TPS:n peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 551 392
  • 8 975

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS tarvitsisi hyvin laukovaa leftiä ylivoimaan ,samalle tontille mistä HPK:n Jere Innala takoo maaleja. Kessu on monta maalia laukonut ns. väärältä puolelta.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan tuo Ishakovin syöttö vaihteeksi hieno Nurmelle. Minä jo ajattelin että tarvitseeko TPS aina vastustajan maaliksi jalkapallomaalin että saa kiekon sisään.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Olen aurajoen estäny vitun tyhmien viestien takia, mutta välillä pakko kurkata mitä on kirjoittanut, kun joku nimimerkki vastaa hänen viesteihin.

Nyt näin tämän: "Kohta helähtää Kareevin takana. Ässät vie ja TPS vikisee. Munatonta oman pään pelaamista taas kerran kotiareenalla."

SIIS MITÄ VITTUA???

Onko tää aurajoki joku perus stadin trolli vai eikö muuten vaan ymmärrä jääkiekosta hevonvittuakaan?
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rafkinin peliä kun katsoo niin NHL varausta ei taida olla ensi vuonnakaan olla tulossa. Aikaa on kehittyä, mutta ratkaisut hitaita ja huonoja. Pitäisi yksinkertaistaa peliä, ja jättää vähemmälle kikkailut.
Viimeistään junnukisoissa sen näki, että missä ikätoverit maailmalla menee.
Hyvä, jopa todella hyvä/erinomainen, pakki Rafkinista vielä tulee ja kehityttyään olisi hienoa nähdä tepsin nutussa useamman kauden ajan.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On helppo arvostella näitä epäonnistuneita rankkarin vetäjiä. Ishakov yritti liankin selvästi längistä sisään. Hyvä yritys mutta nyt kävi näin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös