TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 550 842
  • 8 975

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kun sarjataulukkoa katsoo, niin nyt se voitto piti ottaa ja se otettiin aika eeppisesti. Ei ihan viime kausien trendiä tämä. Tätä Raipen käärmekeittoa lisää.
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Omaan silmään:
- Nyt oli hyvä esitys kaiken kaikkiaan, tällaisella pelillä voidaan taistella noista kärkipään sijoituksista.
- Rämö loistava.
- YV oli parantunut, siihen ei tosin paljoa vaadita. Pyyhtiä toi mielestäni selvästi virtaa, toivottavasti myös Intonen saa jatkaa kokoonpanossa ja YV:llä.
- Nurmella tuntuu olevan jotenkin erityisen vaikeaa. Kestnerillä myös ehkä tuska näkyy.
- Kun sentteriosaston riittämättömyyttä on kauden aikana puhuttu, niin Pärssinen ja Ishkakov ovat mielestäni olleet kevätkauden parhaat hyökkääjät joukkueessa. Isha napsi eleettömästi tänään aloituksia YV:llä.
- Hyvin liikkuu kiekko paineen alla omissa. Oman pään peli on todella hyvässä kuosissa kun vertaa moneen aiempaan kauteen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä pojat. Jämäkkä 60min esitys. Onneksi toisen erän jäähysekoilu ei kostautunut. Täytyy antaa posia paljon parjatulle ylivoimalle. Nyt siinä oli jo vähän tekemisen meininkiä. Lajunen oli hyvä lisä siihen ja myös Pyyhtiä täytti paikkansa. Pystyy antamaan pieniä siirtoja jotka rauhoittavat. Kakkosylivoima edelleen sekaisin. Kokonaisuutena kuitenkin vaikea löytää tuosta heikkoa lenkkiä, mitä Bibic nyt välillä vähän koomaili.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Kaksi erää sai vähän tuskalla, että taasko tehdään vain se pakollinen voiton eteen, mutta kolmannessa erässä näkyi jo vanhaa tuttua virnettä Pajuniemen naamalla. Lupaa hyvää jatkon kannalta.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Koko pelin ainoa jäähy joka olisi kuulunut viheltää oli tuo kyynärpää viroa päähän (ei jäähyä), nämä tepsin jäähyt kyllä ihmetyttää, linja aivan eri tänään molemmille, eli pieni lisähaaste taas iltaan luvassa.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ihme mulqvisteja noi dumarit.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Erätauolla voidaan ehkä tuomarointia käydä läpi eri näkökulmista ja esin Tepsin palautteen vuoksi. Sitten niitä tasoitusjäähyjä voi olla tulossa. Paska juttu, että meidän tuomarointi on liigassa tällaista mutta minkäs teet.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Siellä on Raipe sotkenut vähän ketjuja. Kolmosessa on Pyyhtiä-Jasu-Intonen, hyvä valinta.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ja 6 minuuttia jäähyjä takana mutta meidän veskarilla ainoastaan yksi torjunta enemän. Alivoima siis on toiminut. Tässä ehkä yksi positiivinen asia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös