TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 550 937
  • 8 975

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Salolla aikas hieno playoff-parta.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
CAMA!!!!!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Paju tarjoilee ja siellä on! Vittu me ollaan mukana! TPS vs. everybody!!
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
LAHTELAISILLA HAJOO PÄÄ! Nyt ollaan ytimessä!
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Nyt tekee sitä legendaarista NASULIA!!!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ihanaa! Tulee upea sarja, tunnetta ei puutu, hallinta ja laukaukset näkyvät vielä piirun verran enemmän tilastoissa ja loppuviikosta pelikaania näytöstyyliin niin olisi omat fantasiat täytetty. Tänään päästiin myös hyvin ihon alle, ei näkynyt Kangasniemeä juuri mitenkään koko pelissä ja Björnisen osalta suurimmalta osalta mieleen jäi tuo tyhmä jäähy ja itkemiset. Kerran taisi meritähdeksi heittäytyä myös jään pintaan, tällä kertaa näytelmästä ei palkintoa. On tää hienoa!
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Hyvä peli Tepsiltä. Tehottomuuskin mennee hermostuneisuuden ja huonon tuurin piikkiin.

Se mikä itseäni harmittaa lähinnä on, että itsellänikin on esi-isiä jotka ovat Viipurin Reippaan väreissä vedelleet ja nykyään Lahen kannattajat häpäisevät hienon seuran nimen postuumisti. Surkeaa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kalevi nousi takaisin omalle tasolleen. Viisikkopuolustus nousi omalle tasolleen.
Tehomiehet vielä tehottomia, mutta tänään riitti sekin...

Tästä on hieno jatkaa Lahteen.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen oli kyllä hieno peli ja vieläkin se saa hymyn huulille. Ei Tepsin pelaaminen taktisessa mielessä nyt mitään maagista ole, eikä Tepsillä ole liigan paras pelikirja, mutta nyt oltiin pelissä mukana oikealla asenteella. Pelattiin kovaa, mentiin tilanteisiin täysillä, eikä annettu vastustajalle yhtään tilaa, eikä aikaa. Kangasniemeä ei juurikaan näkynyt eilen, kun taas maanantaina sai häärätä ihan vapaasti. Näin sitä pitää toimia. Ivarssonin ensimmäisen erän taklaus saa vieläkin hyvälle mielelle. Näin sitä kuuluu pelata. Jos maanantaina oltiin pikkupoikia ja reppanoita, niin nyt oltiin miehiä.

Jotain tarvitsisi Tepsin tehdä näille erien aluille. Ensimmäisen ja toisen erän alussa nukuttiin. Toinen erä oli tosin sitten Tepsin näytöstä alun jälkeen ja peli näytti sellaiselta isät vastaan pojat meiningiltä. Maaleja olisi voinut enemmänkin tehdä ja toivoisin sitä, että pystyttäisiin enemmän luomaan maalipaikkoja ja käyttämään ne tehokkaammin hyödyksi. Puolustuspeli toimi hyvin ja Kareev oli nyt oma itsensä eli hoiti loput. Oli kyllä hyvässä vireessä ja hyvää maalivahtipeliä Tepsi tarvitseekin myös jatkossa.

Peli ilmeeseen täytyy nyt olla tyytyväinen. Nyt taisteltiin, tehtiin töitä ja oltiin pelin ytimessä. Bohmilla ja Ivarssonilla olivat ihan hyviä ja nyt nähtiin vähän niitä isännän otteita omalla alueella, joita pitäisi nähdä koko ajan. Nyt oli vähän samanlaista tekemistä, mitä Tepsiltä on parhaimmillaan nähty ja viisikkopeli oli parempaa. Kolmannessa erässä taas passivoiduttiin liikaa ja rupesi vähän kotikatsomossa jännittämään. Näytti jossain vaiheessa vähän siltä, että nyt kerjätään verta nenästä ja Pelicansin maali roikkui lievästi ilmassa. Kunnialla hoidettiin peli loppuun asti kuitenkin. Tepsi pelasi nyt paljon fyysisemmin ja aggressiivisemmin. Karvauspelaaminen oli parempaa ja nyt pärjättiin kaksinkamppailuissa paremmin. Tykkäsin myös siitä, kun nyt esim. Björnistä taklattiin useampaan kertaan ja vähän yritettiin saada vastustajan kärkipelaajien pasmoja sekaisin. Nyt pelattiin sellaisella asenteella, kuten pudotuspeleissä pitääkin pelata.

Se minua suuresti mietityttää, miksi Tepsi ei ole joka pelissä samanlaisella asenteella ja meiningillä liikkeellä. Eilen ei nyt nähty sitä kurittomuutta, kuin pahimmillaan on nähty. Eikö valmennuksella ole kuitenkaan homma täysin hallussa, kun aina ei olla valmiita pelaamaan ja vähän nukutaan ja sitten pelataan vähän puolivaloilla. Eilisessä pelissä oli vaihteeksi paljon hyvää, mutta mietityttää Tepsin "pelikirjan" hyvyys ja riittävyys sekä valmennuksen taktinen osaaminen. Tepsin pelaaminen ei nyt taktisessa mielessä ole ollut liigan parasta. Silloin, kun Tepsi pelaa sitä ajokoirajääkiekkoa, joka on muodostunut tavaramerkiksi, niin ei ole hätää, mutta heti, kun ei ole paras päivä, niin ollaan pulassa. Jotkut asiantuntijat sitä joskus miettivätkin, että pystyvätkö Tepsin pelaajat pelaamaan koko kauden tällaista peliä. Eihän tähän ole pystytty kaikissa peleissä ja onhan Tepsin pelitapa kuluttava. Tässä tullaan siihen, että pelitavan pitäisi olla niin vahva, ettei joka ilta tarvitse esittää parastaan, jotta voidaan voittaa. Taktisen puolen pitäisi olla niin hyvällä mallilla, että voitto on mahdollista saavuttaa vähän heikommallakin pelillä. Onhan se selvä, ettei joka ilta pystytä pelaamaan 110 lasissa. Tässä tullaan siihen, että pelitavan ja taktisen puolen pitäisi olla siinä kuosissa, että sitä voidaan muokata tilanteiden mukaan. Eilisessä pelissä Tepsi muutaman kerran selvästi rauhoitti peliä ja vähän pelattiin aikaa omalla alueella. Vaikka Kaskisen aikakaudella viivelähdöistä ja jätön jätöistä muodostui kirosana, niin kyllä ne joskus ovat käyttökelpoisia.

Eilisen pelin jälkeen oli kyllä vaihteeksi hyvä mieli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös