TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 551 957
  • 8 975

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ponnettomia rankkareita. Itse odotin että Intonen olisi saanut mahdollisuuden vetää. No tärkeä piste kuitenkin. Itse asiassa TPS oli parempi kuin Lukko mutta niin oli Kärppiäkin vastaan. Maalit ratkaisee. Vituttaa vaan kun se päivän selvä maali hylättiin TPS:ltä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Seuraavaksi rankkareihin vetämään Kuru. Ehkä se sielä onnistuu.

Yksi piste ennakkoasetelmiin nähden hyvä, mutta pelitapahtumiin nähden pettymys.

Ja iso karvaisen pyyhkimättömän hanurin näyttö tuomareille, olivat kyllä luokattoman huonoja. Jos ganaali boja aina saavat vastaavan tuoen tuomareilta, niin en oikeasti ihmettele miten ovat johdossa sarjassa. Aivan luokatonta tuomarointia.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jos ylivoima olisi toiminut edes vähän paremmin niin pisteet olisivat satanut Tepsin laariin, sama juttu kärppä pelissä.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Huomisilla aamujäillä voitaisiin harjoitella ihan vaikka vaan laukomista. Liikaa lauotaan tällä hetkellä plekseihin/vedot jää kokonaan piippuun. Mielellään toki myös hieman yv:tä.

Reenien päätteeksi pari kolme kierrosta rankkareita siihen päälle. Näiden takia menetetty jo monia voittoja ja pisteitä tämän kauden aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Eli herrojen ja neitien asiantuntijoiden mukaan Tepsin nousevan fysiikan vaalimisen sekä timanttisen viisikkopelaamisen, av-pelaamisen ja riistopelin sijaan harjoituksissa olisi tullut priorisoida tunnin rankkariharjoitukset päivää kohden. Tämä selvä.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
0/6 taas rankkarit. Uskomatonta.
Jep, Lukko näytti malli 1/6.. Meillä vastassa Liigan paras veskari joten silläkin oma osuutensa.

Helvetin hyvä ja viihdyttävä matsi. Eka erä rimpuiltiin ja kaksi erää vietiin.

Ivarssonilta paras peli, Lajunen on nykyään aika helvetin hyvä pakki, valmennuksen uhkapeli Rafkinin kanssa oli toimiva konsepti, sai täällä rapaa aivan helvetisti vielä kuukausi sitten mutta niin vaan löytyi se peli-ilo sieltä ja tänäänkin hyvää tekemistä, Pärssinen parantaa kokoajan ja on jo ihan järkyttävän hyvä, nuoret muutenkin..huhhuh, ollaan oikeesti ylpeitä niistä. Paikkaa poissaoloja todella hyvin. Kareev loistava tänään. Kestner jotenkin vaisu tänään, siis pelasi ihan ok mutta välillä vähän turhautumista havaittavissa.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Päällimmäisenä vitutus noiden onnettomien rankkareiden takia.
Toisaalta, helvetin hyvää, ennenkaikkea aktiivista peliä Tepsiltä. Olin myös varautunut Kärpät pelin tapaiseen alkuun.

Tässä pelissä mieltä lämmitti Pyyhtiä-Pärssinen-Intonen sekä Karejev. Larssonilta pääosin mukiin menevää peliä, aika hyvin muutaman kerran pääsi Lukon paineen alta pois. Toisaalta myös muutama vakiohazardi omissa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kolme viimeistä matsia ollut täysin hallussa ja olisi ollut mahdollisuus ottaa 9 pistettä ja nyt on otettu 3. Melko surullista tuo viimeistely tällä hetkellä.

Kyllähän tuo harmittaa, mutta peli kuitenkin toimii. Ensiviikolla Nurmi takaisin ja myös Pajuniemi (josko Pajulle olisi tehnyt hyvää pieni lepo). ISalaisissa unelmissa toki vielä ennen sunnuntain iltarunk..rukousta ilmoitus hyökkäysvoiman lisäyksestä..
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ei tuosta nyt kauhean pettynyt voi olla. Tosipelejä kun ei rankipodkuilla ratkota ja joukkue näyttää menevän kirkkaasti pudotuspeleihin. Tottahan toki olis ollut kivempi voittaa tänäänkin, mutta tiedossa on ettei meillä ole taitavin kärkikaarti. Unohtamatta sitä että sivussa on käytännössä neljä kärkiketjujen hyökkääjää, Nurmi, Pajuniemi, Korpikoski ja Ishakov.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Huomenna ei olla taas valmistauduttu kunnolla peliin eikä napostele yrittää kunnolla huonoimpia vastaan ja jyppi kairaa helpon jatkoaikavoiton
Vittu mikä oksennus taas. Me pelataan oikeesti hiton hyvää lätkää isosti vajaalla rosterilla ja sit täällä saa lukea tällaista.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pelataan hyvää mutta kyykätään noita heikompia vastaan. Ja se nyt vaan on fakta
No selitä mulle sitte myäs tämä??


1.Lukko3926310213369832.13
2.HIFK3921711412492741.90
3.TPS4017149511297701.75
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@
Suosikkijoukkue
TPS
Kai tämä on posiketjun kamaa eli KUN hrat paju, nurmi, ja toiv. isha on ens vkolla askissa niin ketä laitetaan poppareille?
Vainari on varmaan selviö, mutta en osaa sanoa 2 muuta.. Pyyhtiä varmaan toinen..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös