TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 550 764
  • 8 975

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Jumantsuikka mä tykkään tästä, kun maalin johdossa viimeisellä minuutilla meillä on Juhani Jasu aloituksessa.

Joo ja varamiehenä PW. Eli tuli aloitus kummalta B-pisteeltä tahansa niin on hyvä äijä laittaa aloitukseen.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Lajunen herätys! Et sä voi pistää kahta pitkää tähän kohtaan peräjälkeen.
Voi niitä heittää, jos luottaa joukkueen senttereihin aloituksissa. Lajusella on näköjään kova luotto Jasuun tai sitten se on jopa sovittu, että Peran ja Jasun ollessa kentällä heitetään surutta pitkää.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Tahmeahko esitys ja kuritonta neppailua paikka paikoin. Mut onneks kakkoskenttä tehokas paikoissaan ja Karejev mies paikallaan.

Eteenpäin.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onneksi TPS:llä on Ville Lajunen! Oli kyllä todella hyvä ja paikkansa pitävä analyysi pelistä. Nuoret pelaajat saa kyllä hyvää oppia Lajuselta.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lajuselta viisasta kommenttia..

Sais muutenkin jatkaa täällä..

Yleensä on tottunut siihen "kaikille kenkää" -mantraan, niin olisiko nyt tällä kaudella mallia "kaikille jatkoa". Aika monta ukkoa tuolla on joiden puumerkkiä jatkosoppariin toivoisi.

Tärkeät pinnat taas ja komea kuuden ottelun voittoputki. Vaikeitakin hetkiä oli, mutta maalivahtiosasto on tällä hetkellä aika timanttisessa kuosissa!
 

Dwightschrute

Jäsen
Suosikkijoukkue
HCTPS
Vaikka eilinen peli ei nyt ollut mitään dominointia, on hienoa, että pelit kuitenkin voitetaan suoraan. Syksyllä tämäkin olisi mennyt jatkoille. Kertoo mielestäni siitä, että on terävöitetty puolustuspeliä ja muutenkin systeemi näyttää toimivan.
Mahtaako olla jotain treenijaksoa päällä, näkyy vähän turhautumista välillä pelaajilla, paikat jumissa.
Todella kiva katsoa näitä pelejä, todella paska homma ettei halliin pääse. Joukkue ja Raimo & co ansaitsisivat sen.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Mahtaako olla jotain treenijaksoa päällä

Ei ole. Jätkät vetää tällä hetkellä puolitoistakertaisen määrän pelejä normaaliin nähden ja se on bussissa istumisineen kova setti. Jotain reenaamistakin pakko kuitenkin pitää yllä.

Siihen kun lisää todella rajoitetun muun elämän (joukkueen ulkopuolinen elämä on käytännössä nolla), niin ihan varmaan iskee välillä pää jumiin jätkillä.
 

Ikuri

Jäsen
Hieman jäänyt itseltä viime aikoina väliin TPS:n otteluita johtuen minun mielestäni astetta kevyemmistä vastustajista, mutta eilen pääsin television äärelle ihastelemaan joukkueen otteita.

Maalivahti on kuin muuri ja sen mitä eilen Alkion höpinöistä ymmärsin, myös Rämö on päässyt oivasti sisään. Kun veskariosasto on kuosissa, se antaa rohkeutta pelata ja tuo paistaa tällä haavaa Palloseuran tekemisestä. Joukkue on tasapainossa ja roolit istuvat pelaajille kuin kasvomaski partani poskeen. Olen iloinen ja onnellinen, että TPS on ottanut paikkansa Liigan kärkikastista.

Nostan erikoistilannepelaamisen esille. Edellispäivänä Sport oli pelannut huonoa 5-3 -ylivoimaa ja eilen Ilves ei saanut oikein edes tilanteita luoduksi ylivoimillaan. Vastustajan heikkoutta vai TPS:n erinomaisuutta? TPS käy omissa alivoimalla herkeämättä kiekolliseen kiinni ja paine on apuineen kuin oppikirjasta - kerta toisensa jälkeen. Kauas olemme patikoineet niistä Hannu Virran visioista ja passiivineliöstä, jossa sormi suussa uskottiin prosentteihin, että ei vastustaja tee, kun pidän itseni kiltisti pelinpuolella. Touhussa on nyt järkeä ja uskallusta ja pidän näkemästäni.

Ruslan Iskhakov on velikulta, jonka toivoisin saapuvan uniini, mutta ei hän yrityksistäni huolimatta tule. Siinä on taiteellinen pelaaja minun makuuni. TPS:lle on nostettava hattua siitä työstä, jota tämän pelaajan eteen on tehty. Syksyiset popcorn-osastolla vietetyt matsit ovat muisto vain ja Ruslanin olemuksesta sekä peliasennosta jo aistii, että nyt on isku päällä. Olisin itse istuttanut jo syksyllä Iskhakovin Kestnerin vierelle ja minkä virheen olisinkaan tehnyt. Onneksi Palloseuran edustusjoukkuetta johdetaan nyt tervehenkisesti ja älykkäästi. Hienoa duunia, hei.

TPS-faneille terveisiä, että nauttikaa nyt, prkl!
 

turkucityboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Loistavaa, se kyynärpääisku Viron päähän ottelun alkuhetkillä menee liigan kurinpidon tarkasteluun. Sinänsä väärin jo ettei lentänyt siinä pelissä ulos
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Pajun tahallinen paitsio ja sitten ollaankin omissa lapasia ja Tappara johtaa 1-0. Hienosti.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kiitos Paju
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pajuniemi ottaa saatanan tyhmän tahallisen paitsion, aloitus omiin ja Raipella vaihtoehtina Jasu, Wirtanen aloittamaan. Mutta Raioe laittoi Ishkan ja 1-0 taululle.

Valot päälle, tämä menee Pajuniemen ja Raipen piikkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös