TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 551 247
  • 8 975

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Tuon laatuisella ylivoimapelaamisella, millä TPS nyt pellailee, pleijareissa ei tee mitään muuta kuin vastustajan onnelliseksi, koska silloin vastustajalle syntyy hyviä läpiajomahdollisuuksia.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Raipe vittu luistimet jalkaan ja lättyjä jakamaan jos muulta jengiltä ei onnistu edes suora syöttö lavasta lapaan sinisellä.
 

mtallskog

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ikävä sanoa mutta Ika oli aivan oikeessa että maalivahdit alkaa käyttää hyväkseen tuota sääntöä. Haapanen viivan ulkopuolella ja veskari vetää Haapasen mailan syliin. Oksettaa tällaiset tuomiot

Tää on kyllä niin totta. Maalivahti haki useampaa otteeseen kontaktia Haapaseen ja kaveri takaata vielä varmistamaan, että maila uppoaa syvällä vahdin syliin.
Ei voi muuta kuin sanoa, että voi vittu tätä liigaa ja sen puuhastelu sääntöjä.
 

turkucityboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Kuten jo aiemmin sanoin, on tuo kolmosketju melkoisen pirteän oloinen. Vainarilla on hyvä laukaus, Ibragimov hassuttelee ja Jasu tekee tärkeää duunia. Sen lisäksi jokainen osaa puolustaa ja pelata fyysisesti. Tuossa ketjussa on kunnon potentiaalia, maaleja tekeväksi telaketjuporukaksi. Se on eri asia lähteekö lentoon koskaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös