivisella tavalla sanattomaksi. Yksi erityisen ilahduttava määrä on omien kasvattien määrä joukkueessa ja he eivät todellakaan ole olleet missään turistin roolissa, vaan ovat olleet merkittävässä asemassa johdattamassa joukkuetta kohti menestystä. Sitten on Kessun kaltainen täsmäase ja Moskovan taikuri. Kessu on sitä, mitä on vuosikaudet kaivattu eli maalintekijä, joka astuu esiin juuri silloin, kun tarvitaan. Vaeltelee välillä varjojen mailla ja pelaaminen jättää toivomisen varaa, mutta sitten, kun joukkue kaipaa ratkaisijaa, niin Kessu ilmoittaa, että täällä minä olen ja PAM!!! Tällä kaudella on ollut todella monia pelaajia joukkueessa, joita on ollut mukava ja mielenkiintoista seurata. Mahtavaa on ollut sekin, että altavastaajan asemasta huolimatta voidaan menestyä ja pärjätä, kunhan vain paiskitaan hommia ja yritetään. Joskus vähän sattuu ja tapahtuu, mutta se on myös kehityksen siemen. En kyllä vaihtaisi tästä kaudesta päivääkään pois. Se ottaa kyllä kovasti päähän, ettei pääse hallille seuraamaan pelejä. Tämä joukkue ansaitisi pelata täyden katsomon edessä.

Tepsi oli pelin ensimmäisen puoliskon ihan hyvin mukana ja Tepsillä oli maalipaikkoja, mutta ne jäivät hyödyntämättä. Iskhakovin maali oli todella tärkeä ja siinä hetkessä mietin, että nyt näyttää hyvältä. Tepsillä oli pari paikkaa lyödä loppuniitti välierille, mutta sitä ei tapahtunut. Sitten Hifki rupesi viemään peliä koko ajan enemmän ja enemmän. Rämö piti joukkuetta pystyssä. Tepsi vetäytyi kilpikonnapuolustukseen ja tuntui siltä, että nyt vain odotellaan päätösvihellystä. Omaa peliä ei pystytty pelaamaan yhtään ja homma oli kaikkea muuta kuin hallissa. Sitten Hifki teki kaksi maalia ja iski pelko puseroon, että näinkö tässä käy. Tähänkö tämä kaatuu. Verenpainemittari oli hajonnut jo hyvän aikaa sitten ja syke huiteli jossain kahdensadan paikkeilla. Sitten astuivat kuvaan Rafkin ja Kestner. Tämä tapahtui juuri sillä hetkellä, kun niitä ratkaisijoita pitää löytyä. Loppu onkin sitten historiaa. Rafkinin ja Viron maaleja voisi katsoa loputtomiin uusintana. Ei nyt mennä pelin negatiiviin puoliin liiaksi vaan nautitaan nyt tästä hetkestä ja menestyksestä. Sen vielä totean, että kyllähän se nyt jotain joukkueesta kertoo, että pelataan kauden tärkeimmällä hetkellä puolitoista erää todella huonosti, mutta silti kaivetaan voitto isosta ja pahasta HIFK:sta. Näytetään helsinkiläisille kaapin paikka omassa kotihallissa. Vaikeaa oli, mutta silti väännettiin väkisin voitto kotiin.

Harmittaa, kun CMore tunaroi kauden tärkeimmällä hetkellä. Tuollaista ei vaan saisi tapahtua. No kuuntelin sitten Silvennoisen selostusta RadioCityltä ja meinasi jännittää niin maan perkeleesti! Onneksi minun ei tarvinnut olla kentällä, vaan siellä olivat toiset hoitamassa. Ratkaisun hetkellä pääsi kyllä spontaani huuto. Täytyy varmaan käydä pyytämässä anteeksi naapureilta, jos häiritsin. On tämä hienoa ja kyllä Tepsi on jo yhdenlainen mestari tällä kaudella.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Miten peli? Istun vessassa vatta kuralla. Ei kestä kattoa!

Kukaan ei vittu voinut vastata! Reikä ruvella toista tuntia pytyllä paniikissa....juuri avasin oven varovasti. Ryömin milli kerrallaan kohti tv-ruutua. Teksti-tv 221 ja sormien välistä kurkkien JAAAAAAAA!!!!VIROOOOO!!!!
HOJO HOJO JAU PAU VITTU!!!!!!
Viinaa ikeniin toverit!
 
Viimeksi muokattu:

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
@mikkelson tärkeä kysymys, joka voi vaikuttaa kaikkien meidän hyvinvointiin loppuviikon ja seuraavan viikon aikana..tiedät varmaan kysymyksen? Ja jos vastaus on 'ei ollut kotona', onko sulla mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin / menoihin?

Eilen tämä satumainen putki katkesi kun tyttöystävä tosiaan oli kotona koko pelin ja jopa katsoi osan pelistä. Veikkaan että parisuhteen kannalta hyväkin homma. Tänään oltiin sitten molemmat töissä. Itse rykäisin sellaisen 15 tuntisen työpäivän ja kotiin saapui juuri väsynyt mutta onnellinen mies.

Syvempiä fiiliksiä tämän hetken Seurasta täytyy kirjoittaa paremmalla ajalla mutta nyt totean vain että olen niin älyttömän onnellinen ja ylpeä tuosta joukkueesta. Yksi nimi täytyy nostaa esille jonka pelisuoritteita itsekin on tullut kauden mittaan kritisoitu ja välillä ihan aiheestakin. Ruben Rafkin. Esityö 2-2 maalin oli jotain niin kaunista. Eikä pelkästään itse se suorite vaan kun mietin Rafkinia ja kuinka vaikeita hetkiä hänelläkin on kauden aikana ollut. Sitten kun oikeasti jonkun pitää nousta esille niin se on 2002 syntynyt Ruben Rafkin jossa NHL-seurat eivät nähneet potentiaalia. Kokonaisuudessaan myös loistavat välierät Rafkinilta. Ja kukapa muukaan käy jatkoilla lyömässä riparin sisään kuin Eemil Viro. Huikeita sällejä.

Väsy vähän painaa mutta tuskin tässä uni hetkeen tulee. Alkuun voisi katsella pelin jälkilähetyksenä ja kahlata koko palstan läpi.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kävin täällä palstalla joskus siinä kohdissa, kun teillä oli viime kaudella ja ennen tätä hieman vaisumpia hetkiä. Totesin, että TPS tulee kyllä vielä ja että liiga tarvitsee vahvaa TPS:ää - ja näin se todella on ja mukava nähdä teidät näin nopeasti näin korkealla.

Lisäksi Raipea ei voi kun sympata, legenda, jonka valmennusuralle on vinoiltu yllin sekä kyllin. Ei vinoilla enää, hieno tarina.

Mutta tuskin on maha vielä täynnä kellään, joten onnea finaaleihin.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei voi muuta sanoa kun että "pojat pelas hyvin" HIFK oli kova mutta TPS oli kovempi. Mutta ei kannata leijua sen enempää. Kausi on vielä kesken ja kuten Jethro Roshted oli Twiitannut " Haluan jo tässä kohtaa onnitella Rauman Lukkoa SM-hopeasta. Upea kausi Teiltä " :D
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Katselin maalikoosteen, ja tuo 2-2-tasoitus on kyllä tietyllä tavalla hyvä maali symboloimaan TPS:n koko kautta.

- kaveri painaa kolmannessa erässä ohi johtoon - mutta tällä kaudella henkinen kantti kestää sen
- Ruben Rafkinilla ei puntti tutise, kun sooloilee vastustajan nimimiehen nippuun siniviivalla ja alustaa maalin
- Josh Kestner naulaa maagisen vedon, kun se yksi paikka tulee
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Katselin maalikoosteen, ja tuo 2-2-tasoitus on kyllä tietyllä tavalla hyvä maali symboloimaan TPS:n koko kautta.

- kaveri painaa kolmannessa erässä ohi johtoon - mutta tällä kaudella henkinen kantti kestää sen
- Ruben Rafkinilla ei puntti tutise, kun sooloilee vastustajan nimimiehen nippuun siniviivalla ja alustaa maalin
- Josh Kestner naulaa maagisen vedon, kun se yksi paikka tulee

Kestnerin tasoitus oli kyllä silkkaa seksiä! Samoin Rubenin kahvitus Leskiseen(?).

Kyllähän tämä finaalipaikka maistuu saatanan hyvälle.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Esko Seppänen on pihalla kuin lumiukko suurimman osan ajasta, en hirveästi anna painoarvoa hänen sanomisilleen. Laukoo mielipiteitään oikealta ja vasemmalta ja paukuttaa henkseleitä kun yksi pointti tusinasta todistautuu oikeaksi.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Esko Seppänen on pihalla kuin lumiukko suurimman osan ajasta, en hirveästi anna painoarvoa hänen sanomisilleen. Laukoo mielipiteitään oikealta ja vasemmalta ja paukuttaa henkseleitä kun yksi pointti tusinasta todistautuu oikeaksi.

Kuulemma Tepsi "perustaa pelinsä säkään". On sekaisin tuo jäbä kyllä.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kuulemma Tepsi "perustaa pelinsä säkään". On sekaisin tuo jäbä kyllä.

Juu "säkällä' rukosarjan kolmanneksi ja kaksi pudotuspelisarjaa jo voitettuna. Ammattilaissarjassa. Esko mene hoitoon. Taisi mennä pari siikaa affimestarilta HIFK:n myötä sivu suun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös