TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 550 821
  • 8 975

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huono peli Tepsiltä tänään. Pelaajat jpilta ratkaisuja odottanut, ovat vetäneet kyllä vihkoon, huipennuksena melkein 2min 5-3 yv hukkaaminen todella lepsulla ja hitaalla tekemisellä.

Nyt puuttuu tahto ja halu, ja 1. ja 2. ketjun peli on täysin yksinpuskemista sekä ihmeiden kikkojen yrittelyä joista kiekinmenetyksiä.

Tämä on nyt toinen peli putkeen tuskaista rämpimistä. Toivottavasti tähän on joku tietoinen syy jota en ymmärrä (esim legendaarinen treenataan playoffeihin vähän kovempaa).

Jottai tarttis tehrä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Eikö tänne oikeasti saada mokkeja ketkä saa rankkareissa edes silmiään kiinni? Setänen, Tirronen ja nyt Rämö. Miten tänne edes saa näin huonoja maalivahteja rankkuihin? Myös vetäjät ei kyllä häikäise. Kertakaikkiaan kamalaa paskaa alkua lukuunottamatta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ihan lopussa tarjottiin voittoa. 1.53 viidellä kolmea vastaan ja vielä toinenkin jäähy. Ei maistunut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tosi hyvä peli pojat, hyvältä näyttää. Tänään vain huono tuuri.

Hävettävän heikko esitys tänäänkin. Ekat 5min täydellistä, sit tuli ilmeisesti lämmin kusi housuun ja tyytyväinen mieli.
Tuo 5-3 yv... ei vittu voi olla noin mielikuvituksetonta. Kestner ja Paju syöttelee keskenään viivassa eikä kumpikaan löydä hyvää paikkaa ampua. Nuo on ne saumat kun peli pitää tappaa. Piste.

Toivottavasti Karri ei pelaa enää peliäkään tällä kaudella. Ei mitään miestä vastaan, mutta jostain syystä Rämön ollessa maalissa ei vaan pystytä voittamaan.
Ja Kestner... One trick pony on vähän hukassa tällä hetkellä. Aika paljonkin hukassa.

Onneks poffeihin on vielä aikaa, ehditään pestä paskaiset kalsarit ennen tosipelejä.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt vois pikkuhiljaa valmennus ottaa pään pensaasta pois ja siirtää Nurmi sinne, minne kuuluu eli Kestnerin ja Ishkakovin rinnalle. Pajuniemi syö Nurmen eikä Janatuinen tuo tuohon kakkoseen yhtään mitään. Nurmi menettänyt täysin sen huippuvireen, jota nähtiin ennen maajoukkuekutsua Ishkakovin ja Kestnerin rinnalla. Kuru-Wirtanen-Janatuinen ollut kauden paras nelonen. Pyyhtiä sitten vaikka ykköseen pelaamaan nöyrästi ja fiksusti.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Söpön näköistä, kun Pelicansin fanit tulevat tänne keulimaan mopo ojossa. Toivotaan sinne Lahteenkin pitkää playoff-kevättä! Eiku te pääsettekin vaa säälipleijareihin... Tsori.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
:D hahaa! Mitä vittua? Tulivatko Lahen janarit tänne nillittämään taas? Kuka käskytti Pajuniemen kampituksen? Selvä kosto Kangasniemen telomisen tilauksesta?

Ei siinä mitään. Pienestä on ilot revittävä Suomen Chicagossa, korkki auki torstaina ja Jatkiksen keskustelupalstalle? Arvostan toki.

Mitä tulee illan peliin, niin on tosiaan huolestuttavaa, että otetaan rankkareissa kuokkaan noin kepoiselta materiaalilla pelaavalta jengiltä. Fokus on ihan kateissa tuossa hommassa jos näille yms. jengille hävitään pisteitä.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko valmennuksella ote karkaamassa jengistä vai miksi touhu on laiskan ja välinpitämättömän näköistä suuren osan aikaa?
No en usko. Minä luulen että eniten TPS peliä on sotkenut nuo ns. välipäivät treeneineen vaikka pitäisi olla toisin. Nyky TPS:lle sopii parhaiten tiukka peliohjelma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös