TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 551 184
  • 8 975

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Erän alku todella kriittinen. Jos kamppailupelaamisen tempo laskee yhtään, niin IFK tulee tähän vielä mukaan. Nyt pitää olla helvetinmoinen vimma vielä. Ei riitä tämä.
 

Khoenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Legendaarinen kahden maalin johto.
Onko peräti eka kerta näissä pudotuspeleissä tepsille?
Nyt pää tosiaan kylmänä ja juuri siihen suuntaan että nopeus ja aktiivisuus säilyy.
Toiveissa on että HIFK ei vaan saa enää isompaa vaihdetta, mutta kyllä sieltä vielä varmana jotain tulee.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Mielestäni TPS on pelannut järkevästi yrittäessään välillä saada vain kiekon pois omalta alueelta. Turhaan omissa kannattaa hautoa. Tuskin HIFK keskialueelta onnistuu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Nyt on sitä Tepsiä, että vaan taivas on rajana kun vaan tämä peli saadaan pidettyä kasassa.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Jopa pajulla tänään varsinkin maalin jälkeen alkoi joku järki pelaamisessa olemaan, syöttönappula löytyi ja ehkä se itseluottamus sieltä maalin myötä nyt palasi. Aiemmin kaudella pettymyksiä on tullut mm. Vainionpäältä ja Haapaselta, mutta nämäkin ovat viimeistää pudotuspeleissä näyttäneet parastaan, haapaselta välillä jopa hyökkäyspäässä nähty jotain. Ainoa jonka kohdalla ei edelleenkään lähde ja aivan luokatonta peliä on larsson, ei yhtään vetoa varmaan ensimmäisestä pelaajasta ohi ja syötöt voivat mennä ihan kenelle tahansa, mutta muuten joukkueelle isoa peukkua tässä kohtaa. Luistelulla hifki laitettu ahtaalle, alkaa olla aseet syöty, nyt vaan 3 erään samalla asenteella, ei vetäydytä ja aleta varmistelemaan, siitä on moneen kertaan nähty kauden aikana mitä sen jälkeen tapahtuu.
 

12961

Jäsen
Lisää kiekkoa syvälle ja painetta IFK pakkeihin. Sieltä tuli useita todella vaarallisia roiskaisuja ja virheitä toisessa erässä, ja niistä hyviä paikkoja meille.

Hyvin on toistaiseksi pysynyt myös oma maalinedusta puhtaana. IFK hyökkäykset pyörii kulmissa, välillä tosin turhan pitkään.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt punnitaan nuoren jengin pääkoppa. Kahden maalin johto ja peruuttelemaan ei voi lähteä. Ihan meidän peli ollut tähän saakka. Loppuun saakka nyt vaan!
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Miettikää oikeasti. Ykkösketju Pyyhtiä-Pärssinen-Pajuniemi. Kaikki omia poikia. Pelataan välieriä ja tuo kenttä on ylivoimaisesti kentän vaarallisin ja tehnyt myös molemmat maalit. Joku Pyyhtiäkin pelaa ihan huikeeta kiekkoa.
Euroopan paras kasvattajaseura. Pajuniemi lähtee tuosta rapakon taakse kesällä, Pärssinen varmaan ensi kauden jälkeen. Toki Tepsille harmittavia menetyksiä, mutta jotain täällä tehdään oikein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös