TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 551 068
  • 8 975

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jotain muutoksia kärkiketjuihin tehtävä ja välittömästi. Toivottavasti Raipekin sen hitaana hämäläisenä ymmärtää, Pärssisen sekä Iskhakovin ketjut olleet aivan pimennossa koko ottelusarjan ajan, nyt olisi vielä aikaa tehdä muutoksia viimeiseen ja ratkaisevaan erään. Mitä vittua Tepsi teki maalin.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Helpottaa.. Nyt vaan toivottavasti kolmannen alku tarkasti.

Pajuniemeen palatakseni, jos olisin valmentaja, katsoisin muutaman ensimmäisen vaihdon. Jos samaa paskaa, mitä kaksi erää (ja focus muualla kuin pelaamisessa), tekisin päätöksen tiivistää kolmeen. Ei hyväksyttävää peliä millään tavalla Pajuniemeltä tähän mennessä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jasulle kymmenen vuoden jatkosopimus! On pistänyt Björnisen taskuun. Miksi kutsutaan pelaajaa joka on parempi kuin sarjan paras pelaaja?
Jasu oli aikanaan Tapparassa kyllä ihan vittumainen vastus pudotuspeleissä. Sen verran monta vuotta putkeen katsoin äijän timanttista asennetta, millintarkkaa puolustamista ja huikeaa aloittamista, että tiedän mistä puhun, kun sanon hänen olevan yksi kaikkien aikojen puolustavista senttereistä tässä liigassa.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Meidän alaketjut on hoitanu hommansa kiitettävästi tänään, nyt olis tulosyksiköiden aika nousta esiin ja tehdä sitä mistä niille maksetaan.

Juuri näin. Alakerta teke duuninsa, nyt sama tarvitaan kahdelta ensimmäiseltä ketjulta. Pärä on ihan hyvin sisällä pelissä, Pajusta en sano mitään. Pyyhtiä aika 50/50.
Nurmella väkinäistä puskemista, Kestner vetelee aivan omiaan ja on varastamassa koko ajan. Ishka ei pääse ytimeen millään, nyt täytyy olla valmis maksamaan hintaa.

Huhhuh, nitrot naamariin ja peukut pystyyn.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Vähän nyt silti ollaan annettu pelikaanien liikaa pelata sitä omaa peliään, vaikka se kerran jo opittiin miten sen saa pois. Toivottavasti kolmanteen saadaan parempi ote.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös