TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 551 771
  • 8 975

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
On tää jääkiekko kyllä erikoinen laji. Ekan vartin ajan näytti siltä että peli on ihan läpihuutojuttu, mutta mitä vielä. Annettiin täysin turha lahja maali ja pelin suunta muuttui.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Harmillinen tuo Pelsu-tasoitus. Meidän erä muuten. Turhaan päästettiin tasoihin, mutta jos vaan jatketaan yleisesti samalla lailla, niin tää on meidän peli.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ishakov ja Kestner olleet ihan kuutamolla koko tämän sarjan, lukuunottamatta yhtä Kessun yv-osumaa.

Isha tekee hyviä ratkaisuja (tämä 1-1 tasoitus selkeästi kyllä pahimpana mokana, en ymmärrä mitä tuossa yritti, ehkä nopeaa kääntöä) , mutta Kestnerillä 1:1 haastot todella huonoja + välillä säheltää paineettomassa tilanteessakin kiekolla.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Aika isosti Ishkan piikkiin menee tasoitus. Kaveri ajaa torpeedona etuviistosta ja ajatuksena selvästi kääntää peli nopeasti. Muuten ihan hyvä, mutta ensin pitäis saada kiekko omille. Keskusta jäi siis täysin auki ja kunniakuja oli katettu. Typerä virhe puolustuspelin kustannuksella, noita ei saa tulla.
Nurmelle puhtaat paperit kakkosesta, Kestner ja Ishka on vähän pelin ulkopuolella jatkuvasti.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Nyt pitäisi pyrkiä hyödyntämään tuota Pelicansin haasto-oikeuden poistumista. Vetoja heikoistakin paikoista, kunhan maalin edessä on ruuhkaa. Trafiikkia maalille ja karat sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös